Şimdi Ara

ONVO 012 X PLUS KULLANANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.onvo 012 x plus kullanan arkadaşlar deneyimlerinize ihtiyacım var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar size iki sorum olacak.x plus ım turbo modda bı anda roketleyip 58 lere kadar çıkıyor..ama turbo kapalı iken de yavaş yavaş 58 lere çıkmiyor..26 yı geçmiyor .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamemis -- 13 Eylül 2023; 10:39:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızınızı GPS ile kontrol edin bence. Max 48 km/s yapması lazım. Kontrolden sonra doğru hız göstermesi için P ayarlarından doğru hızı göstermesi için ayar yapılabiliyor. Turbo modundaki sıkıntıyı bende yaşamıştım. Aldığım yerdeki arkadaş turbo modda hız limitini kaldırması gerekirken tek çeker modda kaldırmış. Sizin probleminiz tek çeker modda (single) hız limitinin kaldırılmamış olması gibi görünüyor. Yani bir teker turbo (dual) modda bir teker yaklaşık 50 km/s hızda giderken bir tekeriniz 25 km/s de gidiyor. Bunun için turbo modda hız limiti kaldırma işlemini tekrar yapın. Cihaz ilk haline dönecektir. Ardından çift çeker moda aldığınızdan emin olduktan sonra hız limiti kaldırma işlemini tekrar yapın. Sorun düzelecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek parça veya aksesuarlar için bir link paylaşımı yapabilirseniz çok iyi olur. Uygun ekipmanları nereden bulabilirim bilmiyorum. Ayna, aydınlatma vs gibi ekipmanlar lazım. Yanlış bir tercih yapmaktan çekiniyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.