Şimdi Ara

ÖSYM tarihleri baştan açıklamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DGS'ye girdim, 1-2 puanla Hukuk fakültesini kaçırdım, her Allah'ın günü ek tercih ne zaman olacak diye bakıyordum. En son 25 ekim'de bakmıştım, daha belli değildi, ben baktıktan sonra DGS ek tercih dönemi başlamış, 31 Ekim'de son bulmuş, tabi hafta sonu yoğun işlerim vardı bakamadım, hop tercih süresi dolmuş, haırlı uğurlu olsun. Şunun ne zaman yapılacağını önceden açıklasa ne olurdu sanki? Bu nasıl bir tarihlendirme sistemi, Geçen sene 3-7 kasım arasıymış tercih dönemi, şaka gibi...



  • Geçmiş olsun, ÖSYM'nin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Özellikle tercih gibi önemli konulardaki gelişmeleri her gün bıkmadan usanmadan takip etmek gerekiyor. Bir anlık ihmalkârlığın bedeli ise işte böyle ağır oluyor. Sınava geç kalan adayların içeri alınmamasında olduğu gibi bu konuda da sorumluluk adayların üzerine yıkılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    Geçmiş olsun, ÖSYM'nin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Özellikle tercih gibi önemli konulardaki gelişmeleri her gün bıkmadan usanmadan takip etmek gerekiyor. Bir anlık ihmalkârlığın bedeli ise işte böyle ağır oluyor. Sınava geç kalan adayların içeri alınmamasında olduğu gibi bu konuda da sorumluluk adayların üzerine yıkılıyor.

    ama işin garip tarafı k tercih yapılıp yapılmayacağı, yapılsa bile ne zaan yapılacağı belli değil, pat ypatık bitti... Oldu olacak sınavı da bu şekilde yapsınlar, kimseden habersiz kimsenin ruhu bile duymadan. Sınava geç gelen adayın alınmamasını anlarım, sınav tarihi aylar öncesinden belli ama tercih dönemi belli bile değil. Benim baktığım sıraalrda halen belli değildi, ama ben baktıktan 1-2 saat sonra tercihler başlıyor. Tarih ve saat belli olsa böyle 1 senemiz yanmaz. neyle yönetiyorlar belli değil. Habersiz bir tercih yapılmaktadır, ben nasıl güveneyim bu ölçme ve değerlendirme sistemine gerçekten ölçüp değerlendiriyor mu nereden bileyim? Ya 20 sene öncesini insan harbiden özlüyor, teknoloji bile yoktu ama bir plan bir program vardı en azından. Şimdi yarınımız belli değil, bugünümüz şaibeli.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.