Şimdi Ara

Orjinal CD'sine sahip olduğum albümü iphone'a mp3 olarak aktarmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Başlıkta da yazdığım gibi bir albümün orjinal CD'sine sahibim. Bilgisayara takınca ITunes albümü görüyor ve kapak, şarkı isimleri vs bütün bilgileri gösteriyor. İçe aktarma da yapıyorum. Bu albümü iphonedan dinleyebilmek için nasıl aktarabilirim?

    Teşekkürler.



  • Normal bi şekilde eşzamanlayarak. Eğer iTools vs kullanıyorsanız ayarlardan medyayı iTunes medyaya taşı diyip düzenle seçeneğinide seçmeniz lazım. Ordan iTools ile rahat rahat atabilirsin albüm kapaklı ve bilgili bir şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkürler. Hallettim, tabii iki kere eşzamanla ve manuel olarak mp3'e çevir dediğim için ikişer kopya oldu şarkılar. Onları temizleyeyim, tamamdır :D
  • Honanım Daber kullanıcısına yanıt
    O nasıl yapılıyor, iTools'ta ayarlar bulamadım ben (Mac versiyon 2.2.1)
  • ITools'u bilmiyorum hocam. CDyi bilgisayara taktım, ITunes'i açtım ve sağ üst köşede "içe aktar" butonuna bastım, sonra AAC-MP3 vs ayarları çıktı, oradan yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncum

    O nasıl yapılıyor, iTools'ta ayarlar bulamadım ben (Mac versiyon 2.2.1)

    Ben bilgisayar için konuşuyorum. Macdede durum böylemi bakabilirsiniz. Normalde bizde iTunese aktarılan şarkılar belgeler>iTunes Media içinde dağınık durur kendine has bi klasörlemeyle. Ama eğer iTunes seçeneklerden dosyaları düzenli olarak tut işaretlerseniz klasörlemeyle albüm adlarına göre sıralanır. Böylece iTools ile istediğiniz müzikleri sürükle bırak yapabilirsiniz. Albüm kapaklarınız infolar vs gayet düzgün bir şekilde atılmış olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honanım Daber kullanıcısına yanıt
    Anladım. Mac'te de böyle.

    iTools'ta böyle bir seçenekle, iTools'la aktarılan parçaların olası bir iTunes eşlemesinde silinmemesi için iTunes medya klasörüne de kopyalanıması gibi bir seçenek olabileceğini düşünmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.