Şimdi Ara

ORTA DÜNYA RP YENİ VERSİYON(ÇOK FARKLI MODLAR EKLENMİŞTİR!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar daha öncede Orta Dünya RP'leri yaptık fakat istenilen kalitede olmadı ve başkaları tarafından kopyaları yapıldı.Fakat bu sefer daha sağlam ve daha güçlü bir kadro ile yeni ve güncel size layik bir RP hazırladık.Oyun hakkında bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.

    Oyun Hakkında

    Oyunda her zaman oldugu gibi bilinen ırklar var fakat daha farklı olan savaş modu sistemi klan sistemi hayvan alma sistemi madalya sistemi banka ve hisse alma sistemleri eklendi.Oyunda şuanda 2 tane klan var.İyiler ve kötüler olmak üzere fakat üye sayısı arttığı zaman klanlardada artış olucaktır.Oyunda ordu,zırh ve silah gibi envarteller var.Ordularla savaş modunu açık tutarak savaşlara katılabilir zafer kazanabilirsiniz.Şu anda üye yeterli olmadıgı için savaşlar daha başlamadı.Eğer sizde savaşlara katılmak ve zaferler kazanmak istiyorsanız durmayın sizde kayıt olun.Orta Dünyada ırkınızı zaferden zafere götürün.

    http://ortadunyarpg.wkhost.net/


    NOT :http://www.lotrrpg.tr.cx ADLI SİTEDE KULLANILAN MATERYALLER VE BİLGİLERhttp://ortadunyarpg.wkhost.net/ YAPTIĞI İLK SİTESİNDE ÇALINMIŞTIR.LÜTFEN EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM.KORSAN DEĞİL ORJİNAL OYUNLAR OYNAYALIM.

    http://ortadunyarpg.wkhost.net/ Eranil-Admin

    Saygılarımla İyi Eğlenceler dilerim.Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.







  • Tek kelime ile mükemmel.
  • bende bu sitenin tasarımcısı Ishade
  • ishade sen tasarımcısımısın? ok hemen giriyorum ozaman
  • Görünüş güzel
  • Bu siteyi tasarlayan bendim fakat çeşitli sıkıntılar üzünden ayrılmak zorunda kaldım fakat arkamda güçlü bir site bıraktığımı düşünüyorum ve adminlerine başarılar diliyorum
  • siteniz anlaşılan artık aktif değil :(

    sizleri benim siteme bekliyorum,açıkcası yönetici ihtiyacımız da var. aktif olurum ve iş görürüm diyorsanız (lotr bilgisi elbet olmalı) sizi bekliyoruz. Lakin her yönetici aynı zaman da DM dir ona göre :)

    http://ortadunyarpg.forumd.biz/index.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.