Şimdi Ara

Önümüzde ki 1 yıl içinde mantıklı yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 150 k gibi bir bütçe var elimizde. Ama parayı kullanma hakkı tamamen benim degil o yüzden yatırım yapabilcegimiz alanlar kısıtlı. Vadelide 1800 civarı aylık bi getirisi var sanırsam şuan bu paranın. Ama haram muhabbetinden dolayı orda işletmek pek istemiyoruz artık. Alternatif bi araç olarakda ev almayı düşünüyoruz. Benim endişemde burda devreye giriyor çünkü kriz biraz daha etksini gösterdiğinde evi satabilmek çok zor olur diye düşünüyorum. Bizim düşüncemizde yaklaşık 1 yıl bekletip kar olarak satabilmek. Türkiyede gayrimenkul hiç kaybettirmedi ama şu dönemde de alım o kadar yok. Kira getirisi güzel bulunduğumuz bölgede. Ancak satamadıkdan sonra onunda bi anlamı yok. Arada kaldık açıkcası. O yüzden özellikle emlak sektöründe öngörüsü olanlar ne der merak ediyorum. Ben pek sıcak bakamıyorum.



  • 150k diyebıldığıne göre online oyuncusun, burdan yola çıkarak hesaplatayım sana.

    Yeni bir server açıldığında kimsede para olmaz para sende olursa herseyı ucuza kapatabılırsın yani userler para kasarken sende hazır para olacak neden boyle dedım diyecek olursan.

    Yakın donemde krız durumu olursa allah korusun o para daha iyi iş yapabılır elinde ev olsa kıme satacaksın kımsede para yok zor durumda kaldın satman gerekırse mecbur ucuzdan satacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.