Şimdi Ara

Önerileriniz 2002 Peugeot 307

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abiler bilindiği üzere ben cok yeniyim 18 yaşındayım ehliyetimi daha yeni aldım ilk arabamı arıyorum sahibindende gördüm arabayı hoşuma gitti 116.000 de 2002 peugeot bunları yazmış bide siz yardım etseniz



    Aracın herhagi bir problemi yoktur araç görüldüğü gibi temizdir 4 lastik sıfırdır daha 600 km bile yapmadı 4 cam otomatik çift airbeg ve klimalıdır camlarda film mevcuttur aracın herhangi bir kazası kesinlikle yoktur boya olarak sürtmeden dolayı sol ön ve arka kapıda vardır onun haricinde ön,arka tampon ve çıtaları kendi zevkime göre beyaza ben boyattım ve ufak tefek rutuşları vardır aracın bütün ağır bakımları 28.07.2009 tarihinde yapıldı triger seti,baskı balata seti,ön arka balatalar,ön arka amortisörler(momo marka) ,bujiler, bütün filtreler şanzıman ve motor yağı genel bütün bakımları yaptırılmıştır uzun süre hiçbir masraf yapmanıza gerek yoktur bana maliyeti 1800`e çıktı faturası mevcuttur alan arkadaş benzin masrafı hariç bir kuruş harcamıcaktır gönül rahatlığı içinde bineceğiniz bir araç lütfen başka 307 lerle karıştırmayın yazdığım fiyat makul fiyattır km 210 tl yakmaktadır istediğiniz ustayla gelebilir yada servise gösterebilirsiniz ön farlar angel eyes dir xeon far vardır junyan marka arka stoplar ledlidir.isterseniz kendi orjinal farlarını ve stoplarını verebilirim. Lütfen saçma teklifler için aramayınız Araçda ses tesisatıda mevcuttur isteyene farkını verdiği takdirde tesisatda verilir fiyatı 2500 TL dir tesisat olarak mevcut olanlar.PIONEER DEH-7150 UB,SUBWOOFER; KİCKER L7,MİD-JBL(2takım) ,EDİSSON ANFİ (BAS ANFİSİ),JBL ANFİ (4 KANAL MİD ANFİSİ).Alacak olan arkadaşa hayırlı olsun


    muayenesi ((11.09.2009)) da yapıldı

    2011 yılına kadar muayenesi wardır







  • Linki atsan arabaya direk baksak.
  • Alma.Araştırınca ne demek istediğimi daha iyi anlarsın...
  • daha acık söylersen abi?
  • Bu tur araclardan uzak durmak lazim. Cok hevesin varsa standart bir arac alirsin kendi keyfine gore oynama yaparsin.
  • ya işte arabadan anlamıyorum ben =) daha da acın kazalı falan mıdır? yardımcı olun bana
  • quote:

    sürtmeden dolayı sol ön ve arka kapıda vardır onun haricinde ön,arka tampon ve çıtaları kendi zevkime göre beyaza ben boyattım ve ufak tefek rutuşları vardır


    Zevke göre çıta boyatmak ilginç geldi. Ayrıca şu sol kapıların boyalı oluşuda. Gerçekten çizikten mi yoksa tipik sahibinden.com klasiği olan tüm boyalar çiziktendir ve lokaldir mantığı mı?

    Böyle modlanmış arabalara bakma derim. Bence başka alternatif düşün en azından kafan rahat olsun derim. Peugeot hakkında yorum yapamam çünkü binmişliğim var ama kullanmışlığım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabaya -- 29 Kasım 2009; 14:24:19 >
  • evet cıta boyatmak ne demektir. bende korkuyorm boyalı kazalı araclardan ama istanbuldada kazası olmayan yok en azından cizik ama kimse dürüst değil herkes cizik için boyattım diyor.çıta boyatmak ne demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcan08

    evet cıta boyatmak ne demektir. bende korkuyorm boyalı kazalı araclardan ama istanbuldada kazası olmayan yok en azından cizik ama kimse dürüst değil herkes cizik için boyattım diyor.çıta boyatmak ne demektir.


    Boyasız ikinci el kolay kolay bulunmaz tabiki hele de İstanbulda. Ama yine de böyle tek bir yerde toplanmış araç bana sağlam gelmiyor. (Daha önceki aracımı almak için galeriye gittiğimizde adamlara boya durumunu sorduk adamlar 4 parça dedi ve hepside sol önde idi. Tabi ki işgillendik ve almadık.)
  • ya biliyorum çok oluyorum size ama işte bilgisizim bu konuda dayanamayıp soruyorum.çıta boyatmak ve tek bi yerde toplamak derken?
  • Çıta işlem görmüşse araçta sorun var demektir. İleride de satış sırasında sorun yaşarsınız. Malum Türkiye de araç almak zor evet ama satmak daha bir zor. Çıta mesela tam kapanmamış yada kilit sistemi bozulmuş bir kaputun seyir halinde açılması sonucu eğilir ve işlem yapılır. Yani öyle zevk için boyanacak görsellikte etkili bir yer değildir çıtalar.

