Şimdi Ara

OS X 10.8.5 yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Corsair GT, Corsair Neutron GTX, intel 520 serisi. Ocz vertex ler. Bunların hepsini denedim gayet iyiler. Bunların mesela Corsair GS ler yavaş olanlarıdır, intelde 335 serisi yavaştır, ocz de agility yavaştır, kingstonda mavi olanlar hızlı siyah olanlar yavaştır, sandisk te ultra ve extreme ler iyidir.
    Trim enabler ile sorunsuz çalışır hepsi. İşim gereği bu modellerin(hızlı olanları) hepsinden taktım mac book veya imac lere. Sorun çıkaran model görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 14 Eylül 2013; 18:34:00 >
  • @hakanoz2000 ve @bedlam teşekkürler..
  • @hakanoz2000 ve @bedlam a katılıyorum, kesinlikle ram upgrade de yap.

    apple bizim macbook'larda enerji tasaruflu ram'ler kullanıyor, çok az enerji çekiyorlar, yeni alacağın ram yarım saat kadar pil ömrünü kısaltabilir, buda aklında bulunsun. şöyle bir nokta da var; eğer çok ağır programlar kullanıyorsan, bu sefer de pil ömründen kazanırsın, çünkü ram bittiği zaman hdd'i kullanma oranın azalır yada biter, buda pil süreni uzatır.

    ayrıca macbook sata2 mi sata3 mü.. eğer sata2 ise extreme serilerini almana gerek yok, çünkü o hızları kullanamayacaksın, 250/250 ssd kullanman yeterli olur. benimki 2010-mid serisi ve ben extreme serilerini almadım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.