Şimdi Ara

OPTOMA HD600X-LV HD 3D SİNEMA PROJEKTOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar 3D projeksiyon cihazlarına merak saldım. Dün teknosada 999,00 TL YE OPTOMA HD600X-LV HD 3D SİNEMA PROJEKTOR cihazını gördüm. Bu cihaz hakkında bir fikri olan varmı acaba ?

    Yada başka bir cihaz önerirmisiniz? Projeksiyonu kullanma amacım TV izlemek, Play Station 3 bağlayıp oyun oynamak ve filim izlemek. Bütcem 1500 lira civarı.

    Forumda araştırdım kadarıyla Acer K 330 ile Optoma GT750 arasında gidip geliyorum acıkcası. Birinin Saat ömrü uzun diğeride forumda anladım kadarıyla daha kaliteli. Tv izlicem için saatede önem verip acer'a yöneliyorum. Onada 3D için başka bir cihaz gerekiyormuş. Çok kararsız kaldım. Nabacaz Be Kamil?:)



  • o cihaz full 3d değil... bir de yanında 3d-xl alman gerekir... onun yerine gt750xl al derim... 3D için... tv günde 5 saatten fazla izlemeyeceksen yine gt750 alabilirsin... dev ekrandan vazgeçme...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozluk3d

    o cihaz full 3d değil... bir de yanında 3d-xl alman gerekir... onun yerine gt750xl al derim... 3D için... tv günde 5 saatten fazla izlemeyeceksen yine gt750 alabilirsin... dev ekrandan vazgeçme...

    Hocam tşk ederim baya yardımcı olmuştun bana. Benimde gönlüm Gt750 den yana ama hani diyomki saat ömrünü düşinmiyim diledim gibi kullanıyım cihazı diyorum biryandan. Bugun fazla çalıştı kapatiyim, olmasın istiyorum anlatabiliyormuyum. Bu fiyatlarda uzn saat ömürlü başka bi cihazda yok sanırım dimi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fora61 -- 4 Haziran 2012; 14:26:43 >




  • Bu cihazdan bende aldım. Çok çok memnunum. Böyle özellikler ve sadece 800 liraya gelmesi gerçekten süper.600x lv yi herkese tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alıp haftasında sattım. Işık gücü çok yüksek vede sesii çok fazla tavsiye etmiyorum.
  • yurtdışından alınma optoma hd600x 'im var. 2 sene sonra görüntüde siyah noktalar oluştu. Araştırdım DMD çipinin değişmesi gerekiyormuş. Forumda önerilen bir firma ile görüştüm. Cip değişimi 450 TL. Projeksiyona iki sene önce verdiğim para 1200 TL. şimdi üretilmiyordur heralde. lambanın da daha %10 nunu kullandım. ne dersiniz sizce tamirmi ettireyim yenisini mi alayım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.