Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.977
Cevap
76
Favori
481.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Serkan Türkk S kullanıcısına yanıt
    Avuç içi dediğim yazı yazarken ekrana elin belli kısımları değdiğinden tarayıcıda filan kaydırma yapamıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LouisVuitton

    1- Kronik sorun belli bir uygulamalarda var whatsapp örneği; mesajlaşma ekranındasın aniden kişi bilgilerine v.s geçişler oluyor. Hiç bir güncelleme sonrasında geçmedi. Yeniden başlatmak zorundasın gün içinde en az bir iki kez başına gelebilir. Chrome donar hareket etmez.

    2- Avuç için temas ediyorsa bi şekilde, yüzeydeki başka yere dokunuşların algılanmıyor.

    3- Aşırı ısınma yok. Kesinlikle şarj kaynağında iken oyun oynama zaten bu her cihazda yapılmaması gereken durum.

    4- Dokunma gecikmeleri var pubg de çok yaşadım. Büyük ihtimal ekran yüzeyinde 2 veya daha fazla dokunuşlarda saçmalıyor cihaz.

    5- Pil performansı pubg v.s oyunlarda +2 saat bütün servisler açık 5 saate yakın süre alırsın.

    İyi araştırmalar yapmışın. Gün içinde bu saydığın bütün maddeler ile karşılaşman mümkün. Evet bir telefon donanım açısından hızlı olabilir ama yazılım olarak kesinlikle ham bir android için içler acısı. Kamera konusunda iyi fakat o testlerde nasıl yüksek puan vermişler bunlarda birer çelişki. Bazen öyle bir görüntü ile bırakıyor ki seni haa sktir lan diyorsun. Hani iyi kamera v.s dediğin oluyor.

    Bence bu cihazı gözünde çok büyütüyor kullananlar. Cihaz TR şartlarında sıkıntı garanti yok. En ufak bir arızası sonucunda Fatih Erkoç'tan '' Ellerim bomboş '' çaldırırsın kendine ... Yedek parça filan bulmam mümkün değil.
    Dediğin sorunlardan bi tek chrome donmasını yaşadım. Diğerleri denk gelmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Şu an denedim Chrome da çok rahat yapabiliyorsun sizin cihazda bir problem olabilir ekran testi falan yapın isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizler ise cihazı öneriyor musunuz? 4000 tl garantisiz bir cihaz için alınabilir mi? XDA da forumlarda yazdığım problemler söyleniyor. Bu problemleri yaşamıyor musunuz? Bende kullanıcılar olarak sizlere sormak istedim. Aslında bu cihazı almak istiyorum ama problemliyse yeni sürümünü bekleyeyim en geç 3-4 ay içinde çıkar diye düşünüyorum.
  • Serkan Türkk S kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi adıma çok memnunum ki çok fazla cihaz değiştiren biriyim ama bu cihazda kalmaya niyetliyim aşırı memnunum cihazdan. Ama tabi zevkler ve renkler göreceli dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba uygulamayı aylardır kullanıyorum çok memnunum. Ancak çok da büyük olmayan bir sorunum var sinir bozuyor bazen. Uygulama arası geçişlerde son uygulamaya geri gelmek için parmağı aşağıdan sağa doğru kaydırınca bir önceki uygulamaya geçiyor bildiğiniz gibi. Ancak hızlıca 2 uygulama arası geçmek istediğimde en sonki uygulama sağ tarafta kalıyor yani mevcut uygulama en sona gelmiyor.

