Şimdi Ara

OPPO RENO 3 PRO [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
14.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Coloros 11 beklerken 7.1 geliyor sacmalik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kılıf önerisi alabilir miyim? Şeffaf olmayan koruyan ince bir kılıf/kapak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oppo reno 3 pro ve oneplus 8t arasında kaldım oneplus 8t garantili satılmıyor ve ekran sorunları varmış galiba renom4 serisi ise plastik kasa ve işlemci iyi değil aklımda oppo reno 3 pro kaldı

    Normalde edge ekranları sevmem bunun ekran kıvrımı çok mu acaba yanlışlıkla kenardan avuç içinde dokunma oluyormu

    Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyormu özellikle pil ve sesi nasıldır ve kronik bir sıkıntısı varmı ve hangi rengi tavsiye edersiniz

    Telefon indirimde şu an 5.700 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 24 Kasım 2020; 17:2:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asil1425 A kullanıcısına yanıt

    Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Çok severek kullandığım Sony Xperia Z3+ tan geçtim. Şimdiye kadar kronik bir sorun görmedim. Pil performansı WiFi de 8-9 saat oluyor. Karanlık ortamda ışığı kısılırsa 10 saate kadar kullanım verir. Karışık kullanımda 7 saat kadar. Oyuncu değilseniz bir gün rahat çıkarır. 0-100 tam dolum yaklaşık bir saat. Ben siyah renk aldım. Şık duruyor bana göre. Dolby Atmos ses kulaklık takılı iken devreye giriyor. Yukarıdan çekerek indirilen menüde yeşil yandığını görüyorsunuz. Kulaklıklar yeterli ses veriyor. Kötü değil. Dış ses sadece stereo. Ekran kıvrımı verilen kılıfla kullanıldığında sıkıntı olmuyor. Ben ekran koruyucu yu değiştirdim. Kılıf başlangıç ta koruyucuyu köşelerden hafif kaldırdı kılıfı biraz esnettim. Şuan sorun yok gibi. Koruyucu Zore marka. Kenarlardan 1 er mm kadar açık kalıyor. Aklıma gelen tek sorun wifi de iken kapalı ekranda bildirimler gelmiyordu. Ayarlarda birçok uygulama ayarlarında ve izinlerinde bir çok şey denedim. Şu anda sorun yok gibi görünüyor. Cihaz ömrü ne olur bilemiyorum. Söylediğiniz fiyat iyi duruyor. Eğer inceleme şansınız var ise öncesinde inceleyin. Son olarak kamera 10 üzerinden 6-7 diyebilirim. Her işinizi görür diye düşünüyorum. Kolay gelsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt

    Eyvallah sağolasın kardeşim teşekkürler gayet aydınlatıcı oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    bu telefonla reno4 pro arasında kaldım. iphone 8imi satıp almaayı düşünüyorum. reno4 pronun işlemcisi kötü buna göre ama sonuçta bu da 1 yıl önce çıkmış bir telefon güncellmede sorun yaşar mıyım? oyuncu değilim. aslında nord düşünüyordum tr de stokları bitti. o yüzden bına yöneldim. yardımcı olur musunuz?
  • crag C kullanıcısına yanıt

    Güncelleme desteği ne olur bilmiyorum. Oppo'nun Reno 5 serisinin Ocak ayında tanıtılacağı söyleniyor. Belki onu bekleyebilirsiniz. Özellikleri ve fiyatı belli değil. Karar sizin. Kolay gelsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Herkes orijinal kutu içinden kılıf ile mi kullanıyor telefonunu? Yok mu tavsiye?
  • Tanıdık bir arkadaş aldı çok memnun 12 GB Rami hissediyor..

    Tereddüt yaşayan hiç beklemesin. 3PRO Alınır...



    4 PRO da olsa çok kötü özeliikler var 5pro çıksada artı bişey yok ve en az 2 binde Fark alırlar..

    Elde tutuş incecik premium hissi var Çelik Mavi kasa ile...Elimden bırakmak istemedim..


    Donma ları unuttum bu model ile dedi.... :ŞEBEKE ve WİFİ de performans çok iyi olduğunu gördüm..Kamera da çok iyi.. Stereo SES Yüksek çıkışı var..


    Android 11 yazılımı ve ColorOS 11 kısa sürede verilecekmiş..


    AMOLED Ekran 90 hertz çok parlak mükemmel ekran kalitesi


    FİAT 5700 lerde bulursanız kaçırmayın derim...

    BluetootH 5.1, A2DP, LE, aptX HD desteği

    53mm (telephoto) Optik ZOOM da var..5G işlemci desteği var Özelliklerde yazıyor..

    Türkiye de başlayınca oda aktif olur diyor OPPO cu ilgililer...


    Selamlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 14 Ocak 2021; 22:43:50 >




  • Merhabalar. Teşhir ürünü 3 pro 5000'e alınır mı?
  • Ürün çok uzun süreli olarak sergilenmediyse ne den olmasın...

