Şimdi Ara

Online alışveriş madurları ve potansiyel madurlara...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Herkese teşekkürler öncelikle...

    ben gigatek tende sipariş vermiştim 3 gün içinde elime ulaştı parçalar.Ancak şuna dikkat etmenizi isterim. Adamlar yerlermi acaba diye yanlış yada daha düşük kalitede benzer ürünler falan gönderdiler bana önce. ancak ben kargo geldiğinde ürünleri kontrol ettikten sonra kabul etmeyerk geri yolladım.tel ettim ve doğru ürünleri istedim.onlarda gönderdiler. evet gigatek şehir dışına gönderiyor.dikkatli olmak kaydıyla buradan alışveriş yapabilirsin.

    diğer yandan mehmet ali sende sanırım metropolden sipariş verdin dimi. kapıda ödeme seçeneği olduğundanda yırttın tabi:)) oh ne güzel.

    ya arkadaşlar bu site fason olmasın.böyle bir şirketin olmadığını falan düşünmeye başladım. bu konuda bilgisi olan varmı.yani bu şirket gerçektede varmıdır.
    hayır olmadı artık iş inada bindi önce tanıdık falan gönderecem olmadı ben gidecem dahada olmadı şikayet falan edecem yetkili kurumlara. tüketici hakları diye birşey var değilmi .hernekadar işler durumda değilsede.

    Hadi ben düştüm bu pisliğe bari diğer arkadaşlarımız kurtarsınlar kendilerini ve böyle insanlara para kazandırmasınlar.

    Evet arkadaşlar siz siz olun metropol teknoloji den alışveriş yapmayı denemeyin hatta aklınızdan bile geçirmeyin...............................!!!!




  • Arkadaşlar valla az önce forumada aradım oradada metropolle ilgili bir yazı okudum. sanırım ist hasanpaşa da yerleri bunların .geçen bazı arkadaşlar ünlü a data( benim de başımı bu ram sevdası yaktı 566 lık canavarlar) ram leri sprmaya gitmişler ama porada şirket mirket bulamamışlar. anlayacağınız bunlar tam ayakçıya benziyor. nasıl böyle insanlar var anlayamıyorum.
    Şuan itibarı ile hakkımı daha ciddi bir şekilde aramayı düşünüyorum. mağdur arkadaşlar varsa benim gibi sadece bu site ile değil herhangi bir alışveriş sitesi ile ilgili olabilir.
    gelin birlikte olalım daha iyi sonuçlar alabiliriz belki.
    böyle insanların yanına kalmasın yaptıkları...
  • Tüketiciyi koruma derneğine bir mail atmakla başladım işe.
    Başka neler yapabilirim arkadaşlar yokmu benzer problemler yaşayanlar....!!!!!!!!!!!
  • Nerde metropol kurbanları
  • Yeterli mi



  • Arkadaşım ne yapmayı düşünüyorsun. öylece beklemeyimi yoksa yaptığın birşeyler varmı? eğer pes etmeyeceksen bu adi insanlar karşısında birlikte birşeyler yapalım. enazından yaptıklarımızı paylaşalım. internet üzerinden birkaç kişiyle daha irtibat kurmaya çalışıyorum belki hep birlikte daha etkili çözümler bulabiliriz.
    nedrsin?

