Şimdi Ara

OPlayer Güncellemeden Sonra Altyazı da Türkçe Karakter Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OPlayer Lite kullanıyordum devamlı alt yazılı diziler izlerdim fakat OPlayer güncellemesi vardı appstore da güncelleme yaptığımdan beri altyazılarda türkçe karekterler gözükmüyor ve güncellemeden önceki encode ayar kısmı programı güncelledikden sonra ortadan kayboldu.



  • muhtemelen 1.30 versiyonuna güncellediniz. bende tam sürüm var ama muhtemelen aynı yerdedir. alt yazılı bir film açın, filmi izlerken ekrana dokunduğunuzda başa al oynat ileri al gibi düğmelerin bulunduğu panelde en sonda konuşma balonunun içinde üç çizgi olan bir buton eklenmiş. ona dokunursanız altyazı ayarlarına ulaşırsınız. ben oradan turkish seçtim sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k@l-el

    muhtemelen 1.30 versiyonuna güncellediniz. bende tam sürüm var ama muhtemelen aynı yerdedir. alt yazılı bir film açın, filmi izlerken ekrana dokunduğunuzda başa al oynat ileri al gibi düğmelerin bulunduğu panelde en sonda konuşma balonunun içinde üç çizgi olan bir buton eklenmiş. ona dokunursanız altyazı ayarlarına ulaşırsınız. ben oradan turkish seçtim sorunsuz kullanıyorum.


    Hay allah razı olsun ya valla gitmişlerde nereye koymuşlar ayarı saol hocam valla.
  • Rica ederim ne demek, forumun amacı zaten birbirimize yardım değil mi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.