Şimdi Ara

Öneri yapabileceğim film önerileri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam, son senelerde hep dizi izlediğim için film izlemiyorum bile çok nadir izliyorum yani. vakitharca.blogspot.com diye bir blog adresi açtım izlediğim dizi, film veya oynadığım oyun tarzı önerilerde bulunuyorum ancak film kategorisi için aklıma çok film gelmedi ben de küçük yaşlarda izlediğim filmlerle başlarım dedim o da 1 tane çıktı. Son dönemde izlediğim bir kaç tane güzel film var onları da zaman içinde yazacağım zaten ancak sayısı çok değil. Marvel tarzı veya son dönemde çıkmış çok popüler filmleri de yazmak istemiyorum daha niş veya zamanında popüler olmuş eski efsane filmleri (LOTR vs) hariç yazmak istiyorum. Bu konuda öneri yaparsanız ilerleyen günlerde film izleyip sevdiklerimi yazmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim yazan herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kqarui -- 4 Mayıs 2019; 4:17:10 >







  • Forest Gump
    Scarface
    Scent of a woman
    A beautiful mind
    The butterfly effect

    Bu filmleri izleyipde beğenmeyen görmedim
  • kelebek etkisini izlemiştim şimdi görünce hatırladım ama sadece izleyip beğendiğimi hatırlıyorum filmi hatırlayamıyorum :D Teşekkür ederim bakacağım filmlere.
  • Drxl kullanıcısına yanıt
    bek tu dı fiçur izledim bunu da yine eskilerden izlediklerim varmış aslında aklıma gelmemiş çoğu teşekkür ederim yine de ama biraz daha niş filmler arıyorum böyle her yerde görebileceğimiz değil de güzel ama bilinmeyen tarzında ya da babamın penguenleri gibi veya ne biliyim jessica alba filmleri gibi good luck Chuck tarzı hasbelkader bilinen çok üst seviyelere oynamayan filmler gibi.

    Edit: Jessica Alba diyince sonradan aklıma geldi Anestezi var mesela izleyen bilen vardır elbet ama benim çevremden bildiğim kadarıyla çok bilinmeyen ama baya güzel bir film.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kqarui -- 5 Mayıs 2019; 0:6:55 >
  • https://www.filmoku.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1903K -- 5 Mayıs 2019; 14:0:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.