Şimdi Ara

OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
81.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar..
    2004 C Comfort aldık.Kasası ağır fazla yakıyor uzun yol arabası vs..Sonunda aldık.
    Bu aracın şehir içi tüketimini hem lpg'de hemde benzindeki tüketimini paylaşırsanız sevinirim..Para hesabı değilde kaç km'de bir yakıyor..Çünkü yakıt fiyatları bir bakıyoruz bir inmiş,bir gün sonra artmış onun için kaçta bir yaktığınız yazarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 18 Mayıs 2014; 9:20:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhat6363

    Selam arkadaşlar..
    2004 C Comfort aldık.Kasası ağır fazla yakıyor uzun yol arabası vs..Sonunda aldık.
    Bu aracın şehir içi tüketimini hem lpg'de hemde benzindeki tüketimini paylaşırsanız sevinirim..Para hesabı değilde kaç km'de bir yakıyor..Çünkü yakıt fiyatları bir bakıyoruz bir inmiş,bir gün sonra artmış onun için kaçta bir yaktığınız yazarsanız sevinirim.


    2006 makyajlı kasa sahibiyim geçenlerde 36 lt gazla 542 km yol yaptım
  • Merhabalar Size 2008 model bir c kasa kullanıcısı olarak yazıyorum.Arabamı 17.07.2008 tarihinde izmir egem opelden aldım şuanda hala kullanmaktayım.
    2008 model opel vectra comfort 1,6 ecotec aracımda extra paketleri mevcut...
    arabam kapalı garaj arabası ve şuanda km'si 37500 civarında olması gerek...
    Bu araba o kadar rahat bir arabadır ki sürmeyen,yan koltukta yolculuk yapan,araba dururken sürücü koltuğuna oturanlara söylüyorum hiçbir şey bilemez...
    O arabayı kullanmak arabayı bilmek değildir.
    Benim arabamda şuanda tüp dahi yoktur ve bilgisayarda yazan bilgi 100km/9.5lt olarak gözükmektedir.
  • 10 senedir vectra c 1.6 sahibiyim tam bir fiyat performans aracidir, 2. arac dizel fiesta ki lpg de kafa kafaya yakiyorlar, fiestayi bile vectra ya cevirmeyi dusunuyorum, ayni yasta ayni sinif arabayi yanina koyar dener surer incelersen zaten vectra alirsin, aracin sahibi olmayip da sallayanlari ciddiye alma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok klas araba be şu vectra c hele dışı siyah yada lacivert icide kahverengi olana bitiyorum deride oldumu bitti olay abi tabi bu benim göz zevkim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 28 Mayıs 2014; 23:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yılarda başka kişiler aynı şekilde konu açmıştı ve gerekli açıklamaları onlarada yaptım. o yazılarımı kopyalayacağım umarım faydası olur. toplamda 7 sene kullandım. şu an yeni astra sedan 1.4 turbo kullanıyorum.

    eski yazılarım:

    6 senedir vectra c comfort kullanıcısıyım, ilki 2003 model 1.6 comfortu 5 sene bindim yaklaşık 85 bin km yol yaptım birkez yolda giderken sol akis kesti, birkezde devir dayım pompası arıza yaptı onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.

    sonrasında onu satıp geçen sene temmuz ayında 2008 model c2 vectra aldım. aldığımda 70 bin km idi şu an 110bin km de. yaklaşık 1 senede 40 bın km yol yaptım. uzun yolda( eşim tekirdağlı ankaradan sık sık tekirdağa gidip geldim düğün öncesi hazırlıklar malum) kontak kapattırmış değil araç. o kadar memnunum o kadar seviyorumki aracı anlatamam. 200 tl ye 10bin bakımını yaptırıyorum gerçekten çok ekonomik.

    ve şehir efsanelerine geçelim. bu araç için gitmiyor, çekmiyor, astra 1.3 cdti ler albea multijetler filan geç,yomuş bu aracu, yok efendim rampalarda kamyonların arkasında takılıyomuş. bunu söyleyen arkadaşların gerçekten arabalardan bilgisi yok sanırım. iki hafta önce ankaradan alanya ya gittim malum seydişeyir akseki rampalarını bilirsiniz. vectra c2 aracımla tırmanma konusunda en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
    ayrıca belirtmeliyim ki bu araç konfor ve guvenlik aracı. ama bıraz performans istiyorsanız 3-4 devir arasında vites değişimi yapın uzun yolda utandırmaz. maksimum hız sorarsanız lpg de 205 gördüm.

    yakıt konusunda da bilgi vermem gerekirse lpg de. alanyaya giderken depoyu doldurdum 86 tl ye toplam 550 km yol yaptı. km de ort:155 kr yaktı.
    saygılar
    araç konusunda bilgi almak isteyenlere memnuniyetle yardımcı olurum
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    merhaba. öncelikle şunu belirteyim 2007 senesinden beri vectra c kullanıcısıyım. ilki 2003 model vectra c comfor idi. 5 sdene bindim gecen 1 seneden beride 2008 vectra c comfort kullanmaktayım. aklındaki sorularını karşısına yazarak madde madde cevaplayacağım. umarım yardımcı olurum. gerekirse özel mesajlada ulaşabilirsin.


