Şimdi Ara

Opel İnsignia 1.6T 180 HP Tasfiye LPG Uyumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Turbo motor ve LPG'nin pek arası yoktur,sorunsuz kullananda var sorunlarla uğraşan da. Ama ne kadar sorunsuz da kullansan 100 bin km sonra başlıyor arıza açmaya.

    Atmosferik motorlara bakın derim örneğin aşağıdaki araç otomatik vites,2.0lt atmosferik yeterli güç ve konforu sunar.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-91.000-kmde-executive-elegant-avensis-ortakoy-yetkili-bayiden-743359062/detay
    Bu arabadaki motor LPG'ye uyumsuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün bir aracı test etme şansım oldu insignia bu dizeldi ama araç hoş güzel ama diğer d sınıfı araçlara nazaran iç haçmi bana dar geldi kasa dışarıdan tank gibi ama içi o genişliği sunmadı bana , yine 2007 passat 1.6 yada baktım aracın iç hacmi genişliği çok yeterliğe güzel passat hakkında düşünceleriniz nedir peki malum düşük km’de bulmak çok zor olan da yeni kasa fiyatlarına yakın sizce 2.0 dizel 2007,8,9 modeller de km çok sıkıntı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoş geldin bitmeyen sorunlar.

    1.6 180 kendisi başa bela bir motor. bir de tüp taktırın görün cehennemi. başına gelen bilir. biz ne desek boş. tavsiye istemeyin herkes övecektir. gidin opel gruplarına abone olun, aratın geçmişten sorun yumağı olduğunu görün. ama sakın sormayın herkes övecektir. tabiki satana kadar.
  • 2010 modeli vardı bende. 6 ay anca binebildim. Ne kadar sakin kullansam da şehir içi 10 litre, şehir dışı 7 litrenin altına düşüremedim benzinli kullanımda. Lpg taktırmayı çok düşündüm ancak çelik subap vs. çok uzun kullanmayacağım için sattım. Sık sık elektronik arızalar veriyordu. Kontağı kapatıp açınca gidiyordu ancak can sıkıyordu. Ancak kullandığım arabalar içinde viraja girerken en güvende hissettiğim arabaydı. Frenleri çok güzeldi. Zevk için binilecek bir araç. Şehir içi günlük kullanım için çok uygun değil bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.