    Tek yerden çizilme derken, mesela Sağ ön ve arka kapı boyalı ama çizikten diyor. Ama neden ikisi de sağ taraf? Hemen akla gelen iki- üç alternatif var. Ya birileri gıcıklığına çizmiştir ya çizikten denerek yalan atılıyordur aslında sağdan darbesi vardır ya da sürtmüş falandır. Yani kısaca arabanın sol çamurluk, sol kapı gibi birbirine yakın yerlerinde yada aynı yönü paylaşan ön ve arka kapısı gibi yerlere tek yer dedim.
  • he anlasılan o araba alınmaz =) cok sagol dabaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan08 -- 29 Kasım 2009; 15:16:37 >
  • baska bi görüşü olan lütfen bildirsin cok sevinirim.
  • Arkadasların sana bu arabayı alma demelerinin sebebi tecrübelerinden geliyor.. 2002 model bir 307 sana sorunlar cıkartabilir.. Hani Derler ya Sonucta Fransız.. Bizde Fransız citröen var 2000 model baya bi marazlık cıkarmıstı bize..

    Modlanmıs araç alacagına temiz bir araç al kendin modla.. Su Araçta olan şeylerin hepsini sende yaparsın.. Abartılacak birşey yok.. Kendin mod yap dememizin sebebi moddan kaynaklanan bir sorun olursa senin yüzünden olur..

    Biraz daha piyasayı araştır..
  • Vaktim var yazayım biraz...Birkaç ön bilgi vereyim daha doğrusu...

    Alacağın araba mümkünse modifiyesiz olsun,arada denk gelir arabasına özen gösteren sade ve şık modifiye yapmış adam.O araba alınır fakat abartıya kçamasının birçok dezavantajı var.Fakat ne olursa olsun modifiyeyi insanın kendinin yapması gerekir.Hem zevkine göre yaparsın hem de arabasını modifiye eden bir kişi arabayı sıkıştırarak kullanır.Arabayı huzura erişmiş aile babasından alacaksın en iyisi...

    Gelelim diğer konuya,araba almaya giderken yanında mutlaka arabadan anlayan biri olsun.Sonra pişman olma diye...Mal sahibinin götürüp baktıralım dediği yere değil de kendi tanıdığın yere baktırmaya götür.Galeriden alma diye kesin konuşmak istemiyorum ama alma.Çok şeyler dönüyor bu işlerde.Alacaksan da herşeyine iyi baktır,biraz çigenlik olacak ama galericiler arabanın üzerindeki temiz lastikleri çıkartıp eski lastik takıyor.Bunlara dikkat et.Adamakıllı bir lastik 800YTL'ye mal oluyor.Ha ne olur temizini,güzelini bulursun ama piyasadan en aşşağı 1.000YTL fazla paraya almış olursun.

    Araba alırken diğer husus da aracın geçmişi.Beğendiğin arabaların plakalarını,şasi veya motor no'larını mutlaka kağıda not et.Tramer'den aracın geçmişini öğrenebilirsin,kazaya karışıp karışmadığı gibi.Tanıdık sigortacı varsa onlar kazanın ayrıntılarını da görebiliyorlar,onlara da danışabilirsin.Bunları hallettikten sonra arabaya baktırmaya gidersen senin için daha karlı olur.Bunlara bakmakla iş bitmez,bakarsın araba kaza yapmamış görünür ama kayıtlara geçmemiş kazalar olası.Bunun için dediğim gibi ilk etapta internetten araştır en son baktırmaya götür.

    Diğer bir husus,şu an yaşadığın duyguları anlayabiliyorum.Performanslı,güzel görünümlü araçlar düşünüyorsun.Fakat işin maddi boyutu da önemli.307'lerin makyajlanmadan öncesi sıkıntı yaşattırabiliyor,hatta yaşattırıyor.Makyajdan sonrasında bile sıkıntı yaşayan çok.Bu yüzden 307 önermiyorum.Sana önerdiğim araçlar;FocusI,GolfIV,Astra Classic,Corolla,Civic yani bilinen ve piyasası olan araçlar.Bunların içinden hem bütçene hem de işin duygusal kısmına en uygunu Focus bence...

