Şimdi Ara

Onkyo vs. Onkyo, Onkyo vs. Pioneer; ve Çoktan Seçmeli Hoparlörler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika
    Cebin şu an bende kayıtlı değil. Özelden mesaj at, detay faturalardan bakacağım. Bu kadar da körü körüne iddia ediyorsun diye buraya da koyacağım. Biraz dürüst ve açık sözlü olun be. Ayıp ayıp.


    Hem dürüst hem açık sözlü oldum daha ne istiyorsun Teknika? ne ise cevaplıyalım başkası olsa umurum da değil. hee faturanda no'mu diyorum bulamazsın. şimdi nah diyeceğim ayıp olmasın.ve de dikkat çekerim sadece ölesine bir yazışma idi.bak mahcup olma tekrar diyorum.


    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika
    * Nakamishi amfiyi aldım diyorsun. Ara istersen sor adamı diyorsun. Halbuki bilmiyorsun ama satan çocuk arkadaşım. Onu arayıp kim aldı diyorum? Karadenize sattım ikisini de diyor. Ankara'ya sattın mı? Diyorum. Hayır kesinlikle diyor! Peki tek tek sattın mı? Diyorum. Hayır diyor. Seni tanıyıp tanımadığını soruyorum. Hayır diyor!


    ne oldu aldım ampliyi. yalan söylüyordum değil mi?? pişıııık. sahibinden, nonamehifi sıkı takip ettiğini diyordun.satılmamıştır diyordun. yaa kurt gezer izini belli etmez. ne oldu satılmış değil mi? satılmadığını bile iddia ettin. şimdi satıldığını görüyorsun.inanmıyorsun aldığıma. tabi bunlar benim için önemli değil.
    Sana PM den cep. tel. numaramı yazdım. duruyorsa PM oradan bakabilirsin.yoksa eğer Volkan'ı ara de ki bu adamın No'su lazım.versin.çalınca karşına kim çıkacak.
    ve evet ben karadeniziliyim.az lazlık var. ve memlekette iken nakamichi (nakamishi değil.) power aldım.dedim ya aylar oldu diye sana. Tufan sana G.hane diyorum Volkan'a sordun mu hangi şehir? ve amplilerin tam model nolarınıda verdim sana Teknika. ben 2 power'da alacaktım.fazla bir sürü ampli olmasın karar verdim tek aldım.yoksa 2'de ben alıyordum.diğerini başkası aldı kim aldı bilmiyorum.senden öğrendim ki 2.de karadenzide satılmış.

    yahu sana hesap veriyorum Allasen anlayasın diye.

    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika
    * Ben de bunu sana söyleyince diyorsun ki, o ana cihazım. Memlekette diyorsun. Ben de zaten Karadenizliyim diyorsun.


    hee doğru.ana sistemimin parçalarından biri power ampli.ve doğru karadenizliyim ne var bunda?


    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika
    * Ankara da ne kullandığın kolon olarak bookshelf kolon kullandığını yazıyorsun. Dali'nin de dev kule kolonlarını sattığını söylüyorsun. Peki o zaman memleketteki sisteminde kolon ne kullanıyorsun?


    Ank.da fullrabge kullanıyorum.dikkatini çekerim. ve fullrange-bookself dışında şu an yanımda klasik raf tipi kolonum yoktur.sadece B&W DM685 bakındım. o kadar. Dali'nin dev kolonlarını 5 sene önce elden çıkarmak zorunda kaldım. yani kısaca hem ank. da hem memlekette sistem kullanıyorum ve melkette ki sistemde B&W DM604 S3 dir.işin aslı Tannoy olacaktı ama ne ise. böylece de B&W'ci olduğum ortaya çıktı. Center'da B&W.


    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika
    * Sen Ankara'da isen, sistemin Karadenizde işi ne? Sistem Karadenizde ise, senin Ankara da işin ne?


    ben ank.da ekmek parası kazanıyorum.ve her fırsatta sürekli memlekete gidiyorum.ve yıllardı bu böyledir. beni tanımıyorsun ve bu mantıksız sorularla ve sürekl,i izah ettiğim halde canımı sıkma.

