Şimdi Ara

ORİJİNAL IPOD NANO NASIL ANLAŞILIR???Yardımları Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar ipod nano 4. nesil almayı düşünüyorum doğubankta ve kişilerin satış yaptığı internet sitelerinde fiyatı 8gb lık 250-300 arasında veriliyor ancak fiyatı teknosa da 400tl bu ipodların orijinal olduğunu nasıl anlarım?Seri numaralarını girip orijinalliğini kontrol edebileceğim bi yer var mı apple ın sitesinde? Galiba imitasyon olanlarda sallayınca şarkı değişmiyormuş bu doğru mu?Bu şekilde anlayabilir miyim?
    Son olarak da doğubanktan alsam uluslararası 1 sene garantisi oluyor mu ürünlerin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinao -- 5 Şubat 2009; 19:43:42 >



  • Doğu banktan aldığın ürünün ORJİNAL faturası varsa 1 sene garantisi olur.Çünkü Bilkom yurtdışı cihazlarında garanti için fatura istiyor.Sallayınca şarkı değişimi 4G nanoların hepsinde var(diye biliyorum).İnternetten cihazın resimlerine bak kutulu resimlerinede bak zaten kutusundan orjinal olup olmadığını anlarsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lonely_man

    Doğu banktan aldığın ürünün ORJİNAL faturası varsa 1 sene garantisi olur.Çünkü Bilkom yurtdışı cihazlarında garanti için fatura istiyor.Sallayınca şarkı değişimi 4G nanoların hepsinde var(diye biliyorum).İnternetten cihazın resimlerine bak kutulu resimlerinede bak zaten kutusundan orjinal olup olmadığını anlarsın.

    garanti için fatura kesinlikle gerekli mi ürünün seri numarasını apple in sitesinde kayıt ettirildiğinde uluslararası garanti kapsamına giriyor diye duymustum
  • Normalde öyle ancak TRdeki ürünlerin %50'si kaçak veya yurt dışı cihazı olunca Bilkom böyle bir uygulama yapıyor.
  • apple "ın sitesinde nerede kayıt yeri ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.