Şimdi Ara

★★★★★ Opel Mokka Kulübü ★★★★★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
815
Cevap
50
Favori
158.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun, Ülkemizde bu tarz hırsızlıklar çok olmakta. Araçlarımız evlerimizin altında ya da etrafında güvenli olsa bile bu alanlar dışında yapacak pek birşey yok maalesef..

  • Merhabalar, 2015 model mokka için, bagaj havuzu ve havuzlu paspas almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz marka veya yer varmı?

  • Yeni kasa mokka'da siyah tavanlı aracı olan ve tavan boyasında lekeler gören var mı? bugün dikkatli incelediğimde nokta izler gördüm. Bu konuda şikayetler de yazılmış.


    Servise göstermek işe yarar mı yada üstüne kaplama mı yaptırmak gerekir ?

  • Arkadaşlar, yeni mokka ile otomatik yıkamaya gireceğim. Otomatik vitesi N ye aldıktan sonra (el freni inikken) kendi kendine P ye geçmiyor değil mi? Araç otomatik yıkama ile beraber serbest olarak hareket etmeli çünkü.(Ben yolda denediğimde N de kaldı P ye geçmedi kendi kendine)

  • DeepNote kullanıcısına yanıt

    2023 elegance sahibiyim, ocak ayında da katalog bu şekildeydi ancak katlanır ayna ve ayna altı aydınlatma var araçta

  • Hocam bu her çalışmada açılan klima ve start stopu kapatmanın bir yolu var mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt

    Ayna altı aydınlatma için otomatik aydınlatma seçili mi olmalı? Bende de 2023 elegance var ama ayna altı aydınlatmayı fark etmedim...

  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt

    Benim araçta otomatik aydınlatma ve karşılama aydınlatması açık belki oralardan ayarlanıyor olabilir

  • emre.sdk E kullanıcısına yanıt

    Aynı dertten ben de muzdaribim bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

  • bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler,


    Aynı dert bende de var :) Klimayı kapatıp sistemi kapatınca ve motoru tekrar çalıştırınca tamam klima devreye girmiyor ama kalorifer sistemi yine aktif (ısıtma ya da soğutma fark etmiyor)

  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt

    Yeni aldım arabayı çok detaylı kurcalayamadım ama aynen dediğiniz gibi çalışıyor havalandırma.


    Corsada da varmış benzer sıkıntı çözmüşler sanırım detaylarını öğrenebilirsem burada da paylaşırım.

  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt

    Bir yerde elegance paket üstünde set diye bir buton olduğunu o butonla ayarı kaydettiğinizde son ayara göre devam edeceğini okumuştum.


    Bu arada gs ve gsline pakette otomatik park asistanı özelliği var ama fabrika yok diyor. aracın kör nokta sensörleri aracılığıyla çalışan bir özellikmiş. gizli özellik olarak açan biri var youtubeda gördüm. açtıran var mı? maliyeti ne kadar acaba? kendimiz yapabilir miyiz onu araştırıyorum bir yandan. https://www.mokkaownersclub.co.uk/forums/ şöyle bir forum buldum ilk fırsatta konu açıp orda soracağım atla deve değil muhtemelen basit bir şeydir. Daha önce bmw aracımda bağlanıp bazı özellikleri kolay şekilde açıp kapatabilmiştik. Son olarak daha önce bmw 1.16 (f20) kullanıp bu araca geçenlerin yorumlarını merak ediyorum. tabi ki farklı sınıf ve farklı kullanım amacı olan araçlar fakat sattığım 2012 model de olsa bmwyi özlermişim gibi geliyor.:) mokkayı henüz teslim almadım, bayide test sürüşüne de gidemedim. siparişin gelmesini bekliyorum.