    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    * Kolon olarak Bookshelf kullanıyorum diyorsun. Ona ne bağlı? Belli değil.

    ank.da ve dikkat fullrange hop. ve de ona kendi yaptığım lambalı amplideni LM, SS, mos-fet vb. kendi dizaynım ve üretimim amfileri dinler, elimde bulunur.
    ben de ıvır zıvır şeyler bulunur...
    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Yani nereden değerlendirirsen değerlendir. Yazdığın tüm bu konular da çelişki yumakları var.


    yok HAYIR ve HAYIR REFERAMDUM DA. hiç bir şekilde çelişki yumağı yok. karıştırıp duran sensin kardeş.ya hafızan zayıf farklı noktaları unutup toparlayamıyorsun ya başka bir şey.durum budur.


    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Hee benim için hiç bir önemi yok. Wolkman'in de olsa, Dev sisteminde olsa sorun değil. Tam tersine mutlu olurum. Zaten herkesin gönlündeki sisteme sahip olmasını da gönülden dilerim. Ama israrla sistem fotolarını senelerdir koymuyorsun ve ne kullandığın da heralde kimse tarafından net olarak bilinmiyor. Sorun da burada zaten.

    ben esrarı severim.ve evet doğru DH dahil hiç kimse doğru düzgün nasıl bir sistemim olduğunu bilmez.sadece bir kişi o da karşınızda muhteşem the_cantan bilir..başka kimse bilemez. mümkün değil.


    quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    En azından bu kadar insana yazılar yazıp cevaplar veriyorsan, kendinin de ne kullandığını insanların bilmesi senin şahsi bir sorumluluğundur bence. Sence öyle olmayabilir. Ama eminim bana çok kişi bu konu da hak verecektir. Özellikle insanların açık davranmasını isterim.

    Neyse kendin bilirsin. Ama dediklerimi de es geçme bence.

    Sevgiler Cantan'cığım.



    Bak bu konuyu düşüneceğim. eğer insanlar merak ediyorsa ki bu tantantana ve tatavadan sonra illa ki merak edecekler. eğer bende düşünür kendi huysuzluğumu bir tarafa bırakırsam bir gün resmini çeker yayınlarım.ama dediğim gibi bu istek aklımda olacaktır. ben reklam yapmayı sevmem.yaşamayı da sevmem.ne kendi sistemim ne de başkasının sistemi umurum da olmaz.

    eyvallah Mösyö benden sevgiler , saygılar. ama bak iyi oku. pliz, lütfen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_cantan


    quote:

    Orijinalden alıntı: futurist16

    Rdegerli şimdi Beyaz eşya satışı da yapan firmanın (bize inşaat konusunda teklifleri var.) eskiden satmak için aldığı hop.leri var. Ellerinde kalmış satamamışlar. Onların marka model fiyat bilgilerini bekliyorum. Hoparlörlere akıllarında kaldığı kadarıyla Onkyo dediler ama amfi markası akıllarında kalmıştır inşallah diyorum. :) Yani Onkyo hoparlörde kötüdür diye düşünüyorum.
    Bu arada da önerilen markaları eski topiklerden incelemeye devam ediyorum.



    Hop. ler eğer Onkyo SK-F201, 101 vb. ise diyelim ki bedava; stereo, surround sistem için güzel bir firsat karşına çıktı derim.çok da iş görürler.ama amfi onkyo değil de daha kaliteli marka-model çıksa bakalım. onkyo sk-f201 iş görür fiyatına göre bende bir çift ayırayım. bu aralar def. tec. BP-30 niyetim var. her markadan alayım da.

    Tam üstüne bastın durumu oldu.

    Evet SKF-201 imiş modeli. Du bakalim bi inceleyelim.




  • Onkyo Hoparlörleri bugün yerinde inceledim. Ama deneme imkanımız yoktu.
    Front
    SKF-201
    Surround
    SKF-101 (Bu setin surround hoparlörleri olup olmadığından emin değilim 201 'e yakın irilikte; ama bunu satacak kişi bunları bana surround hop. olarak verecek.)
    Center
    SKC-101
    SUB-Woofer
    SKW-530