    Yani hızlıca (2 3 saniye geçmeden) 2 uygulama arası geçiş yapmak istediğimde (diyelim ki whatsapp ve chrome arası) alttan parmağımı çekip sağa kaydırınca 3. en son açık olan uygulama geliyor, en son açtığım ve geçiş yapmak istediğim uygulama sağda kalmış oluyor. Bu sorun sadece hızlıca geçiş yapmak istediğimde oluyor uygulamayı 3 5 saniye açık bırakınca düzeliyor ve açık uygulama en sona geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı :)

    Umarım anlatabilmişimdir :)
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı çoktan çıkardım elimden :)
  • CrueL77 C kullanıcısına yanıt
    Selam, bu dediğiniz benim de kafami karıştırıyor zaman zaman :) iki uygulama arasi hızlı geçişi sag ve sol yaparak kullanıyorum artik. 2-3 saniye sonra ekrandaki son uygulamayı en sağa atıyor dediginiz gibi. Tek hareket ile geçiş olabilirmiş ya da alışkanlıktan bu durum ters geliyor olabilir bana:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bir kaç kez chromeda takılma yaşadım başka hiçbir sorunum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan Türkk S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 2.5 aydır kullaniyorum. Günlük kullanımda ekranı QHD 90 FPS de 2 gün dayanıyor bana full WhatsApp Instagram filan .. oyun konusunda gelirsek xioami aynı islemci filan olan telefonla yanyana koy her türlü daha canlı bir ekranı var pubg de test ettim. Ekranı 60 Hz alıp FHD ye alırsan şarj daha iyi olur . Ben cidden çok memnunum . Bu forumda yazan diğer elemanların yasadihi sorunlarin hiç biri yok bende. Fazla düşünme pişman olmazsın. Telefondan memnun olmayan gitsin satsın 7-8 k paraya başka bi marka alsın bu ozelliklerde. Bu arada telefonu tamamen orijinal kullanıyorum rom mom cins cins şeyler yapıp telefonu emcuklemeye gerek yok sonra su çalışmıyor bilmem ne diyip milletin aklını karistiyorlar. Ben oyun konusunda şuan bu telefondan daha iyisini gormedim. 7t pro ile 700 800 TL fark vardı ben 7 pro aldım mavi olandan taş gibi. Telefonu eğer alırsan da şarj cihazına dikkat et wrap şarj aleti olsun 30 40 dk da 100 yapıyor şarjı.. herhangi bi kronik sorunla karsilasmadim Chrome filan hikaye anlatıyor cogu. Eline al dene farkı anlarsın. iPhone dan geçtim takasliyacaktim vazgeçtim bida getirtemem bunu şimdi 0 fiyatı ne bilmiyorum ben 3700 e aldım.3700 den az fiyata böyle özellikte telefon varsa kaçırma al..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Salı günü Oneplus 7 Pro alarak aranıza katıldım. Yılların emektarı Xperia'dan sonra müthiş bir upgrade oldu. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.
    Ufak ufak kişiselleştirme işine başlayacağım. Gcam gibi vs.
  • madmexx M kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun aslında. Uygulamayı anında en sağa atması lazım 2 3 saniye gecikmeli oluyor. Oneplus ekibine bildirmek lazım yazılım ile düzeltilebilecek bir şey.
  • Kılıf tavsiye edebilecek olan , önceden deneyimlemis link atabilir mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda ekranı ikiye bölme özelliği var mı üst yarısında farklı uygulama açıp alt tarafında tarayıcıyı kullanmak gibi bir aydır bekliyorum galiba ithalat garantili gelmiyecek gibi en guvenilir nereden alabilirim..
  • kuralkan K kullanıcısına yanıt
    Destekliyor

    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuralkan K kullanıcısına yanıt
    Destekliyor

    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 10'dan 9'a downgrade package ile geçen var mı? Herhangi bir sorun yaşayan vs?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuralkan K kullanıcısına yanıt
    2020 son çeyreğe kalmış getirme planları ama oda şimdilik muaamma.

    Facebook grupları var Ahmet Mardin, zahter iletişim , Çin pazarı gibi hepsi referanslı satıcılar ben Ahmet Mardin'den 2 3 cihaz aldım sorunsuz.

    En son 7T stok yoktu kimsede , semers iletişimden aldım sahibinden e bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Geçtim sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.