Şimdi Ara

ONLİNE OYUNLARDA LAG SORUNU LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ONLİNE OYUNLARDA HEP TAKILMALAR OLUYOR.İNTERNET HIZIM 8MBPS SİSTEM ÖZELLİKLERİM İ 7 950 3.07 GHZ İŞLEMCİ GA-X58-USB3 ANAKART 6950 TWİN FROZ III EKRAN KARTI 4*(2) GB HYPER... RAM 1 TRB HARDDİSK 650 WATT POWER VE ONLİNE OYNADIĞIM OYUN LEFT 4 DEAD 1 VE BU OYUNU LAGSIZ TAKILMADAN BİR DEFA DAHİ OYNAYAMADIM.TTNETİN VERDİĞİ BİR MODEM VAR ACABA SORUN MODEMDEMİ DEDİM ESKİ MODEMİMİ TAKTIM YİNE AYNI.YOK ARKA PLAN ÇALIŞAN BİLMEM NELERİ KAPAT DEDİLER YAPTIM AYARLARI BİLMEM ŞÖLE YAP DEDİLER YAPTIM.BİLGİSAYARA FOTMAT ATTIM YİNE OLMADI.WİN 7 64 KULLANDIM OLMADI.KALDIRDIM 32Yİ YÜKLEDİM OLMADI.OYUN ORJİNAL.ONLİNE OLMAYAN OYUNLARI ÇATIR ÇATIR OYNATIYOR.SİTELERİ DOLAŞIYORUM AYNI DURUMDAN MUZDARİP İNSANLAR VAR AMA ÇÖZÜMÜ BULAN PEK YOK.SİZCE BU SİSTEM ESKİ BİR ONLİNE OYUNUNU NEDEN TAKILMADAN OYNATMIYOR.KLASİK ÇÖZÜMLERDEN ZİYADE BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞIP ÇÖZEN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: karayelche

    ONLİNE OYUNLARDA HEP TAKILMALAR OLUYOR.İNTERNET HIZIM 8MBPS SİSTEM ÖZELLİKLERİM İ 7 950 3.07 GHZ İŞLEMCİ GA-X58-USB3 ANAKART 6950 TWİN FROZ III EKRAN KARTI 4*(2) GB HYPER... RAM 1 TRB HARDDİSK 650 WATT POWER VE ONLİNE OYNADIĞIM OYUN LEFT 4 DEAD 1 VE BU OYUNU LAGSIZ TAKILMADAN BİR DEFA DAHİ OYNAYAMADIM.TTNETİN VERDİĞİ BİR MODEM VAR ACABA SORUN MODEMDEMİ DEDİM ESKİ MODEMİMİ TAKTIM YİNE AYNI.YOK ARKA PLAN ÇALIŞAN BİLMEM NELERİ KAPAT DEDİLER YAPTIM AYARLARI BİLMEM ŞÖLE YAP DEDİLER YAPTIM.BİLGİSAYARA FOTMAT ATTIM YİNE OLMADI.WİN 7 64 KULLANDIM OLMADI.KALDIRDIM 32Yİ YÜKLEDİM OLMADI.OYUN ORJİNAL.ONLİNE OLMAYAN OYUNLARI ÇATIR ÇATIR OYNATIYOR.SİTELERİ DOLAŞIYORUM AYNI DURUMDAN MUZDARİP İNSANLAR VAR AMA ÇÖZÜMÜ BULAN PEK YOK.SİZCE BU SİSTEM ESKİ BİR ONLİNE OYUNUNU NEDEN TAKILMADAN OYNATMIYOR.KLASİK ÇÖZÜMLERDEN ZİYADE BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞIP ÇÖZEN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM.


    oyunun server larında bir doluluk olabilir ondan dolayı takılmalar yaşabilirsiniz. ama bahsettiğiniz takılma offline mode'da da geçerliyse ekran kartı driverlarınız güncelemenizi öneririm.
    kolay gelsin.




  • Başka online oyunlarda da lag oluyor mu ?
  • oyun offline modunda takılmıyor.Yoğunluk yüzünden lag olduğunu düşünmüyorum.her zaman lag sözkonusu.Ekran kartımı daha yeni değiştirdim drıverler güncel.ekran kartımı değiştirmeden önce swat 4 tede lag sorunu vardı ama oynamayalı çok oldu tamda kesin konuşmak istemiyorum.Yalnız aradabir oyundan atıyor oyun hala aktif yeniden bağlanıyorum yeniden masa üstüne dönüyor bazen masa üstüne dönmeyip kaldığım yerden devam edebiliyorum.Bu masa üstüne dönme olayı aradabirde olsa crisis 2 vb oyunlardada başıma geldi.acaba power yetmiyormu ısı sorunu var desem gpu 42-54 arası gösteriyor.Yakın zamanda bi format daha atsammı diye düşünmeye başladım.umarım formattan önce bu durumu bilen biri bana yardımcı olur...
  • Türk serverlarını mı tercih ediyorsunuz ??>

    Yabancı serverlarda bu sorunu yasayabılırsınız.. Ayrıca serverda sorun olabilir oyundayken diger oyunculara sorun eger onlarda sorun yoksa sizde bi problem wardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.