    Eski ve üretilmeyen bir seri.
    Bir de 2 yıldır demo olarak kullanılan bu ürünlere maksimum ne fiyat vermeliyim.
    Konu hakkında yorumlarınız nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurist16 -- 16 Ağustos 2010; 14:52:27 >
  • SKF-101'den güzel bir surround kolon olur.
    bundan belki 5 veya 6 yıl önce emin değilim inceleyip, dinledi idim. 800 TL gibi fiyat hatırlıyorum ama nasıl 2 kabin mi başka bir şey mi eminde değilim.istenen fiyata bakmalı.ve de muadillerin sıfır fiyatına bakmalı.yalnız bu onkyo setin en zayıf tarafı center hop.dür.zayıf ve sıradan.
    hımm ne fiyat vermeli? pat diye kestiremedim açıkcası. takıma 800-900TL fiyat biçilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_cantan

    SKF-101'den güzel bir surround kolon olur.
    bundan belki 5 veya 6 yıl önce emin değilim inceleyip, dinledi idim. 800 TL gibi fiyat hatırlıyorum ama nasıl 2 kabin mi başka bir şey mi eminde değilim.istenen fiyata bakmalı.ve de muadillerin sıfır fiyatına bakmalı.yalnız bu onkyo setin en zayıf tarafı center hop.dür.zayıf ve sıradan.
    hımm ne fiyat vermeli? pat diye kestiremedim açıkcası. takıma 800-900TL fiyat biçilir mi?

    Tamamdır. Bende bu şekilde düşünmüştüm. 800 TL teklif edeceğim.(gerçi onlar hediye vermek istiyor ama kabul etmem). Aratırken senin eski bir yorumunda rast gelmiştim Onkyo ile ilgili yorumunu orada da okudum.
    Center gerçekten cücük gibi :)
    Center içinde JBL studio LC2 (Demo:300 TL) alabilirim.

    Muhtemelen rear surround için (7.1 olacğaı için sistem) sayı yetmeyecektir. Onkyo 608 için Rear surround olarak daha zayıf birşey bakılması caiz midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurist16 -- 17 Ağustos 2010; 16:10:17 >




  • 608, jbl ve Onkyo hop.re caizdir.gözüme bir anormallik görünmedi.yani zayıf bişi bakılması caiz değil bence.
    cücük yahu ferik olsa gam yemem de...
  • ONKYO THX sertifikalı komple ev sinema sistemini alabileceğim yetkili satış noktası var mı? İstanbul Bilişimde 2400 tl fakat stok sorunuz diyor. malum İB'den ziyade daha güvenilir bir firma yok mu bu ürünleri alabileceğimiz?

    http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT-S9300THX&class=Systems&p=i

    linkte verdiğim ürün mesela son çıkan sistem. bunu bulmak imkansız mı şu an için? bu durumda bir önceki modeli de olabilir. yardım lütfen..
  • Ben 1.700 tl peşine Onkyo txsr-608 aldım vede anormal memnunum,ayrıca Eisa'da memnun ki 2010-2011 ödülünü ona layik görmüş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mozeada

    Ben 1.700 tl peşine Onkyo txsr-608 aldım vede anormal memnunum,ayrıca Eisa'da memnun ki 2010-2011 ödülünü ona layik görmüş.

    Memnun olduğuna göre zaten bir uyum sorunu yok hop. seti ile AVR arasında . Bende büyük ihtimalle Onkyo 608 alacağım. Hoparlör seti ile birlikte mi seçtin Onkyo'yu?
    EISA'nın hangi ödülünü almış?
    Bu arada ürün fiyatını iki bin TLnin üzerinde görüyorum Türkiyede. Çok uyguna almışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurist16 -- 17 Ağustos 2010; 21:58:41 >
  • ben de 608 , 708 istiyorum
    Maranzt lardan da gözümü alamıyorum ama...
  • arkadaslar
    lutfen yardımcı olurmusunuz... sevinirim
    iki anfi arasında kaldım
    Onkyo TX-SR 308
    yada
    Yamaha RX-V 665
    yorumlarını bekliyorum
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim..
    Bende Onkyo tx-sr608 almayı düşünüyorum, Salı günüde Almanyaya gidicem orada alabileceğim iyi bir firma biliyormusunuz ? Birde daha önce oradan alınan ürünü Türkiye ye sokarken gümrükte bir problem yaşadınız mı?
  • www.idealo.com

    bu sitede en ucuz fiyatta hangi firma war bulabilirsin.

    Satrün ve medyamark da genel anlamda her semt de var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.