Şimdi Ara

Orjinal serverda classic oynanırmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceden dondurulmuş bi accountum (tüm paketler dahil) var onu aktif etsem ve yeni bi karakter kasıp 60 lvl de sınırlayabilmem mümkünmü???? Birde bu saatten sonra 60 lvl de kalıp pvp yada raid yapan kalmışmıdır onu merak ediyorum....



  • 70 de kıtleyıp pvp yaparsın
  • Hocam özellikle 60 ta kalsın istiyorum 70 falan değil. Bi özlem doğdu eski günlere ama cok şeyler değişti oyunda zaten eski tadı kalmadı ama en azından lvl 60 ı denk getiriyim dedim.
  • hocam elındekı paket 60 lvl ise zaten 60 da kalıp bg falan yaparsın sanırım pek ılk paketlerle ılgılı fıkrım yok daha bılgılı arkadaslar yardımcı olurlar
  • 60 level olunca orgrimmar ve stormwindde exp donduran birileri var diye biliyorum ben.onlardan durdurursun ama eski zonelar falan değişti eski tadı bulman pek kolay olmaz.eski raidlere 60 level olarak giren bulamazsın maalesef millet 90 falan olup transmog run yapıyorlar.adamları ikna edersen onlarla gidersin ama bosslar kağıt gibi eriyor zevk alamazsın fazla.
  • Doğru diyorsunuz youtuba video koymak için tek başına farmlıyo millet eskiden 40 kişiyle girilen raidleri. Elimde orjinal varken sırf 60 lvl classic oynamak için onu dondurup private serverda oynuyordum. Ama buglı görevleridir, buglı moblarıdır, zırt pırt disconnectir falan bıktırdı ben heves ettikçe oyun bi sorun çıkartıyo karşıma o yüzden dayanamayıp bu konuyu açtım bilgisi olan arkadaşlar varsa diye.. Teşekkürler cevaplar için.
  • bende senin gibi 60 vanilla classic wow hastasıyım oyuna 70 paketi gelince bırakmıştım orjinali sonradan private devam ettim ama orjinal gibi değil tabi ki feenix wow var şuan bir tek bildiğim 60 lvl dungeonlar falan harika çalışıyor en son naxx i bile yapmışlardı ve yıllardır kapanmayan bir private server. Ben çok isterdim blizz orjinal bir vanilla server açsın orada oynayalım 1.12.1 kalsın server ama maalesef işte , oyunun şuan ki halini görünce içim açıyor..
  • Vanilla wow efsaneydi benim için Tbc zamanıda baya iyidi ama sonrası bildiğin felaket...Detay olarak warlocklar çağırdıkları iblisleri büyü kitapları satın alarak egitirlerdi ,hunterlar egittikleri hayvanları beslerlerdi kendilerine mermi yaparlardı. Shaman ve Paladinlerin bir farklılıkları vardı.eski görevler daha rol yapmaya uygun yoğun bir şekilde oyunun içinde kaybolacağınız şekilde ve daha zordu sadece zindanlar (40 kişi zorlu zindanlara yolculuk etmek ne zevkliydi :) ) değil görevlerde zordu aynı zamanda oyuncu kitlesi daha kaliteliydi. Zindanlara teleport olmak gibi saçma şeyler eklemeleri kötü bir karardı.Bunun gibi onlarca örnek sayabilirim oyunun kendine özgü etkileyici yanlarını alarak daha basitleştirmeye çalışmalarının sonucu wow benim için bitti...
  • vanilla ya vakit ayırabilecek kadar işssiz yada öğrencimisiniz :)?
  • Şuanda eski havaları yaşamak istiyorsan 70 Twinklemelisin. Ben ik twinkimi dün yaptım şuan dünyanın en mutlu insanıyım. Goldshire da hayat bambaşka.
    http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Pewpewrog/simple
  • 60'ta sabitlersin ama senin gibi 39 tane adam bulabilecek misin raid için? Hem classic gibi olmaz; talentlar, skilller hep değişti sonuçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

    Şuanda eski havaları yaşamak istiyorsan 70 Twinklemelisin. Ben ik twinkimi dün yaptım şuan dünyanın en mutlu insanıyım. Goldshire da hayat bambaşka.
    http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Pewpewrog/simple

    başarılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.