Şimdi Ara

Only Cryptos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En başta belirtmek istiyorum ki!


    Ref vermek için değil sadece olanları söylemek için yazıyorum. İnanıp inanmamak tamamen size kalmış.


    Belki de bende dolandırlacağım ve hatta bunu göze alarak bu işe girdim. Çünkü daha önce de bu gibi hashflare olsun gumhash olsun bu tip siteler hiç bir zaman çekici gelmemiştir.


    Kuzenim önerdi siteyi ve "ulan zaten kaybettim daha da düşüyor öyle gideceğine böyle gitsin." diyerek 3 bin lira kadar para yatırdım.


    Daha sonra 4-5 gün kadar siteyi kullandım. Şu an için hiç bir sorun yok. Amacım da zaten kendi ana parasını kurtarırsa geri kalanı kar olur kapanırsa da şansıma küseyim zaten elon amcamız yaptı yapacağını ve sayesinde on binlerce lira eridi gitti :)


    Öğrenmek isteyenler için çok ufak bir bilgi geçeyim isterseniz. istemezseniz çoktan çıkıp gitmiş buraya kadar zaten okumamış olacaksınız. Çok kısaca olay şundan ibaret ltc ve doge yatırımı yapıyorsunuz. yatırdığınız doge'yi veya ltc'yi madene dönüştürüyorsunuz ve hashrate gücü elde ediyorsunuz. bu hashrate gücü ile de günlük kazandığınız kadar para çekiyorsunuz.


    Geçenlerde instagram'da dolaşırken gördüğüm ve tebessüm edip kendimi gördüğüm yazı: " 1000 liranızı 3000 lira yapmak ister misiniz ? o zaman dolandırılmayı hak ediyorsunuz."başta da dediğim gibi yaklaşık 2.62 ltc yatırımım oldu. her gün 80 liradan biraz daha fazla çekim yapıyorum.


    umarım yatırdığım parayı kurtarırım. eğer ana parayı kurtarıp üstene de 2-3 kâr elde edersem bilin ki site kapanmadan önce giren son kullanıcılarındır. şimdiden onlardan af diliyorum :)


    referanslı kayıt olmak isteyenler için link: https://www.onlycryptos.com/zeus/register?ref=877409


    referanssız kayıt olmak için link: https://onlycryptos.com/


    Eğer bu tür sitelerle ilgili bilgi sahibi olan ve güvenmememiz gerektiğini düşünen biri varsa beni aydınlatabilirse çok memnun olurum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.