Şimdi Ara

Orjinal windows 10 var format atıcam ama sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar.ben yeni laptop aldım.biosa gömülü windows 10 var.bilgisayar işletim sistemi kurulu geldi fakat ben yinede ilk önce formatlamak istedim.bende önceki laptopuma usbden format atıyordum daha sonradan crackliyordum.bunda formatı nasıl atmalıyım ? yine usb ile format atsam ürün anahtarını otomatikmen biostan alıyormu yoksa baska seyler yapmam lazımmı ? bu arada bunları yazmadan önce windows 10/ayarlar/güncelleştirme ve güvenlik/kurtarma sekmesinden sıfırlama yapayım dedim.pc reset attı ve 1 saattir windows hazırlanıyor lütfen bilgisayarınızı kapatmayın yazısı dönüyor.kapatmalımıyım yoksa beklemeliyim?



  • https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10?Search=true

    buradan windows 10 indirip yükleyebilirsin.

    Biosta ürün anahtarın varsa zaten otomatik olarak etkinleşecektir. Kurulum yaparken ise elindeki windows lisansı ne ise ona göre kurulum yapman gerekiyor. Single language ise single language, home ise home, pro ise pro.
  • Bilgisayarınızı kapatmayın yazıyorsa kapatmayacaksın 1 gün öyle kalsa bile bende 5 saatte tamamlandığı olmuştu.. İşletim sistemi ile gelen pclerde mutlaka kurtarma bölümü olur. Kurcala F1-12 tuşlarını sistem açılırken :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.