    1 internette araştırdıgım kadarıyla çok yakar hızlı gitmez diyorlar, bn hız taraftarı değilim ama çok yakar konusu beni epey düşündürüyor, mesela 2001 lpgli astra elegance göre ne kadar çok yakar, yada genel olarak bu çok kavramını biraz günümüz şartlarına göre somutlaştırabilir misiniz?

    cevap: benzinde kullancaksan s.içi km.de 9-10 lt yakar. lpg de ise. şunu söyleyeyim sana ankara-alanya arası 560 km yolda bu yaz klima açık 86 tl yaktı. fazla yakmaz emin olabilirsin.

    2 arabada esp var deniyor ama interntte baktım esp comfort modelde yok diye yazmışlar, espnin olup olmadıgını nereden anlayabilirim

    cevap: 2003 model comfortlarda kesinlikle esp yoktur. kandırılmayasın dikkat et.

    3 arabanın hız göstergesi 260ı gösteriyor, diğer pek çok 2003de son hız 220, bu son dönem çıktıgı için böyle oldugunu düşünürsek aralarında daha başkane gibi farklar vardır/ daha doğrusu bir fark var mıdır?

    cevap: vectra c kasalarda 1.8 motor dısındakılerin hepsinde kadran 260 dır. 1.8 motorda 220 dir.

    4 arabanın plakasından hasar kaydını sorgulattım ama km bilgisi gelmedi, km bilgisini mesaj ile nasıl öğrenebilirim?

    cevap: bildigim kadarıyla öğrenilmiyor.

    5 arabayı alma aşamasında kontrol ettirirken nelere/nelerine dikkat etmem gerekiyor? satan kişiye özellikle sormam gereken vetraya özel durumlar var mıdır?
    cevap: triger'i sorabilirsin 60 binde bir değişmesi gerekiyor. ama emin olmak için aldıgında değiştirebilirsin. ben öyle yapmıştım. şu an 300-350 tl gibi rakamlara özel servislerde değiştriliyor. iyi bir ustaya göstererek aracı alabilirsin. ufak tefek boyaları sorun etme yaşına göre normaldir. trammerden sorgulat. tanıdık bir sigortacın varsa eger motor şasi plaka dan sorgulasın .

    6 bu özellikteki bir araba için 23bin gibi bir rakam makul mudur? bir sene sonra satmk istesem zararım olur mu?

    sana sadece şunu söyleyeyim. 2003 senesinde 23.500 e aldığım vectra c yi 2011 senesinde 23.500 den sattım. 5 senede araç deger kaybetmedi. ve en önemlisi vectraların daha doğrusu opellerin yüzü eskimiyor. her zaman değerli. seneye yine aynı fiyatlara satabilirsin.


    7 tatil zamanları 800 km yol yapacagım, herkes bu arabanın uzun yolda süper oldugunu söylüyor ve bu kısmı beni cezbederken ağız birliği yapmışçasına çok yakar denmesi de ciddi şekilde düşündürüyor, yılın önemli bir kısmını şehir içinde geçirecek birisi olarak bu arabaya evet denir mi?

    cevap: kesinlikle evet.

    8 özellikle kullanan arkadaşlar kullanımları esnasında sıkça arıza,bozulma vs gibi problemlerle karşılaşıyorlar mı?

    quote:



    cevap: 5 sene kullandığım vectra c de sadece 1 kez yolda arıza yaptı sol akis kesti. başka bir sıkıntı yaşamadım. bakıma sokmama rağmen ustamın ilgisizliğle alakalıydı bu durum sonrasında ustamı değiştirdim.

    umarım yardımcı olmuşumdur.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




  • quote:

    Orijinalden alıntı: opel wectra c kasa

    arkadaslar öncelıkle selam hepınıze arkadaslar ben su anda 2003 model c kasa kullanmaktayım alalı 3 ay oldu daha yenı yanı bundan oncekı aracım ws bora idi 200model dı ona gore kıyaslarsam boşuna dıreksıyon basında ömur tüketmişim sımdıkı arabama dıyecek hıc bı sey yok hele uzun yolda 140 ıle gıdıyorum ınanın kı araba sankı o hızda gıtmıyor hiç belli etmiyor hiç.arabam da anahtar işareti çalıştırdıktan sonra yanmaya devam edıyor devamlı neden olur bu acaba bana bılgı verırsenzı sevınırm bırde sisler zenon du hata gosterıyordu okturup orjınelını taktırdım sıkıntı gıttı bırde yag lambası bıraz gıdınce yolda yanıyor yag müşür çubugundan dedıler deiştircem onuda bakalım bıraz titizlik varda bende o anahtar ışıgınının neden yandıgını soylersenız sevınırm





    araba lpgli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu upp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum yazilari okumadim aldiniz mi almadiniz mi bilmiyorum...

