Şimdi Ara

Online oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkaşkar birkaç gündür forumda dolasıyorum xbox gerçekten ilgimi çekti , cod gibi oyunları online oynamak istiyorum online oyun yelpazesi ne kadar geniş?(ps3 tercih edilebilirmi online için?)
    Gold'da XBOX360 Slim 250gb kinect rdy gördüm , en son cıkan model bumudur ?



  • online oyunu seviyorsan gerçekten xbox 360 al.Ama online oyun oynaya bilmen için üyelikalman gerek ve para na da değer yani en son çıkan 250 gb
  • Online oyun seviyorum , çok uzun zamandır World of Warcraft oynuyorum artık sıkılmaya basladım konsolun tadına bakmak istiyorum : )) , Birde gamertag ile xbox live ilişkisini anlayamadım , yani live için xboxun kendısıne para vermıyormuyuz.
  • Patch 4.2'den bunalmış ve yarın yeni xbox alacak biri olarak yazayım bende size.

    Evet oyun yelpazesi geniştir , sadece pc ye çıkan (ki kaldı mı bunlar artık ?) oyunlar dışında her oyun konsollara da gelir.PS3 te aynı şekilde ancak Xboxta multi oynamak için senelik 65-75 tl arası bir para ödemeniz gerekiyor Xbox Live Gold üyelik için , PS3'te ise genel olarak multiplayer ücretsiz (PSN servisi ) ancak birkaç ay önce hacklenmesi + PSN PASS'e geçiş söz konusu(cd key gibi oyunun içinden çıkan kodu girmeniz gerekecek multi player oynamak için , oyunları sıfır alıp koleksiyon yapıyorsanız sorun yok ama 2. el alacaksanız ya da aldıktan sonra keyi kullanıp satmayı düşünüyorsanız daha sıkıntı.) O mu bu mu demeye gerek yok bence , ilk mesajınız ve böyle bir konuyu Ps3 yerine Xbox bölümüne açtığınıza göre sizin de aklınız xboxa kaymış gibi

    Son çıkan model diye birşey yok Xbox360 Slim 4gb - 250gb modelleri bulunuyor.4gb modele sonradan 250gb hdd takılabiliyor (yan sanayi ya da orjinal parça).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 11 Temmuz 2011; 1:35:29 >




  • İlginiz için teşekkür ederim , evet xbox alacam bu sabah kinect olayıda süper. Aklımdakı son "?" işaretlerini gidermeye calışıyorum.Orjinal kullanıcam , peki pc deki performansı xboxdada alabılıyormuyuz.(HD6970 * 2 kullanıyorum pc'de)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PurpleSnow

    İlginiz için teşekkür ederim , evet xbox alacam bu sabah kinect olayıda süper. Aklımdakı son "?" işaretlerini gidermeye calışıyorum.Orjinal kullanıcam , peki pc deki performansı xboxdada alabılıyormuyuz.(HD6970 * 2 kullanıyorum pc'de)


    PC'de ki grafikleri konsollarda bulamazsınız , ayrıca AA çok düşüktür konsol oyunlarında.Ama FPS olarak bakıyorsanız genelde sabittir , bazı oyunlarda çok nadir 15 lere düştüğü olur.Eğer oyundan beklentiniz grafik ağırlıklı görsel şölen ise beklentinizi karşılamayabilir , yok grafik 2. plandaysa hiçbir sorun yaşamazsınız(genelde forumda bu tür grafik konuları küfürlü tartışmalara döndüğünden kabasını almakla yetiniyorum)
  • PC'de olduğu gibi görsel şölen aramıyorum ama hayal kırıklıgınada ugramak ıstemedıgım ıcın sordum youtube'dan oyun goruntulerıne baktım hosuma gıttı daha fazla kurcalamaya gerek yok alıyorum : ).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PurpleSnow

    PC'de olduğu gibi görsel şölen aramıyorum ama hayal kırıklıgınada ugramak ıstemedıgım ıcın sordum youtube'dan oyun goruntulerıne baktım hosuma gıttı daha fazla kurcalamaya gerek yok alıyorum : ).


    PC de grafikler çok iyi ancak konsoldaki oynanış (Özellikle xbox'da) grafiği unutturuyor.Ayrıca xBox ın grafiklerinin PS3den çok daha iyi olduğunu söyleyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.