Şimdi Ara

OS X 10.8.5'in yeni derlemesi (12F36) yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Uzun süredir OS X 10.8.5’in geliştirme çalışmalarını sürdüren Apple, sistemin yeni bir derlemesini geliştiricilerin kullanımına sundu.


    Apple’ın geliştirici sayfasından ya da Mac App Store içerisinde yer alan Software Update bölümünden yüklenebilen 12F36 derlemesinde Apple, bir önceki derlemeye ilişkin herhangi bir sorun gidermesi bulunmadığı belirtilirken, geçmiş derlemelerdeki gibi WiFi, grafik performansı, uykudaki Mac’i uyandırma,PDF görüntüleme/erişilebilirlik ve mobil cihaz yönetimi konularına odaklanmalarını ifade etti.


    Geçtiğimiz ay aktardığımız gibi Apple, ağustos sonu itibariyle 12F35 numaralı derlemeyi çalışanlarının kullanımına sunmuştu. Özellikle OS X güncellemelerinin son kullanıcı için yayınlanmadan sonra yapılan bu hamle OS X 10.8.5 güncellemesinde sona yaklaşıldığının habercisiydi.


    Apple OS X 10.8.4 güncellemesinde de çalışanlarının kullanımına sunduğu derlemeden sonra geliştiriciler için yayınladığı derlemeyi birkaç gün içerisinde son kullanıcı için yayınlamıştı. Benzer bir yolu OS X 10.8.5’de de izleyen Apple’ın geliştiriciler için 12F36 derlemesini yayınlaması, OS X 10.8.5’in birkaç gün içerisinde son kullanıcılar için yayınlanabilme ihtimalini çok büyük ölçüde arttırıyor.


     








  • hemen indirem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.