Şimdi Ara

onlıne oyun kotayı nekadar etkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben üni öğrencisiyim. ordaki evimde sınırsız internet. şimdi memleketteki evimdeyim. sınırsız internet kullanıyorum burdada fakat onlıne nfs the run oynuyorum. kotayı bu ne kadar etkiler aşmama sebep olurmu rahat rahat oynayabilirmiyim ?



  • Sanırım sözel bölümde felan okuyorsun. Sınırsız yazmışsın sanki ama "sınırlı" demek istedin sanırım. Oynadığın oyunun internetini ne kadar sömürdüğünü anlamak için oyun esnasında internet trafiğini izleyebileceğin yardımcı programlar kullanabilirsin. Genel olarak bile inceleyebilirsin.
    Google'dan Network Meter Gadget diye taratırsan windows masaüstü aracı olarak kullanabileceğin işini hayli görebileceğin eklentiyi bulabilirsin.
    Programı çalıştaramazsan eğer araştırırsan bunun gibi nice basit programlar bulabilirsin.
  • sadece online oyunla kota dolduramassın.Online oyunlarda dowland işlemi olarak grafik indirilmez.
    Örn thr run.Bu oyun zaten bilgisayarınızda mevcut olduğu için serverdan sadece kordinat gibi alış verişler yapılır.Bunlarda sayısal veriler olduğu için kotaya fazla koymaz.
  • Ayda 1,2 GB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 12 oynuyorum ayın 12 si ..4 gb dayım .. 1 günde 200-250 mb gidebiliyor..
  • 3gb kadar olduğu olmuştur..
  • Oyundan oyuna değişiyor aslında. Arkadaşın dediği gibi fifa oyunları çok fazla kota yiyebiliyor. Maç başına 50-70 mb diyebiliriz. MMORPG oyunlarda ise WoW'u örnek verirsek saatte 15-20 mb kota yiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: despair

    Sanırım sözel bölümde felan okuyorsun. Sınırsız yazmışsın sanki ama "sınırlı" demek istedin sanırım. Oynadığın oyunun internetini ne kadar sömürdüğünü anlamak için oyun esnasında internet trafiğini izleyebileceğin yardımcı programlar kullanabilirsin. Genel olarak bile inceleyebilirsin.
    Google'dan Network Meter Gadget diye taratırsan windows masaüstü aracı olarak kullanabileceğin işini hayli görebileceğin eklentiyi bulabilirsin.
    Programı çalıştaramazsan eğer araştırırsan bunun gibi nice basit programlar bulabilirsin.

    Beden eğitimi okuyorum. sanırım en mantıklı senin dediğin arkadaşların dediğine bakılırsa hiç bbellii olmuyor fıfa baya yiyormuş. pes oynamıcaz o zamna oda yer. nfs içinde senin dediğin programlardan birisinii kullanıcam araştırıcam şimdi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.