Şimdi Ara

Origin neden bu kadar huysuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar bugün canıma tak etti Steam de yoksa Originden alırım diyerek Batman Arkham City Goty alayım dedim.Fakat Originde oyunlar Euro üzerinden ve fiyatlar dengeli değil, yani 30 dolarlık oyun 22-25 euro olması gerekirken gayet 30 Euro.Bu durumdan feci sinir oldum ve Origin live chat ile bunun sebebini çözmek istedim.

    Buraya kadar herşey güzelce gitti, fakat en sonunda bağlanan 3. arkadaş Türkiye nin Avrupa bölgesinde bulunduğunu ve bu yüzden Euro kullanıldığını söyledi.Bende kendisine en azından fiyat dengesi olması gerektiğini ve Avrupadaki müşterilerin dolandırılmaması gerektiğini belirttim.Karşıdaki arkadaş ise bunun kendi Finans Menejerleri tarafından ayarlandıklarını söyledi (yani sana mı kaldı bu karara getirdi, doğal olarak).Kendisine bu politikanın yanlış olduğunu ve Türkiye müşterilerine değer verilmemek olarak algılandığı söyledim ve bir güzel örnek daha verdim.Şu anda Origin in live chat i çoğunlukla Medal of Honor ile ilgileniyor, bende MoH un bile fiyatının yanlış olduğunu oyunun Aral tarafından Limited Edition u 110 lira (yaklaşık 47 euro ya da 55-59 dolar, yani amerikan fiyatı) iken Origin de 59.99 euro olduğunu ve fiyatlandırmalarınızın kesinlikle yanlış olduğunu kabul etmeniz gerektiğini belirttim.

    EA'deki arkadaş öncelikle oyunun Türkiye de satılmadığını iddia etti, link yolladım.Sonra da bana indirim linki yolladı.Bu linke göre Battlefield 3 Premium alanlar MoH'u %50 indirimle alabiliyorlar ( hemen heveslenmeyin sanırım ülkemizde mevcut değil, fakat link :https://offer.medalofhonor.com/ ) sonra da geçerli ülkeleri yazdı.Yani sonuç şudur ki bu arkadaşın yardımlarına göre ne fiyat dengesi ne de dijital bir oyunun, kutuludan pahalı satılması EA'in zerre umrunda değil.

    Heh diyeceksiniz madem sevmiyorsun neden bulaştın bu Origin'e?Ne sebeptendir bilmiyorum Arkham City Steam de yok.Fakat üzülerek söylüyorum ki bunca çabamdan sonra oyunu KORSAN oynamaya karar kıldım.Herkesi kazıklamaya çalışan bir yerden sakız almam, heh olurda birgün insan gibi 30 dolara satarlarsa ilk ben parasını veririm.

    Bunları yazdım çünkü Oyuncular olarak bu haksızlık hakkında birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

    Teşekkürler.







  • harbiden sanamı kaldı ztn aralda fln var git ordan al aralda goty sürümüde var kutulu
  • Arkham City nin Kutulusu uygun fiyata ya da daha doğrusu normal kendi fiyatıysa seve seve kutulu alırım.Hem steam den originden kurtulurum hem de korsan indirmek ayarlamak falan çok uzun iş benim gözümde.
  • yapılacak şey basit aslında. originden almıycaksın oyunların hiç birini. demoları oynayıp gerisini almıycaksın. origin steam'den çok geride olduğundan üç kağıt ile öne geçmeye çalışıyo. ama origin şuan gözümde sıfır. umarım gelişemez.
  • steam türkiyeye vergi vermiyor ama origin veriyor fark bu ülkeye katkı yapan steam degil origin
  • GG'den al o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.