Şimdi Ara

Ori’nin geliştiricilerinden Diablo türüne ilk adım: No Rest for the Wicked

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ori’nin geliştiricilerinden Diablo türüne ilk adım: No Rest for the Wicked



    Ori and the Blind Forest ve Ori and the Will of the Wisps'in arkasındaki geliştirici Moon Studios, The Game Awards'da yeni projesini tanıttı. No Rest for the Wicked adındaki bu oyun stüdyonun Diablo türündeki izometrik ARPG'lere ilk adımını temsil ediyor. Ve açıkçası son derece büyüleyici görünüyor.



    Büyüleyici yeni dünya: No Rest for the Wicked



    Şimdiye kadar gördüğümüz kadarıyla No Rest for the Wicked, Ori oyunlarından oldukça farklı olsa da yine de bir Moon Studios oyunu olarak tanımlanabilir. Önemli ölçüde dikeylik ve ölçek, gizli hazineler, savaşılacak canavarlar ve çok sayıda görev içeren muhteşem, tablo benzeri bir dünyada geçiyor.



    Ori’nin geliştiricilerinden Diablo türüne ilk adım: No Rest for the Wicked
    Oyun 841 yılında Isola Sacra krallığında, kralın vefat ettiği sırada geçiyor. İktidarın halefine geçişi hızla sıkıntılı hale gelerek çatışmaya dönüşürken, aynı zamanda korkunç hastalıklı yaratıklarla kendini gösteren bir veba ada ulusunu vurur. Oyuncular canavarlar ve düşman ordularıyla tek başlarına veya çevrimiçi eşli oyunda üç oyuncuya kadar birlikte savaşabilecek, zorlukların üstesinden gelmek için birlikte çalışabilecek veya grubu tamamen ayırarak aynı anda ama tek başlarına maceraya atılabilecekler.



    Ayrıca Bkz.The Game Awards 2023 kazananları açıklandı: İşte yılın oyunu!



    Kargaşa, güçlü bir dini liderin bölgedeki nüfuzunu genişletmesine neden olurken, uçlardaki gruplar da ellerinden geldiğince kontrolü ele geçirmek için savaşıyor. Öte yandan oyuncular, Cerim adı verilen, büyü ile aşılanmış ve kaderi Pestilence ile savaşmak olan kutsal bir savaşçı rolünde olacak.



    No Rest for the Wicked 2024'te çıkıyor



    No Rest for the Wicked, Private Division tarafından yayınlanıyor ve 2024'ün ilk çeyreğinde PC'de erken erişim için yayınlanması planlanıyor, daha sonra PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için tam sürüm olarak çıkması bekleniyor. 1 Mart'ta YouTube ve Twitch'te yayınlanacak "Wicked Inside" kapsamında daha fazla detay paylaşılacak. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.






    Kaynak:
    https://www.engadget.com/no-rest-for-the-wicked-is-a-medieval-action-rpg-from-the-ori-team-020119459.html







  • abi Ori'nin devamını getirin bu ne ya. İlla bişeylere benzemek zorunda mısınız, az özgün olun be.

  • Sand of aura yı andırdı bana. Ama ori de adamlar kalitesini ispat etti bu da çok güzel olacaktır. İnşallah diablo tarzı değil daha çok hack and slash tarzı olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu adamlardan gelecek her işe okeyim. ori goty ödüllerinde bile hasır altı edilmişti gerçekten de underrated bir firma

  • No rest for the wicked adını duyunca borderlands 1deki into müziği geldi

  • Pek beğenmedim, ori 3 gelse daha iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.