    Önder Ardıç
    onderardic@mynet.com
  • Evt metropolden vermiştim.Sipariş takibi kısmında sürekli Ürün Bekliyor şeklinde gözkyor.Ben kapıda ödeme seçeneğini seçtiğim için benim için birşey fark etmez ama siz kredi kartıyla ödemişsiniz.Kesinlikle hakkınızı aramalısınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali -- 29 Aralık 2004, 4:59:40 >
  • haklısın senin için herhangi bir kayıp yok şu anda. buarada sen ulaşmaya çalışmışsındır mutlaka firmaya bu süreçte. nasıl yanıt falan alabildinmi. tellerine yada maillerine cevap alabildinmi. ben birkaç gündür deniyorum ama ulaşamıyorum. hatta duyduğuma göre ist daki yerlerini bile terketmişler. senin elindeki bilgiler nelerdir? araştırp sorşturdunmu hiç?
  • Sitede Dışbank' ın reklamını kullanmışlar. Dışbank ile temasa geçip şiretin şu an faal mı olup olmadığını öğrenebilirsin. Dışbank' a durumun çok ciddi oluduğunu söyle.
  • ucuz etin yahnisi.... bence bi gidip bakmak lazım yerindemi firma diye..
  • yaa arkadaşım bu adamlar siparişleri yollasalar bile milleti dolandırıyolar..
    sitelerinde globalsign nın 128 bitlik SSL güvenlik sertifikasını kullandıkları yazmşlar ama biraz önce glabal sign dan arattım bu adamlar kayıtlı değiller...

    bu işe milleti dolandırmak için girmişler gibi bi izlenim bıraktı bende...
  • Valla internetten 20 ye yakın alışveriş yaptım. Hatta amerikadan amazon.com'dan bile. Hiç bir sorunla karşılamadım.
    Metropolteknolojiden de arkadaşım ram aldı. Kapıda ödeme seçeneği ile adamlar sorun çıkarmadı. Sitesi de sağlam bir siteye benziyor. Telefonları da çalışıyor adamların. Gerçi en garantisi yerine gidip görmek lazım. Kadıköy tarafında oturan arkadaşlar oradan geçerken bir bakıp buraya bilgi yazabilirler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bahadir_bado

    ucuz etin yahnisi.... bence bi gidip bakmak lazım yerindemi firma diye..


    Ewt dogru demissin. Ve gittim baktım firma yerinde YOK !!

    Olayı anlatayım. Bende internet sayfalarına baktım orda gordugum A-data ramleri kadikoy e gitmisken elden alayım dedim. Ve Evlendirme dairesinin oralarda zaten tabelası olan metropol teknolojiye gittim. Ust kat oldugu icin iceriyi goremiyorsun ama isikları fln yanmıyordu. Yukarı kata cıktım kapıdaki yazılar fln sokulmus yani yer komple terkedilmis. !!

    Benim tek bildigim bu kadar. Yani bu olayı derinlemesine incelemende fayda var.




  • bence internetten alışveriş yaparken sertifika sahibi olan şirketlerdenyapmak gerekli.. globalsign, verisign bu sertifikaları veren şirketlerden ikisi. bunlar bir nevi hakem görevi görüyolar. sertifika almak isteyen şirketi iyice araştırıp (sitenin online güvenliği, banka hesaplarını, muhasebelerini falan) ondan sonra sertifika veriyolardı. ayrıca belli periyotlarda da rapor istiyolardı şirketin mali durumu ve alış verişler ile ilgili... bende bu tür güvenlik önelmleri almış olan şirketlerden online alışveriş yapılabilir..
  • benım bıldıgım sadece pcdepo.com dan urun geldıgınde odeme yaparak alabılıyorsun
    quote:

    Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

    beyler gigatek kapıda teslimat yapıyormu? şehirdışına sipariş verecem nasıl olacak?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onderardic

    Merhaba Arkadaşlar,

    Ben geçen hafta METROPOLTEKNOLOJİ diye bir siteden ürün siparişi verdim ama hala ses seda yokı. PCDEPO , GİGATEK gibi sitelerden verdiğim siparişler çoktan elime ulaştı ama bu sitede herhangi bir gelişme yok ve verdikleri tel nolarıda kapalı görünüyor. Anlayacağınız iyiden iyiye madur durumdayım.
    Bu site ile ilgili bilgisi olan varmı? Daha önce alışveriş yapan yada duyan???
    Lütfen yanıt bekliyorum....

    www.metropolteknoloji.com

    nerde oturuyorsun adamların adresleri var git bak bir sürü banka hesabı var arastır para büyükse savcılıga suc duyurusu yap forumdantakip edilecek iş degil kolay gelsin




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Soultrap


    quote:

    Orjinalden alıntı: bahadir_bado

    ucuz etin yahnisi.... bence bi gidip bakmak lazım yerindemi firma diye..


