Şimdi Ara

Opel Corsa 1.2 ye LPG takılır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
40.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ogun1020 O kullanıcısına yanıt
     Opel Corsa 1.2 ye LPG takılır mı?
  •  Opel Corsa 1.2 ye LPG takılır mı?
  • tall81 T kullanıcısına yanıt
     Opel Corsa 1.2 ye LPG takılır mı?
  • İsmail YK 2 yıl daha bekleyip bir albüm hazırlayıp 2006 yılında Bombabomba.com albümü ile çıkış yakalayıp bu albümle de müzik dünyasına bomba gibi giriş yapmıştır. Özellikle Allah belanı versin şarkısı Tüm Türkiye de odak noktası haline gelmiş birçok gazete, anahaber bülteni ve birçok canlı TV programına konu olmuştur. İsmail YK bu şarkıyla ne kadar çok eleştirilsede zirvede kalmayı o kadar iyi başarmıştır.

    Bu albüm de toplam 5 şarkıya klip çekmiş ‘600.000’ (Altı yüz bin)den fazla satarak Türkiye’nin en çok satan sanatçısı olmuş Yılın En çok satan MEKANİK albüm ödül’ü ve Yılın en çok satan DİJİTAL albüm ödüllerini alarak rekorlara imza atmıştır, aynı zamanda 300.000 satış bandrolünü geçtiği için Türkiye’nin en ‘Prestijli’ Müzik ödüllerinden biri olan ‘Diamond’ Albüm ödülünü de almaya hak kazanmıştır. Pop-Fantazi/Arabesk müzik dalında Git hadi git isimli şarkısı ile En iyi Pop-Fantazi/Arabesk Erkek Sanatçısı seçilmiştir. İsmail YK’nın Bombabomba.com‘ albüm’ü ‘2006-2007’ yılın’ın en kaliteli albüm’ü seçilmiş ve MÜ-YAP tarafından ‘ALBÜM KALİTE’ ödülüne de layık görülmüştür.

    2007 yılında İsmail YK’nın Liderliğinde Yurtseven Kardeşler olarak Sen hiç aşık oldun mu Kanka ? albümleriyle bir kez daha Türkiye Müzik piyasasına bomba gibi düşmüşlerdir. Müzik listelerinde Uzun bir süre Zirvede kalmış ve Türkiye’nin en çok satan 3 albümünden biri olmuş MÜ-YAP Tarafından Platin Albüm Ödülü ve Djital Albüm Ödülleri Almışlardır.


     Opel Corsa 1.2 ye LPG takılır mı?




  • Necmi Sever N kullanıcısına yanıt
     Opel Corsa 1.2 ye LPG takılır mı?
  • Necmi Sever N kullanıcısına yanıt
     Opel Corsa 1.2 ye LPG takılır mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.