Şimdi Ara

Osmanbey klima servisi ve etiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Osmanbey klima servisi, yaz ayların başlamasıyla beraber evlerinizin ve iş yerlerinizin serin tutulmasında ferah bir ortam sağlamasına yarayan klimalarınızın bakımları yapılması gerekir. Klimalarınızın he türlü bakımlarını usta ve kalifiye elemanlarımızın itinalı çalışması sonrası klimalarınızın daha verimli çalışmasına olanak sağlayarak cihazlarınızın ömrünü ve verimini artırmaktadır.
    Klimalarınızın bakımları yapılmadığı müddetçe cihazlarınızdan verim alamayacağınız gibi hem elektrik harcamalarınız artacak hem de cebinize fazla yansıyacaktır. Bu nedenle osmanbey klima servisi olarak osmanbey bölgesinde konuşlanan mobil araçlarımızla müşterilerimizin şikayeti üzerine en kısa sürede yerinde bakım ve onarımı yapılarak müşterilerimize çalışır durumda teslim edilmektedir.
    Etiler Klima servisi, klimalarınızın bakım ve onarımı yapılmakla birlikte söküm montaj işlemleri de itina ile yapılarak klimalarınızın bulunan yerden sökülerek müşterilerimizin isteği doğrultusunda istenilen yere montajı da yapılmaktadır. Klimalarınızın başka bölgeye montajı yapılmak üzere nakliyesi de mevcuttur.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.