Şimdi Ara

Origin hesabım çalındı geri aldım fakat tüm oyunlar silinmiş!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi çalınan hesabı geri aldım fakat tüm oyunları silmişler. 1 hafta önce de premium pass yükletmiştim. id değiştirmiş ve silmişler ne var ne yoksa. oyunları geri almak adına nasıl bir yol izlemeliyim. lütfen yardım edin :(



  • destek ile görüş. kanıtlayabilirsen kurtabilirler belki.

    oyunları gizlemediklerine emin misin? gizli oyunları da göster desene kütüphanenden.

    nasıl silecekler ki oyunlarını...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enreka_tr kullanıcısına yanıt
    Hem oyunları silmiş ben de id değiştirmiş. Origin hesap ayrıntılarından id değiştirmiş. Origin points sıfır görünüyor. Halbuki bin küsürdü. Önce origin kendini güncellendi. Her zaman girdiğim e mail adresiyle Giriyordum şifre yanlış dedi. Sonra id ile denedim. Yine yanlış dedi. Şifremi unuttum adımlarını kullanarak yeni şifreyi alıp hesabı kurtardım ama içi bomboştu hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Size ancak destek yardim edebilir. Daha önce duymadim böyle bisey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enreka_tr kullanıcısına yanıt
    EA supports ile iletişime geçtim. hesabı yalnızca ilk sahibi alabilir diyorlar. bende origin hesabını buradan birisinden satın almıştım. al başına belayı.
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    Fatura sunamazsan herhangi bir oyunundan , hiç boşuna uğraşma,hesap almalarına bakmazlar,hesabın ilk sahibiyle muhatap olunur,yani geçmiş olsun. Fazla para vermemişsindir umarım. Bende almıştım sonra patladı destek falan alan kişiyle görüş birşey yapamayız dedi. Bende bastım negatifi satıcıya, oda yeni hesap verdi oynuyorum, baya oldu bir sorun yok.Bu saaten sonra da olacağını sanmıyorum. Gizli soru mail şifre hepsini aldım negatif basınca. lursa %1 lik olur oda farketmez,oyunun tüm haritalarını ezberledim zaten :) Benim aldığım tabi 1-2 dolarlık hesaplardan değil, ama olabiliyor böyle şeyler. Yoksa 200 -300 tl lik oyunu kimse sana babasının hayrına 60-70 tl ye vermez değil mi?
  • İşte bu sebeplerden hesap almayı hiç sevemedim tasvip de edemedim.
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    E dostum yapacak birşey yok,gerçekler bunlar. Bundan önce uplayde sattım origin de. Ama o hesaplar tamamiyle bana aitti. Dediğim gibi 200-300 tl lik oyunu yeni ise kimse babasının hayrına vermez. Önemli olan burada satıcının satarken belirtmesi,ona göre alıp almamak alıcı kişiye kalmış..

    Ben hesaplarımı hep buradan alır satarım,hem oyunu oynamış olurum,hemde biraz da olsa paramı geri alırım,hesap almakta sorun yokta,işte satıcının belirtmesi önemli,yoksa bakıyorum 1-2 dolarlık hesabı kendi hesabıymış gibi satan dolu,belki patlamaz ama belirtmesi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Mayıs 2017; 5:52:45 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    65'e hesabı almıştım. 150'ye de premium pass yükletmiştim. sağlık olsun yapacak bi şey yok. oyunu da burdan birinden aldım. Nva Bx. adam cevap vermiyor. napalım haram olsun demekten başka bi şey diyemiyoruz.
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    hocam bundan sonra tövbe. bedava verseler yine almam. o kadar emek harcadım, yüklemeler yaptım uçtu gitti.
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam gözünü seveyim ya. Aldığın hesaba premium yükletilir mi? Hadi benim gibi direk premium alsan neyse derdim, fakat 65 e almışsın zaten, bak 150 tl de kendin vermişsin yazık olmuş. Valla üzüldüm.

    Peki o varlık tekrar forumda aktifse destek ile iletişime geç,aranızda geçen kkonuşmayı bilmiyorumda ,hani dolandırıcı mıdır,eğer öyleyse direk süresiz ban atarlar,başkasının canını yakmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Mayıs 2017; 9:34:13 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    adama oyunun kodunu söyle diyorum cevap yok. EA supports ile sen iletişime geç diyorum yine cevap yok. ama ağzım iyi yandı. artık gider CD'sini alırım hangi oyun olursa olsun.
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    Kendi hesabı değil işte %100 plati ru dan 1 dolara satılan hesaptır,alıp alıp 1-2 dolara burada satıyorlar.Söyle bari be adi herif diyesim geliyor. Ben 50 tl verdim, premium hesap aldım, baya oldu oynuyorum, artık patlamaz,patlasada , rus haritası gelecek yeni onu da oynayayım ne hali varsa görsün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Mayıs 2017; 9:39:53 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    adı Nva Bx. adam nerenin genişiyse hiç cevap vermiyor. zaten ilk bundan alışveriş yaptım ilk hesabın şifresi falan değişti ve çalındı hesap. kavga ettik paramı geri ver dedim para vermem başka hesap veririm dedi. işte bu çalınan hesabı verdi. baktım bunda sıkıntı yok gittim premium pass aldım. 1 hafta sonra da hesabı patlattılar.
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    Tamam platiden aldığı dediğim gibi kesinleşti 1 dolarlık hesap. Forum desteğe yaz, özel mesajlarınızı onlar görebiliyor. Öyle birşey yok, ne demek parayyı vermiyorum,hadi vermedin 1 hafta olmuş hesap patlamış, sende 150 tl premium yüklemişsin,ne olacak paran. Birde premium key aldıysan,onun faturası yok mu sende origin le o konudan temasa geç para iadesi iste. ben negatifi basınca adam tutuştu,yeni hesabı verdi 2 ay olmuştur sanırım,hesap mail,gizli soru değişitirdim hepsini.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    premium pass'ta iade olabiliyor mu ? eğer oluyorsa hemen yapayım ben onu
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    Yani kesin bilmiyorum ama, premium pass aldığın zaman mail adresine fatura gelmiyor mu? İşte onu iade etmek istediğini söyle,neyle ödediysen paran oraya geri yatar diye düşünüyorum. Ben çünkü titanfall almıştım 2-3 gün sonra iade talebi açtımıştım ve para geri yattı. Gerçi 5 dolar falandı ama aldım parayı sorunsuz.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    aynen mail adresime fatura geldi. iade için belli bir süre var mı acaba ?
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    1 hafta deniliyor ama şimdi hemen uygulamaya geç sen, belki olur inşallah.

    Origin iade diye arat google de.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    1 hafta süre doldu ama yine denerim olur inşallah. ilgin için teşekkür ederim Volkan kardeş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.