Şimdi Ara

ONLİNE KONTOR YÜKLEME MERKEZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ONLİNE KONTOR YÜKLEME MERKEZİ



    www.bolcakontor.com

    bolcakontor.com İnternet üzerinden "online" olarak Turkcell parça kontör Vodafone parça kontör Avea parça kontör ve Tam kontör yükleme yapabileceğiniz kontör servis sağlayıcısıdır. Online olarak ucuz parça kontör ve tam kontör yüklemeleri yapabilir bayimiz olarak sizde kazanç elde edebilirsiniz.
    Neden bolcakontor.com ?
    %100 Müşteri memnuniyeti * 7/24 Online yardım/destek servisi * Hızlı erişim * Kullanım kolaylığı * Deneyimli ve uzman kadrosu * Gizlilik güvencesi * Hafta'nın her günü online işlem imkanı sağlamaktadır.
    -
    Nasıl Bayiniz Olurum ?
    Bayi olmak için herhangi bir belge talep edilmeyip yanlızca "bayi kayıt" formunu doldurmanız yeterlidir.
    Bayiliğim Ne Zaman Onaylanır ?
    Sistem yöneticilerimiz tarafından incelendikten hemen sonra onaylanır ve yönetim panelinden sizlere bildirilir.
    Parça kontör nasıl yüklerim ?
    Kontör gönderebilmeniz için öncelikle hesabınıza kredi yüklemeniz gerekmektedir. Banka hesap numaralarımız aracılığı ile hesabınıza kredi yükleyerek hemen cazip ve ucuz parça kontör gönderimine başlayabilirsiniz.
    Kredi yükledim kontör göndermek istiyorum ?

    Hesabınıza kredi yüklediyseniz hemen kontör gönderimlerine başlıyabilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz "kullanıcı adı" ve "şifre" ile sisteme giriş yaptıktan hemen sonra sağ tarafta "kullanıcı paneli menüsü" bulunmaktadır. "Parça Kontör Yükleme" linkine tıklayarak turkcell parça kontör avea parça kontör veya vodafone parça kontör yüklemesi yapabilirsiniz.
    Kontör ün gidip gitmediğini nasıl öğrenebilirim ?

    Son yapılan işlemler linkinden hangi numara'ya kontör gidip gitmediğini öğrenmek için işlem yaptığınız numarayı girebilir isterseniz yaptığınız son 500 işlem yada yaptığınız tüm işlemler linkine tıklayarakda takip edebilirsiniz.
    Hangi saatler arası kontör talebinde bulunabilirim ?

    Çalışma saatleri arasında kontör talebinde bulunabilirsiniz. Çalışma saatlerimizi duyurular kısmında veya iletişim bölümüne girerek telefon (msn) aracılığı ile detaylı bilgi alabilirsiniz.
    Ödeme nasıl yapılır ?

    Banka havalesi ile ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Ödemeyi yaptıktan hemen sonra "Kullanıcı Paneli" menüsünden ödeme bildirim formu linkine tıklayarak ödemenizi bildirebilir 5 - 15 dk sonra kontör gönderimine başlıyabilirsiniz.
    Kontör fiyatlarında değişiklik olursa ?

    Kontör fiyatlarında herhangi bir değişiklik olduğunda bayilerimize mutlaka bildirilir duyurular kısmına anında yansıtılır. Duyuruları okumak bayilerimizin sorumluluğu altında olup "bolcakontor.com " herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.
    Güvenlik seviyesi nedir ?

    Güvenliği sağlamak ile beraber sabit IP adresi ilede giriş yapabilirsiniz ve sadece sizin bilgisayarınızdan girişler gerçekleşir. Gün gün girişleriniz raporlanmaktadır. Sisteme login olan bayilerin IP'leri kayıt edilir güvenlik bölümünden bayiye gösterilir. Ip ve Login Saati. Bunlar gün, gün listelenmektedir.

    BAYİMİZ OLUN FARKI YAŞAYARAK ÖĞRENİN


    "Parça Kontör'de Güven ve Kalite.Nerdeyse Hergün Bir Tane Kontör Sitesi Açılmaktadır ve Piyasadaki Alıcı ve Satıcı Faktörler Çoğalmaktadır. Kontör Piyasasındaki İş Hacmi Büyüdükçe İşin Kalitesi De Düşmektedir. İşin En Kalitelisi Olduğumuzu İddia Etmiyoruz. El Birliğiyle En Kaliteli Olacağımızı İddia Ediyoruz. " <>
    BİZE ULAŞIN KAZANMAYA BAŞLAYIN...
    0544 691 01 94
    0531 572 52 10
    0232 421 37 67

    msn destek hattımız:destek@bolcakontor.com

    www.bolcakontor.com




    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.