     ★★★★★  Opel Mokka Kulübü ★★★★★ByCar Elektronikyoutube
    ‼️ Opel Mokka Otomatik Park & Gizli Özellik Açma‼️ 👉 2022 Model Opel Mokka GS Line Araca Otomatik Park Aktivasyonu Yaptık 👍 🤝 Hayırlı Olsun 🤝 👉 Yeni Nesil Opel Araçlarda Açılan Özellikler ve yaptığımız uygulamalar İçin İletişime Geçebilirsiniz 💲 Fiyat yapılacak Yapılacak İş ve Uygulamaya Göre Değişmektedir. 👉WhatsApp 👉☎️ https://wa.link/bgsyn9 📲 İletişim için DM yada WhatsApptan 05556363936 yazabilirsiniz. 📸 Instagram: Bycarelektronik 🌍 Facebook Grup: ByCar Elektronik 📲 İletişim : 05556363936 📽️ YouTube : Bycar Elektronik 🚩🚩🚩 YER - İZMİR 🚩🚩🚩 Facebook Grup👉👉 https://www.facebook.com/groups/1258278787692532/ #mokka #Opelmokka #mokkagizli #opelmokkagizli #mokkagsline #mokkagslinegizli #opelgizli #mokkakodlama #Mokkaaktivasyon #mokkaelegancegizli #mokkagizliizmir #Opelmokkagibiİzmir #mokkaizmir #mokkaultimate #mokkaultimategizli #2021mokkagizli #2022mokkagizli #2023mokkagizli #Opelkodlama #mokkaotomatikpark #Opelotomatikpark #Opelaktivasyon #Opelizmir #mokkamodifiye #mokkaparkasist #mokkaautopark #mokkaözellikaçma #Opelözellikaçma #mokkagslineotomatikpark #mokkaizmir
    https://www.youtube.com/watch?v=rlbomBwfMy4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 31 Mart 2023; 1:25:16 >




  • Merhaba. 2022 model 10 bin km'de ikinci el almayi düşündugum bir araci autokingde ekspertize soktu bi yakinim. Islem sonrasi usta, aracta hicbir problem yok demis yakınıma. Ancak raporu bana gonderdiginde sanzimanla ilgili yerlerde servis kontrolü önerilir şeklinde not düştüklerini gördüm raporda. Sonra aradım autoking'i ve notu sanzumani indirip bakamadiklari icin yazdıklarını, sanzumanda bir problem olmadığını söylediler.

    Son kararımi vermeden önce yetkli servise de gösterip problem olup olmadığını teyit ettirecegim.

    Bu noktada;
    1- autoking'de daha önce ekspertiz yaptirip sanzumanla ilgili böyle bir not düşüldüğünü gördünüz mü?

    2- yeni kasa opellerde sanzumanla ilgili bir sıkıntı yasayan var mı?

    Teşekkürler.  ★★★★★  Opel Mokka Kulübü ★★★★★

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • nodoubt0938 N kullanıcısına yanıt

    EAT 8 şanzıman piyasanın en güzel şanzımanlarından birisi, sorun yaşayan hiç duymadım.

  • bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt

    ben de dediğiniz gibi sıkıntısız bir şanzıman olduğunu biliyorum ancak önceki sahibi düzgün kullanmadığı için ekspertiz böyle bir not düştü bilemedim. servise göstereceğim bakalım almadan.

  • Merhaba arkadaşlar bende Martın 7 sinde 2023 Model Mokka GS aldım elime ulaşmadı halen ama aranıza yeni katıldım. Benim bir sorum olacak Martın 7 sinde aldığım araç ne zaman elime ulaşır, ne kadar sürede teslim ediyorlar aracı...

  • bilirkisi.06 B kullanıcısına yanıt

    Merhaba hayırlı olsun öncelikle, bensde GS modelini aldim mart 7 sinde, halen beklıyorum gelmesini, sizinki ne kadar surede geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuksel14 Y kullanıcısına yanıt

    ben de 2023 gs bekliyorum hangi ilden aldınız?

  • Merhaba bende aranıza katılanlardanım 30 mart da izmir egem den Gs donanım paketli mokka aldım ücretin yarısını yatırdım kalanıda bu hafta tamamlayacağım aracın 15 gün içerisinde teslim edilebileceği söz konusu sabırsızlıkla bekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Linuxxer L kullanıcısına yanıt

    Sakaryadan, Siz

  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.