Şimdi Ara

ÖSYM DERS CIKARIR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Seneye düzelir diye kendinizi kandırmayın realist olun. Soru tipi sayısı sistem değişmez. Üstüne yok lti gelicek yok modern fizik gelicek demeyin. Pandemi sürecinde 11. Sınıflar yks'ye hazırlandı bunu unutmayın. + Dersler online olduğu için üniversiteliler giricek....Artık birebir derse aşırı gereksinim yok fasiküller (apotemi, çap vs) video dersler var. YKS gidene kadar hiçbir sene bi öncekinden daha iyi olmucak. Bunları unutmayın ona göre mezuna kalın ilk 10-20k istiyorsanız ve obpniz iyi olsa bile fulle yakın yapmak zorundasınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    Hocam eski sistemde birçok puan türü vardı. En basit örnek vermem gerekirse iyi biyoloji çözmeniz size tıp tercihi yapacaksanız avantaj sağlıyordu şimdiki gibi sadece matematiğin ağırlıkta olduğu adaletsiz bir sistem değildi.
    MF 1 MF 2 MF3 diye birçok puan türü vardı. Az önce araştırdım toplam 18 tane puan türü varmış tüm alanlar dahil şimdi sadece 4 puan türü var sayısal eşit ağırlık sözel dil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUTURS kullanıcısına yanıt
    Hocam fizik çok basitti hep temel şeyler sormuştular konunun en temel soruları vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt
    Basta soyledikleriniz uygulanabilir olsada bilmediğiniz seyler var obp ile ilgili. Apartman liselerinde mi sadece sisiriyorlar. adana fen burak bora gibi 490+ lık çoğu okul tum ogrencilerin tum sozlulerine 100 veriyor hem kendi arkadaslarimdan hemde youtubedan biliyorum kadikoy and. Da da boyle cogu iyi fen lisesinde de sisiriyorlar notları sözlüler ile. Youtube da bilkentli muhendis kanalının e okul notlari videosuna girin 9. Sinif ilk dönemi 80lerde sozluleri cunku okul puaniyla obp karışıyordu yani istanbul erkekde 70obp 440lık lisede 95 obp gibiydi. Bu kural kalkinca çocuğun 7 donem boyunca tum sözlüleri 100dü. Bunun gibi bircok ornek daha gördüm bu uygulamayı çoğunlukla yuzde 1.5 luk dilimden ustteki koklu okullar yapan uzucu olan 5 ile 1.5 dilimdeki kendini dunyanin en iyi okulu gören aptal okullarin ogrencileri dogramasıdır. Istanbulda 5 10 senelik fen liseleri ego tatmini yapmak için 45 50 girer sözlülere yani obp hep bir sorun olarak kalacaktır. Sadece özellerde değil devletlerde e şişirme var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.