    Ewt dogru demissin. Ve gittim baktım firma yerinde YOK !!

    Olayı anlatayım. Bende internet sayfalarına baktım orda gordugum A-data ramleri kadikoy e gitmisken elden alayım dedim. Ve Evlendirme dairesinin oralarda zaten tabelası olan metropol teknolojiye gittim. Ust kat oldugu icin iceriyi goremiyorsun ama isikları fln yanmıyordu. Yukarı kata cıktım kapıdaki yazılar fln sokulmus yani yer komple terkedilmis. !!

    Benim tek bildigim bu kadar. Yani bu olayı derinlemesine incelemende fayda var.

    arkadaşımız noktayı koymuş aslında adamlar gitmişler veya kacmışlar kac kişi yandı kimbilir .




  • Herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.
    Bu sorunu kendiniz yaşıyormuşçasına yorumlamış ve bilgilerinizi paylaşmışsınız.
    Öncelikle şunu söyleyeyim evet haklısınız bu forumlardan yürütülecek bir iş değil. ama ben burada venzer durumdaki arkadaşlardan yada bu konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlardan işin içine girmeden bir takım bilgiler edinmeyi deniyorum ki daha saglıklı sonuçlar alabileyim.

    az önce tüketiciyi koruma derneğinden birileriyle görüştüm. sizinde bilginiz olsun 580 milyona kadar olan meblaglarda dernek yada kaymakamlıktan birileri ilgilenebiliyor daha yüksek meblaglarda ise mahkemeler devreye giriyor. iyimi kötümü şu an için yorum yapamıyorum ama benim alışveriş tutarım 450 milyon tutarındaydı. Fırsat bulabilirsem bu gün kaymakamlıkta bu işle ilgilenen kişiyle görüşeceğim. ayrıntılarıda yazarım.

    evet firmanın yerinde olmadığını duymuştum.emin değildim ama bekliyordum. telefon ve maillerede yanıt vermiyolardı düne kadar anvak dün akşam şöle birşey oldu.3 arkadaş tellerini çaldırdık bu zatların(1 sabit birde aria cep vermişler) normalde gün boyu sabit telde arama sonlanıyordu,aria ise kapalı görünüyordu. ne hikmetse bir ara çalmaya başladı ancak yanıt vermediler. olay üzeinden 1 saat kadar sonra ise diğer iki arkadaşıma ulaşmışlar tel yoluyla ve ortaklarıyla çeşitli sorunları falan olduğunu söylemişler. onlarda ilgili şahsın ben olduğumu söylemişler ve beni aramalarını söylemişler ancak görüşme sonrasıda hemen telletini kapamışlar........

    Herneyse kafanızı şişirdim kusura bakmayım ama amacım hem insanlar nelerle karşılaşabileceklerini bilsinler hemde benim gibi metropol ve benzeri fazson firma madurları az çok bilgi sahibi olsun.

    Tekrar sesleniyorum benzer durumdaki arkadaşlar denk gelirseniz ihmal etmeyin ve bana enazından bir mail atın. birlikte haraket edelim ,enazından neler yaptığımızı birbirimize aktaralım eminim daha iyi sonuçlar alabiliriz.Şuan itibarı ile Never_ends kullanıcı adlı arkadaşla baglantıya geçicem dün ona mail atmıştım karşılık vermiş kendiside.oda benim gibi metropolcüdür.herkesi bekleriz....

    ilgilenen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.




  • ben şimdiye kadar bu iki siteden çok alışveriş yaptım hiçbir sorun olmadı..

    genpatech.com.tr
    hepsiburada. com
  • Evet ama maalesef piyasada sahtekarlarda mevcut be dostum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.