    2004ten 2008 yilina kadar kullandik bu araci. Cok rahat ve ferah araba. Kasasina gore seri bi araba. Yakiti muhtemelen 10lt civarinda. Bizi bikere yolda birakti sebebi ise sag srka teker patladi :) 2haftada bi debriyaj balatasi hangi aracta degismiski bunda degissin... alirsaniz cok rahat edersiniz konforlu bi arac yol tutusu harika. Araci seyir halinde arkadan gorurseniz yola resmen oturdugunu goreceksiniz. Gidisi ve durusu cok guven veriyor. Eger temizini bulursaniz alin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlara bakacak olursak araç gayet iyi...bende baya bi araba araştırdım son kertede opel vectra 2003-2004 elegance yada comford lara da bakıyorum...2003 comford 24,750 2003 elegance 27,500. fiyatlar neden geçmiş yıllara göre bu kadar yükseldi...20 bin tl bütçe var ama sanki zorlayıp opel vectra alacak gibiyim yorumlara bakarak..aslında ilk tercihim toyota corolla idi...şimdi ikisi arasındayım ama opel daha ağır basmaya başladı...şuan bayram öncesi olduğu için mi bu fiyatlar yüksek.. yada acele etmeyim kasım aralık gibimi bakayım araba..?

    Marka Opel
    Seri Vectra
    Model 1.6 Comfort
    Yıl 2003
    Yakıt Benzin & LPG
    Vites Manuel
    Km 150.000
    Renk Gümüş Gri
    Kasa Tipi Sedan
    Motor Hacmi 1401 - 1600 cm3
    Motor Gücü 101 - 125 HP
    Çekiş Önden Çekiş

    FİYAT: 24,750

    Marka Opel
    Seri Vectra
    Model 1.6 Elegance
    Yıl 2003
    Yakıt Benzin & LPG
    Vites Manuel
    Km 149.000
    Renk Lacivert
    Kasa Tipi Sedan
    Motor Hacmi 1601 - 1800 cm3
    Motor Gücü 101 - 125 HP
    Çekiş Önden Çekiş

    27,500

    AYRICA 2003 İLE 2004 ARASINDA BELİRGİN FARK VAR MI..?




  • Bundan aşağıya fiyatın düşeceğini sanmam...10 yıldır kıllanıyorum elegance..Şuana kadar ciddi bir arıza yaşamadım..2003 lerde kapı içlerinde aydınlatma kedi gözü var, torpido gözü anahtarlı ve stop lambası sarı...elegance temiz bulursan al...passat highline donanımında mp3 yok , otomatik yanan far yok .........
  • bugün itibariyle 2003 elegance aldım değişen yok nokta boya yok
    27,000 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mAh0

    bugün itibariyle 2003 elegance aldım değişen yok nokta boya yok
    27,000 tl

    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah. 1.6 mıdır aracınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre_fan_club


    quote:

    Orijinalden alıntı: mAh0

    bugün itibariyle 2003 elegance aldım değişen yok nokta boya yok
    27,000 tl

    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah. 1.6 mıdır aracınız ?

    teşekkür ederim evet aracım 1.6
    cd çaları çalıştıramadım acaba ayrı bir ayarı falanmı var bilemedim. track cd çektim çalmadı error veriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mAh0

    quote:

    Orijinalden alıntı: emre_fan_club


    quote:

    Orijinalden alıntı: mAh0

    bugün itibariyle 2003 elegance aldım değişen yok nokta boya yok
    27,000 tl

    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah. 1.6 mıdır aracınız ?

    teşekkür ederim evet aracım 1.6
    cd çaları çalıştıramadım acaba ayrı bir ayarı falanmı var bilemedim. track cd çektim çalmadı error veriyor



    Güle güle kullanın. Hocam korsan cd çalıştırmıyor bazı mp3 oynatıcılar. Usb kullanmak da müzik çaların lpgsi bir nevi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar.
    Babam için 2004 vectra aldık. Genel olarak memnunuz ama çözemediğimiz bazı sorunları var.
    klimanın fan düğmesi yükseltirken güzel ama düşürürken düzgün çalışmıyor düşüreceğine yükseltiyor veya atlayarak düşürüyor. 0 a getirmesi zor oluyor.
    içindeki knob 5 bacaklı buldum değiştirdim ama hiç geri gitmedi eskisini kontak sipreyi ile temizletip taktık oda aynı şekilde geriye hiç çalışmadı mecburen çıkmacıya gittik 10 tane kadar konsol değiştirdik hepsinde aynı arıza vardı nisbeten en sağlamını aldık taktık. sıfırı 1500tl,

    bu sorunu çözümü varmı? teşekürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinansuv -- 23 Ekim 2014; 11:58:23 >
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama yazayım yine de.

    Elegance`nin comfort`tan üstün tarafı / ekstrası nedir acaba ?

    Hangisini almalı ?

    1.6 2003-2004 model düşünüyorum. Bunların hepsi C kasa olarak mı geçiyor ?

    ve bu model araca hiç boyasız ve sorunsuz ise ne kadar verilir; minumum maksimum ?

    Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Hort tt,,,, bu araçtan almayı düşünüyorum maks 35 satan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.