Şimdi Ara

Online oyun arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    bol oyunculu keyfi yüksek pve ön planda olan bir oyun arıyorum. bdo çok kapsamlı olduğu için oynamak istemiyorum, ama pek seçenek olmadığı için oynuyorum şuan.

    Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler




  • Ben steamden şu an Star Wars: The Old Republic oynuyorum. Ücretsiz olması iyi. Tabii bir kaç özelliği kısıtlı oluyor fakat çok da elzem şeyler değil. PvE'den de çok kendin ilerlemeli bir oyun. Çoklu PvE modları da var tabii. Oyuncular da fena değil ama dediğin gibi biraz daha tek kasarsın karakterini bu oyunda.

    Gelecekli, bilim kurgulu değil de orta çağ, fantastik bir şeyler arıyorsan da Elder Scrolls: Online ve (acayip klasik ama) World of Warcraft var. Ve bu iki oyunun kitlesi biraz daha aktif.

    Aylık 100 - 200 arası öderim dersen WoW'da olabilir fakat ESO'yu tek bir kere ödemeli olduğu için daha çok öneririm.

    ESO'da da DLC'ler var ve bu DLC'ler sana daha çok yer açıyor fakat hiç DLC almadan saf oyunda bile görevler falan gırla. ESO'da başka oyuncularla PvE yapmanın bir yolu da Dungeonlar. Ya rastgele biri ile ya da bir Guild'den biri ile anlaşarak Dungeonlara girebilirsin. Solo da girebiliyorsun zaten bu Dungeonlara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Wakfu

    Ayın 2sinde yeni single account server açıyor. Sıra tabanlı. Dofus oyununu yapan şirket Ankamanın bir diğer oyunu. PVEsi falan çok iyidir. bir dene istersen. Boyutu çok fazla değil şuan indirip deneyebilirsin

  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

    ESO yu deneyeceğim ilk olarak tesekkur ederim yorumun icin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    deneyeceğim teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sckaratas S kullanıcısına yanıt

    Biraz garip gelebilir ama hem oyuncu sayısı hemde content olarak çok iyi bir oyundur. Ben asıl olarak Dofus oyuncusuyum ama Wakfu'da aynı evrende geçiyor çok fazla tecrübeli olmasam da sistemini falan aşağı yukarı biliyorum. İki oyunda PVE konusunda çok zengindir, PVPleri çok iyidir ve craft sistemleri çok geniştir. Yeni server zaten oyuncu patlaması olacak. Normalde yeni açılacak server tek server olarak planlanıyordu ama talep çok olunca 3 e böldüler 2 fransa 1 international server diye. Sonradan hepsi birleşecek. Ayın 2 sine kadar bi dene, çok farklı classlar var hepsini denemeni öneririm hoşuna gideni oynarsın. 30levele kadar sınırsız karakter değiştirebiliyorsun. Oynarım diyorsanda yeni server için Pre-Register yaptırabilirsin özel ödüller veriyor pre reg yaptıranlara


    Niye bu kadar hype var onu da kısaca anlatayım. Wakfuda normalde herkes 3-4-5 account ile oynuyordu oyun ilk çıktığında sonradan oyuna entegre Hero sistem diye bir şey getirdiler. 3 Ayrı clientte oynayabileceğin karakterleri tek clientte aynı anda oynayabiliyordun.(Turn Based olduğu için buna müsait) Bir mmoda Warrior, Assasin ve Priesti aynı anda oynadığını düşün. Ama yeni açılacak server mono account (single account) diye geçiyor. Bahsettiğim çoklu karakter falan kullanamıyoruz.


    Dofusta aynı durumdaydı (Dofus daha eski oyun) Dofusu 8 client minimum 4 clientle oynuyordu insanlar. İlk single account server Dofusa gelmişti ve patlama yapmıştı çok sevilmişti, şu an dofusta en aktif server bu bahsettiğim single account serveri. Wakfu da aynı patlamayı yapacak bu server eminim uzun yıllar aktif şekilde oynanacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 24 Ekim 2023; 0:37:37 >




  • sckaratas S kullanıcısına yanıt
    Warface deneyebilirsin istersen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.