    Bu yazdıklarımın birkaç özelliğinden bahsedeyim.ARalarında en performanslısı Civic'tir,ardınan Corolla gelir.Sonrası hemen hemen aynıdır.En az yakanı yine Civic'tir,sonra Corolla,en
    çok yakanı Golf'tür.Resmen adamın ocağına incir ağacı diker LPG'siz binersen.Kalite bakımından tartışılmaz Golf öndedir.Fakat Civic benim için bu konuda oldukça kötüdür.Sorunsuz araçlardır.Niye Focus dediğime gelince,sürüş özellikleri mükemmel bir araçtır.Araba kullanmayı zevk haline dönüştürür virajlı yollarda,yola hepsinden iyi yapışır,frenleri de arakadaşları arasında en performanslısıdır.Biraz fazla yakar,LPG ile halledilir.Piyasası Civic,Corolla,Golf kadar yüksek değildir.Sakın yanlış anlama bu araçlar kadar iyidir ama bizim toplumumuzda bazı beton düşünceler mevcut olduğundan diğerleri pahalıya gidiyor.Güzel görünen bir araçtır.İçini ilk başta çoğu kişi sevmedi fakat sonradan alıştı millet.Aynı ben gibi,bende sevmezdim eskiden.Fakat bindim,inceledim bence güzel.En azından diğerlerinden farklı.

    Aklıma gelen bu kadar,iyi arştırmalısın düşündüğün araçları.Forumda yeterince bilgi mevcut.İlk olarak ikinci el alırken dikkat edilecekler konusu vardı,ona ulaşıp oku...Aşağıda bahsettiğim araçların örnek ilanlarını veriyorum kasa karışıklığı olmasın diye...


    http://www.sahibinden.com/ceylan_arac_kiralama_dan_otomatik_corolla_sol_-61WQQaXQQ17864601WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2004_honda_civic_hb_otomatik_full_lpg_63000_takasli-63WQQaXQQ17834112WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/temiz_75_000_km_2003_honda-57WQQaXQQ18779730WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2003_pasific_emsalsiz_guzelikte-47WQQaXQQ18578893WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/_ilk_sahibinden_-17WQQaXQQ18965424WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/bayandan_cok_temiz_ford_focus_collection_1_6i_hb-77WQQaXQQ18993839WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/masrafsizdir-93WQQaXQQ18944741WQQpXQQdisplayitem

    Fiyatlara fazla takılma,internet piyasası biraz yüksek




  • çok sagol derin mavi abicim.bana zaman ayırıp bu kadar detaylı anlattıgın için.opel astra yeni kasalar sence nasıl? bide benim hiç tanıdıgım tamirci yok sizin önerceginiz herhangi bir usta veya dükkan varmıdır
  • Hepsinde bu sorun var mı bilmiyorum;ama benim arkadaşım 307'den çok çekti,sattı kurtuldu.

    Yol bilgisayarı,airbag ve başka elektronik aksamlarda sorun oldu.Ciddi tıkırtı sesleri vardı.

    Sattığı zaman da km.si yanlış hatırlamıyorsam 90 bin falandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcan08

    çok sagol derin mavi abicim.bana zaman ayırıp bu kadar detaylı anlattıgın için.opel astra yeni kasalar sence nasıl? bide benim hiç tanıdıgım tamirci yok sizin önerceginiz herhangi bir usta veya dükkan varmıdır

    Ne demek,burası bir forumsa ve biz de geçmişte bilgi alıp birkaç şey öğrendiysek bunu bilmeyenlere aktarmak görevimiz.Ben Denizli'de ikamet ediyorum,İstanbul'a gelip yardım etmek isterdim...Fazlaca denize kavuşma isteğim var şu sıralar ama imkanlar el vermiyor.Etrafında mutlaka sana yardım edecek birilerini bulursun,hiç olmazsa bir dostunun tanıdığı olur.Bulursun yani bir şekilde.Sor soruştur,sanayide biraz çevre yapmak gerekiyor,kıyısından kıyısından başla...Hiç olmazsa forumdan sana yardım edecek birçok arkadaş bulabilirsin.Onlar seni yönlendirir güvendiği ustalara.Hadi o da olmadı diyelim servislerden bir miktar ücret karşılığı ekspertiz(Arabanın yıpranabilecek,alıcıya tehlike oluşturabilecek yerleri inceliyorlar)raporu alabilirsin.Güvenilir olur.Alternatifin çok yani...

    Astra H kasanın 1.3 Cdti'ına binip kullanma fırsatım oldu.Motoru ortalama bir kullanıcı için yeterli ve az yakıyor.Çok iyi gitmese de öğrenci için ideal bence.Genel olarak beğendim,daha önce yazdığım araçlara göre yeni kasa olduğundan mühendislik ve teknoloji olarak olumlu yönde farkı var.İkinci el piyasası da oldukça uygun takip ettiğim kadarıyla.Bir aralar niyetlenmiştim fakat dizel Focus denk geldi Focus aldık.Açıkcası olumsuz veya alınmayacak bir yanını göremedim,içeriye biraz ses alması dışında olumsuz yanı yok.Motor yelpazesi de geniş.Şikayet eden duymadım,sportif sürüşe uygun bir araçtır.Dış görünüşü oldukça güzel.




  • modlanmış aracın motoru bitmiştir bana göre onu nasıl kullanmışlardır kim bilir ayrıca o aacın içinde ne sigaralar sönmüştür ayrıca 2002 8 senelik araç eskive 15000 kesinlikle etmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.