Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.616
Cevap
19
Favori
89.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altuntepe2

    Bu aralar akşam saatlerinde hem hız düşüyor hem ping yükseliyor hiç bir yerde açıklama yok. Sorunun nerede ve neden olduğuna dair bir açıklama yapsalar en azından sorunu kendimizde aramayız..
    speedtest ve hiztesti nde ping ve hız normal, ama cmd den mynete hurriyete ping atınca tr için normalde 20 verirken 74 veriyor, oyunlardada pingler yüksek, sorun besbelli tt nin çıkışlarında, geçen 26 kasımdada aynı sorun olmuştu, bu sorunu gene tt kullanan arkadaşımda yaşamıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanliaskeri kullanıcısına yanıt
    Çözümü maalesef yok. MH'deki kadın asla ama asla yardımcı olmadı. 1,5 ay boyunca o yüzden DH'deki "Oris Telekom" hesabı ile yazıştım bu sorun hakkında. Tracert testlerinden falan örnekler vererek sorunun çözümünün nasıl olduğunu anlattım. Asla yardımcı olmadılar aksine tracert ve ping sorgusu yapmamı engellediler. Bunun üzerine üyeliğimi iptal ettirdim. Kaç aydır da demek ki sorunu çözmemişler. Denemek için millenicom'dan geçmiştim. 3 ay içinde tekrar geçiş yapamayacağım için tekrar kurulum ücreti ödemeyi göze alıp iptal ettirip millenicom başvurusu yaptım. Memnunum. Kanser bir firma bu oris telekom, maalesef..
  • Diğer konudaki başlıkta belirttiğim gibi bende sorun yaşıyorum Digital Combat Simulatör ile Uçuşlar yapıyoruz.Sunucu tabanlı açılmış serverlere bağlanabiliyorum.Fakat arkadaşım host edip İP veriyor bağlanmıyor.Daha doğrusu arkadaşın kurduğu serveri bile bulamıyor.Arkadaşım statik ip kullanıyor.Ben cgn deyim.Ben host edince yine bağlanamıyor kimse.Akşam deneme yapıp arayabileceğim bir müşteri hizmetleri de olmayınca mecbur statik İP aldım.
    Hız ve bağlantı sorunu böyle sürerse sadece web de gezip netfilixten dizi seyretmek için kullanmıyorum interneti.
  • Bana birisi referans kodu gonderebilir mi(Muş.no ile birlikte adını ve soyadını)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Padrino

    Bana birisi referans kodu gonderebilir mi(Muş.no ile birlikte adını ve soyadını)
    Merhaba,

    HALİL İBRAHİM CAN ÖZDEMİR
    8504749941
  • Şu 2 haftadır akşamları 19:30 ile 23:30 arasında internet resmen emekliyor. Niye böyle oldu anlamadım, şimdiye kadar (yaklaşık 10 aydır oris kullanıyorum) böyle bir sorun yaşamamıştım. Sizler de durum nedir arkadaşlar akşamları internetiniz felç oluyor mu sizin de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom yalın fiber internetim vardı. Oris telekoma geçmek için başvuruda bulundum. Başvurumu 26 Kasım'da WhatsApp ve 27 Kasım'da kargo ile evrakları teslim ederek yaptim.. 03 Aralık'ta tahahutum bittiğini dilekçede belirttim. Tahahutum bitmesine ve telekomdan tahahutsuz hizmet almaya devam etmeme rağmen geçişle ilgili bir aksiyon göremedim. Arayınca 48 saat sonra olur. Şifreleri gelecek gibi şeyler söylüyorlar. Fakat türk telekomun mobil programinda işlem geçmişinde ise taşıma ile ilgili bir bilgi kayıt da oluşmamış. Bu süre zarfında türk telekomda kaldığım sürelerde faturalandırma nasıl oluyor? Geçiş işlemi daha sürer mi? Bu süreci yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Tşk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincax -- 5 Aralık 2019; 5:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aynı durumdayım 3-4 megabite kadar düşürüyorlar hızı gece 12 buçuk gibi geri yükseltiyorlar. 3 megabite düştüğümüz Akk sistemi gibi oldu aynı.. Sözde akk kalktı ama farketmediğimizi sanıyorlar sanırım..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi gece 00:30 dan sonra hız ve Ping normale dönüyor. Mail atmıştım Cuma günü bugün cevap vermişler, sözde bu hafta düzelteceklermiş beyefendiler !



    ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 95 mb alan hattım akşam saatlerinde 4 mb hiza düşüyor modeme bakiyorum 102 mb de esleniyor fakat hiz testi yaptigimda 4mb aliyor. Bu sorun herkezdemi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doggymania

    95 mb alan hattım akşam saatlerinde 4 mb hiza düşüyor modeme bakiyorum 102 mb de esleniyor fakat hiz testi yaptigimda 4mb aliyor. Bu sorun herkezdemi var
    Benzer bir sorun bende de var günlerdir.
  • Brian Damage kullanıcısına yanıt
    Bi kisitlama var o halde saniyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende sürünüyorum.Size yine dönüş yapmışlar.Ben kaç kere mail attim.Speed test sonuçlarını paylaştım dönen olmadı.Madem düzelecekmiş bekleyelim biraz daha.
  • Son zamanlarda ben de bu sorunu yaşamaya başladım. 100mbit internetim var sözde, akşamları 10mbit i görür oldum. Eskiden Türk Telekom üzerinden servis sağlıyorlardı. Şimdilerde Süperonline gözüküyor. Belki de sorun budur? Bu şekilde devam ederse değiştirmek zorunda kalacağım.
  • Gördüğüm kadarıyla herkeste akşam saatlerinde hız düşüşü var bundan haberdar olmadıklarını sanmıyorum hatta belkide özellikle yapıyorlardır, çünkü prime time denilen yoğun saatlerde data kullanımı daha pahalı diye biliyoruz bu yüzden yapıyorlardır. Hadi 20 megabite düşürseler yine anlayışla karşılarım ama benimki 3-4 megabite düşüyor. Burayı okuyan yetkili var ise bilsinki bu durum daha fazla devam ederse müşterileri kaybederler. İnsanlar işten eve gelince interneti kullanamayacakta ne halta yarayacak diğer saatlerde hız?
  • Yaptığım hız testi sonuçları arkadaşlar. Durumun saçmalaması ortada.

    ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU
  • ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

    An itibariyle internet hızım. Rezaletin daniskası. 100 mbit internetim var.
  • Buda bendeki saçmalık. Acaba ne yapabilirim hız konusunda?
    ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benimki de 100 mbit sözde, rezalet ki ne rezalet


    ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

    Ayrıca hat değerlerim yukaridaki gibidir. Hani hattin stabilitesinden şüphem yok. Bu işte orisin parmağı olduğunu sanmiyorum. Sorun yüksek ihtimal TT kaynaklidir. Canlı operator yok mu artik oriste arkadaslar? Sadece tlfnla kayitmi birakiyoruz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.