Şimdi Ara

Opel Astra vs Fiat Egea + Astra Uzunluğu?!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt

    Astra bende 1 ya da 2 kere kiralamıştım. Dediğiniz gibi kullandıkça kullanasım gelmişti benimde. Atikliği, yol tutuşu falan çok iyiydi. Ama sanırım ana kriterim yine de 5 kişilik seyahatleri ön plana alarak olabildiğince iç genişlik olacak. Çocuk koltuğu + kilolu 2 kişi olunca arkada çok sıkıntı yaşanıyor. egea'nın eni bildiğim kadarıyla linea'ya göre 6 cm daha geniş. 6cm'de bacak felcini azaltma açısında epey önemli olabilir :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Ben de normalde hep orjinal hali ile kullanmadan, orjinal parçalar kullanmadan yanayım. Hatta o yüzden benim linea'yı da geçen sene 131.000'de otokoç'tan almıştım. Haliyle full bu yaşa kadar servis bakımlıydı. Yine bozmamak adına 140.000 bakımına da 2 gün önce yine servise götürdüm. 1350tl bayıldım. Ama yalan olmasın bu astra'nın aslında ön panelini pek beğenmiyorum. Yani üstte içeri göçük ufacık kırmızı radyo ekranı. Ortada gereksiz 40 tane radyo tuşu. O tesla paneli görünce baktım süper durmuş araç. Sanki çağ atlamış gibi geldi. O yüzden ilk kez bir arabanın orjinalliğini alırsam bozarım diye niyetlenmiştim ama üstte bir arkadaş o paneller sorun çıkartabiliyor, taktıranlar sonra söktürebiliyor bile demiş. Şimdi tekrar düşünmem lazım tabi bu durumda. Yani 5.000TL verip çöpe atıp bir de tekrar söktürülmez ki.

    Navimex multi medya sistemleri sorunsuz çalışıyor ama eğer alırsanız o markaya bakın. Bir arkadaşın araçta görmüştüm yol bilgisayarına kadar destekliyordu o tesla ekranı hatta obd2 desteği vardı tüm sensör bilgilerine kadar okuyordu...

    Beni o tuşlar hiç rahatsız etmedi tabiki zevkler farklıdır insanlarda... Üstte arkadaşın euro6 motorlar yani B14NET motorlar 2017 modelden itibaren var... Bu aracın 1.6 benzinli değil alacaksanız 1.4T veya 1.6 ctdi dizel alınmalı...

    Benim şu aralar aklımda eğer orjinal uygun fiyatlı bulursam 18 inç janta geçmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Astra C sınıfının eski krallarndan , K kasası ile bitmiş olsa da sedanı güzeldir.

  • Astra J daha iyidir ama 150 civarına iyi donanımlısı pek bulunmayabilir. Aynı paraya egeanın daha donanımlı olacağı bir gerçek. Fakat dolu b+ yerine boş c sınıfı tercih ederdim. 110luk üzmez fakat 136bg olursa daha iyi olur zira araba biraz ağır.

  • Astra iyidir

  • hocam ben facedeki astra j team'in yalancısıyım bahsini açtım ne bu B14NET herkeste A14 bende niye böyle diye orada demişlerdi sedanda 2019 diye ama pakedine göre 2017 de olabilir.sport benim araç 17 jant var 18 jant taktırabiliyor muyuz ben bir ara çelik jant diye niyetlendim bire bir aynı ölçüde jant bulamadım daha dışarı genelde spor olsun diye midir o yüzden vazgeçmiştim.


