Şimdi Ara

Orjinal NIKE ve İmitasyon NIKE arasındaki fark ne arkadaşlar??????KORAY SPOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
129.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Android

    imitasyon alıyorum mutluyum.rahat, belli olmuyor. 30 liraya 120 liralık ayakkabı hoooppaa.

    Belli olmuyor mu? 1 km öteden bile anlaşılıyor neyin ne mal olduğu
  • koray spor bir ara satardı ama bu aralar bilmiyorum. Uyanık olanlar bir daha koraydan birşey almadı bende almıyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enes16


    quote:

    Orijinalden alıntı: mkdmuh

    koray sporun sahibi hocamıda sevgili çocuklarınıda çok iyi tanırım senelerce aynı yerde esnaflık yaptık benim çok iyi tanıdığım bu insanlar bilerek sahte ürünü mağazalarında bulundurmazlar, bulundurmayada madden ihtiyaçları yoktur , bir arkadaşın dediği gibi bursa'nın en güzel yerinde tuzpazarında ve altıparmakta günün her saati tıklım tıklım kalabalık olan iki mağazalarında para hırsıyla sahte ürün sattıklarını rüyamda görsem inanmam o yüzden birkaç kişinin lafına itibar edip içinize kurt düşürmeyin

    Bende tanırım zamanında işimiz olmuştu sahibi öldü allah rahmet eylesin.Şimdi çocukları bakıyor ama önceden imitasyon nike bursada üretiyorlardı ardından baya bir para ödediler şuan yok öyle birşey.

    Hocanın (kendisini çarşıda öyle tanırlardı) öldüğünden haberim yoktu allah rahmet eylesin ama hala imitasyonu orjinal diye sattıklarına inanasım gelmiyor umarım bu sadece bir söylentidir yoksa onlar adına gerçekten üzülürüm




  • şikayetim var .com açıp bakın, orjinal ürünler 1 aydan fazla dayanmıyor, ama çakma ürün bile 1 sene dayanıyor, bu nasıl iş anlamış değilim. çoğu garantiyede red cevabı variyor, bence ayakkabının orjinal öğrenmenin tek şansı, her ürün için bir seri numara üretilmeli. yoksa koray sporun satmış olduğu ürün kalitesi aşıkardır.

    Bazı şikayetler;

    Koray Spor Ürünün Orjinalliğinden Şüpheliyim!

    N11.com üzerinden Koray Spor'dan bir Superga aldım ürünün astar ile kumaş aralarında hava kabarcıkları oluştu. hafif hafif kumaş dökülmeye başladı. Site üzerinden iletişime geçtim ama dönen olmadı. Şu anda da yanları açıldı yıllardır Superga giyiyorum böyle bir sorun yaşamadım paramı geri istiyorum.

    https://www.sikayetvar.com/koray-spor-urunun-orjinalliginden-supheliyim


    ----------------------------


    Koray Spor Para İadem Aylardır Yapılmıyor!

    Temmuz ayında 2 adet eşofman takımı sipariş ettim. Kendi hatalarından dolayı kargom elime ulaşmadı ve iade gitti. Ancak sanki ürünü almışım gibi kredi kartımdan para çekildi. Defalarca aramama rağmen ilgilenilmedi. En sonunda sadece bir ürünün parasını kasım ayında iade ettiler ancak ikinci ürünün para iadesi hala gerçekleşmedi. Müşteri hizmetleri kötü, kesinlikle ilgilenmiyorlar. Bakalım ne zaman hallolacak?

    https://www.sikayetvar.com/koray-spor-para-iadem-aylardir-yapilmiyor



    ------------------------------

    Koray Spor Yeni Alınan Üründe Garanti Sorunu!

    Koray Spor'dan iki çift ayakkabı aldım ve ayakkabılardan birini giydiğimde üretimden kaynaklı defo olduğunu gördüm firma ile görüşüp ürünü geri gönderdim. Fakat ürün inceleme için üretici firmaya gönderildiğinden sebep aradan 12 gün geçti ve hala bir dönüş olmadı.

    Ben telefonla arayıp sorduğumda üretici firmadan cevap beklendiği söylendi. Yeni alınmış bir ürün ve haftası dolmadan defodan sebep geri gönderilmiş ise bence bu ürünün incelenmesinin beklenmemesi ve ürünün yenisi ile değişmesi gerekiyor ve birde telefonda fırça yiyoruz, müşteri temsilcisine bir daha siz den alışveriş yapmayalım mı diye sorduğumda, kafana göre denmesi de bir o kadar üzücü.

    https://www.sikayetvar.com/koray-spor-yeni-alinan-urunde-garanti-sorunu

    ---------------

    Koray Spor Ayıplı Ürün Olduğunu Kabul Ettikleri Halde Paramı İade Etmiyor!

    Daha 1 ay olmadan açılan ayakkabıyı iade istemiyle mağazaya götürdüm, yaklaşık 1 aylık bir inceleme sonucunda ürünün ayıbı kabul ettiler ancak parayı iade edemeyeceklerini, yalnızca yeni ürün ile değişim yapabileceğimi söylediler. 6502 sayılı sayılı kanunun 11. maddesinin 1. fıkrasının a bendinde yazan satıştan dönme hakkımı kullanarak aynı maddenin 5. fıkrasında geçen bedelin tümünün iadesi talebini istedim, ancak bunun mümkün olmadığını söylediler. Kanunla tanınmış olan seçimlik hakkımı engelliyorlar. Ben ürün değişimi değil, paramın iadesini talep ediyorum.

    https://www.sikayetvar.com/koray-spor-ayipli-urun-oldugunu-kabul-ettikleri-halde-parami-iade-etmiyor

    ---------------

    Koray Spor Gönderdikleri Top Kesik Çıktı!

    29 Ekim'de sipariş ettiğim Spalding tf-150 topu, elime 2 Kasım'da ulaştığı gibi bir de kesik biçik top yolladılar. Benimle dalga geçer gibi konuştu bir de. Bakalım iade yapacaklar mı?

    https://www.sikayetvar.com/koray-spor-gonderdikleri-top-kesik-cikti

    ----------------


    Daha ne olsun




  • Ben de online alışveriş için şöyle bir araştırdım ama;

    sözlükler,sosyal medya ,forum ve şikayet sitelerini okuduktan sonra malesef online sitesinden alışverişten vazgeçtim .

    Stokta olmayan ürünü varmış gibi göstermeler,kullanılmış ürün,yanlış ürün gönderme,iletişim sıkıntısı gibi sorunlar varmış.

    Birde orjinal olmayan ürün sıkıntısı dillendirilmiş ki kafam allak bullak, o kadar parayı sahte ürüne vermek sıkıntı.

    Oysa htiyacım olan ürün bu sitede ve sürekli online alışveriş yapan biri olarak keşke bu şüphelere cevap verseydi firma değişik sosyal medya ortamlarında.

    Not: Amacım firmayı karalamak, viral değil.200-300 TL mizin hakkını almak.
  • 51 numara kd8 aldım korayspordan sorunsuz sporcu indirimide yaptılar kral firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız konu 7. Yılına giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

    Yalnız konu 7. Yılına giriyor
    9 yapalım
  • Seni gördüm.
    10 olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.