  • Arkadaşlar Oppo Reno 3 Pro mu yoksa Samsung Galaxy M51 mi? Gönlüm Oppo'dan yana ama şarjı 1 günü çıkarıyor mu rahat bir şekilde? Şarj olma süresi tabi ki Oppo'nun daha kısa ama olumlu ve olumsuz yanlarını yazabilir mi kullanan arkadaşlar? Fiyat problem değil.
  • Bu telefon kullanan yom sanırom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.


    Cihazda 765g işlemci var orta-üst segment arasında bir işlemci, günlük kullanım oyunlar pil tasarrufu anlamında gayet ideal ve stabil çalışan bir işlemci. aldım alalı bir kere teklediğini veyahut bir işleme yetmediğini görmedim. 5g özelliği sanırım aktif değil, donanımsal olarak var ama herhangi bir ayarı vs. yok. büyük ihtimal ülkemizde 5g aktif olduğunda güncelleme ile açılacaktır.


    12 gb ram 256 gb dahili hafıza bu fiyat aralığında bulmak (ülkemizde) pek mümkün değil. İşlemcide bahsettiğim gibi cihaz bu sayede yağ gibi akıyor. Mübalağa yapmıyorum Oppo da hissem de yok yani ne kasma ne donma tık yok. Okuma yazma hızı çok iyi birşey için bekletmiyor rar dan dosya çıkarırken vs.


    Şarj konusunda doğruyu söylemek gerekirse günlük veya haftalık olarak tuttuğum bir çizelge veya tablo yok ancak günlük kullanımlarımda ki genelde telefonu aktif olarak kullanıyorum minimum 7-8 saat arasında ekran açık kalma süresi almışımdır. Aralıklarla oyun(raziel,mlbb,wildr) genelde spotify müzik, sosyal medya olarak instagram ve youtube, whatsapp telegram arkaplanda sürekli aktif. Bu süreler kişiye göre değişir örneğin ben gündüz full ışıkta kullanıyorum telefonu ama bazısı ya yarıda yada daha düşük ayarda kullanıyor veya oyun oynamaz wifi de takılır gps kapalıdır bluetooth kapalıdır vs. vs.


    Ekran (kamera deliği tercih meselesi) parlaklık şiddeti olarak gün ışığında gayet yeterli, gece zaten full parlaklık insanı kör eder. Kalite olarak daha iyi ekranlar gördüm ama cüzdanınızın kabarık olması gerek onlara ulaşmak için. Film izlerken, sosyal medyada gezinirken tatmin edici bir görüntü kalitesi sunuyor.


    Kamera olarak ta daha iyi modeller var ama burda yine fiyat/performans olayı giriyor araya. Gündüz çekimleri başarılı özellikle gün ışığında 48mp ayarını da açtığınızda kaliteli fotoğraflar çekiyorsunuz. Gece çekimleri de beklemediğim bir kalitede valla bu kadar iyi çekeceğini düşünmemiştim beni baya bir şaşırttı. Ön kamera konusunda sadece bir tık düşük kalmış, kalite çöp değil hatta orta seviye de değil iyi ama daha iyi olsaymış diyorsunuz, özellikle gece ön kamera performansı biraz zayıf.


    Ses öncelikle bu telefonu almamdaki en önemli sebeplerden biriydi. Gerek yükseklik anlamında gerek kalite anlamında tam bir canavar diyebilirim. Bazı telefonlardaki gibi çakma stereo değil (ahizeyi stereo diye yutturuyorlar) iki kanaldan da neredeyse aynı şiddet ve kalitede ses alabiliyorsunuz. Alt hoparlör ana ses çıkışı olduğundan bir tık daha tok bas ve şiddetli sadece o kadar. Kulaklık konusunda daha kablolu olarak denemedim, Edifier X3 Tws kulaklığa sahibim temiz ve yüksek ses alabiliyorum.





  • Bu sabah itibariyle telefonumu "Color OS 11.1/Android 11 olarak güncelledim. (CPH2009_11_C.76) İlgili güncelleme bildirimi telefonuma otomatik olarak geldi.

  • Telefon çok tutulmadı ama özeliik bakımından hoşuma gidiyor. Fiyatı sebebiyle rağbet görmedi diye düşünüyorum.

    2.el almak istiyorum kullanan arkadaşlar kronik bir sorunu var mı memnunmusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam tam aradığım telefon. Tasarımı çok güzel, 200 gr'lık kalın ve kalas gibi telefonlar varken, bu cihaz 171 gr ve ince. Reno 5 Pro'da da Mediatek işlemci var, Reno 4 Pro daha eski teknoloji. Almak istediğim telefon bu ama güncelleme desteği ve üstüne 2 model çıkması beni düşündürüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: neco1959

    Bu sabah itibariyle telefonumu "Color OS 11.1/Android 11 olarak güncelledim. (CPH2009_11_C.76) İlgili güncelleme bildirimi telefonuma otomatik olarak geldi.

    Anladığım kadarıyla herkes OPPO RENO 3 PRO'dan vaz geçmiş durum da olsa gerek. Zira hiç kimse artık güncellemelerden bahsetmiyor......

  • Benim anlamadığım 4 prodan neden daha pahalı sonuçta 4 yeni sürüm degilmi ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.