    @Spider_hip pakedine göre çok değişiyor olay.küçük ekran dediğinizi ben gördüm 1.3 dizelde ama bende büyük mesela ekran ve stilde renkli ama anladım ben sizi ucu ucuna olsa alacam iyisine gidecek durum yok diyorsunuz o zaman sene düşürüp daha iyi paket bakın derim yani 2021'de 2016 falan bana yeni geliyor millet 2005 2006 araçlara binerken bir de baktığınız dacia değil ki yenisi olsun da kurtarsın.astranın önceki kasasına bile binilir 2008 2007.2014 2013 olsun dolusu olsun ya da dizelde km takıntısı da pek mantıklı değil 2017 bile olsa 150 bin yapmış olabilir.düzgün binileni bakılanı önemli yoksa 70 binde olur adam kaputu kaldırmamıştır sorun çıkabilir.kaputta hasar içeride hasar diye korkulmaz ya da bilmiyorum neden korktuklarını da biliyorlar mı ama kaputta hasar varsa şiddetli darbe vardır ve elektronik sistemleri problem çıkarabilir şahin değil artık hiçbir araç.çip krizinden üretim falan duruyor gayet elektronik aletler.





  • Ne Egea'ymış be...Corolla,Astra derken Passat'la kıyaslayanı bile gördüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 4 Temmuz 2021; 16:50:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astra J 2013 1.4T ve Egea 2016 1.4Tjet eski araçlarım. İkisini de aynı zamanda kullandığım oldu.

    İç hacim, ikinci elinin güçlü olması, parça maliyetinin uygunluğu ve güncel donanımlar hariç Egeanın Astradan üstün tek bir yanı yok.
    Yol tutuş , güven hissi , güvenlik, koltuk konforu , uzun yol konforu, far aydınlatması olarak aralarında dağlar kadar fark var. Sormak istediğiniz her konuda yardımcı olurum.

    Astraya B diyene bir yerlerimle gülerim. Döneminin en iyi C sınıfı otomobillerden biridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirkette hem egea hem astra var. Ic genislik olarak egea daha genis. Astranin ön göğüs ve a sutunu cok buyuk. Bagaj olarak ve yukleme alani egea daha büyük.
    Kendi aracim son kasa corolladan bile daha büyük ön tarafi. Egea nin bu konuda hakkini vermek lazim.
    Astra otomatik oldugu icin daha konforlu kullanimi var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman şimdilik uygun bir egea urban bulursam ona geçeyim diyorum. Hem içi, bagajı daha geniş. Hem dış boyutları nispeten daha küçük. Bakımı zaten daha ucuz olur. Alırken fiyatı da nispeten daha ucuz olacaktır. Beni epey bir götürür. Şimdi kullandığım Linea'da 1.3 2016, 140 binde. Eski değil yani ama urban egea bir başka olacaktır.

  • Kardeşim en güzeli deneyin merak ettiğiniz araçları.Farki kendiniz görün.Ha yapacağınız yorumu söyleyeyim:"Egea ile Astra kıyası yapan forumdaki arkadaşlar muhtemelen Astra'ya hiç binmemişler". Aradaki farkı somut bir benzer örnekle açıklayacak olursak "Adidas ile Kinetix arasındaki fark gibi". Dolayısıyla bütçe izin veriyorsa herkes Adidas almak ister, olmuyorsa Kinetix ile de yol yürünüyor sonuçta.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astra j bence hocam ama illa genişlik diyosan da egea al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzunluğu kısalığı bilmem ama Astra c sınıfı, Linea ise b. Lineanin diz mesafesi uzun ve bagajı genis. Başka esprisi yok. Ancak sizin anlattığıniz kriterlere göre c sınıfında çok bir değişiklik olmaz iç hacim olarak. Kağıt üzerindeki genişliğe de takılmayın bence. Bildiğim kadarıyla o ölçü ayna uçlarından ölçülüyor. Yakı demem o ki egeanin içi öyle geniş falan değil. Son olarak egea almayın derim. Geçmişte Linea şu anda 307 kullanan biri olarak söylüyorum. Yol tutuş, güven Lineada yok gibi bir şey. Bütçenize göre Astra,focus bakın. O da olmadı C4 bakın. Ama ekonomi sınıfına inmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.