Şimdi Ara

ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0 Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
19
Favori
82.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Hocam sar değeri için telefon evraklarında şunları buldum.



    ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0  Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU!

    ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0  Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU!



    Avrupa cihazı İngiltere'den alınma. Umarım yardımcı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dehsset kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşmışsınız sağolun. Muhtemelen sitedeki sar değeri yanlış. Burada yazan değer op3 değerine yakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Selam hocam nasılsın? Telefonla tecürebelerin nasıl gidiyor? Varmı bir yaramazlık yada memnun olmadığın birşey? Şarj olayı nasıl ısınma vs durumları nasıl?

    Benim cihaz yarın geliyor, bende kısa bi ilk izlenimlerimi yazarım. Daha önce oneplus one kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım, şimdi 3T ile oneplus a geri dönüyoruz bakalım, artık uzunca bir süre telefon değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü son 2-3 cihazımda anladımki artık hep aynı şeyler kendini tekrar etmeye başladı, bir yenilik yok, boşuna sürekli aynı şeylere para veriyoruz, bari şuanki mevcut teknolojinin en iyisini alıp devrim niteliğnde bir yenilik gelene kadar piyasayı uzaktan takip etmek. 3T tamda bunun için ideal telefon, hem fazla fazla donanım var hemde yazılım desteği çok iyi, yakında custom romlarda çıkmaya başladımı tadından yenmez, gerçi custom roma gerek bile yok.
  • A.slm iyidir sağolasın

    Telefonu aldığım günden itibaren aktif kullanıyorum. İlk 2 gün 4.5-5 saat ekran süresi alıyordum(muhtemelen sürekli kurcalama uygulama kurma vs yüzünden). Ardından gelen güncellemeler ile ve bataryanın kalibre olmasıyla 6 saatin üzerinde ekran süresi almaya başladım. Akşam 5'te eve geldiğimde %50 civarı şarjım kalmış oluyor. 1 kez dahi takılma vs sorun yaşamadım. Kamerasından da oldukça memnun kaldım. Düşük ışıkta her amiral telefon gibi grenli fotolar çıkıyor ama HQ modu ile çekersen gren azalıyor. Başka telefonlarda olmayan bir özellik bu. Aynı zamanda HDR da mevcut. Kameranın sadece gereğinden fazla otofokus yaptığını farkettim, benim için problem değil ama bir sorun denebilir buna. Gündüz çekimleri muazzam. Root da yaptım yabancı videoları izleyerek. Custom romlara hiç lüzum yok gerçekten. Şu anda gayet güzel sorunsuz kullanıyorum. Parmak kısayolları vs çok güzel. Ses konusunda da beklentimi karşıladı, desibel olarak gayet yeterli. Kasa kalitesi de oldukça güzel, premium hissini veriyor.




  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek . Bence de bu değerler doğrudur, yanlış kılavuzla satmazlar sanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dehsset kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Sitesindeki Amerika için sar değerleri kitapçıkla uyuşuyor zaten. Sorun avrupa versiyonunda. Siteye yanlış yazmışlardır bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root yapıldıktan sonra, kablosuz bağlantı üzerinden güncelleme alıyor mu?

    Samsunglar gibi almıyorsa, güncelleme gelip gelmediğini nasıl anlayacaksın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar sonunda benimde cihazım geldi



    İlk izlenimler muhteşem, akşam daha detaylı görüşlerimi yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berden

    Root yapıldıktan sonra, kablosuz bağlantı üzerinden güncelleme alıyor mu?

    Samsunglar gibi almıyorsa, güncelleme gelip gelmediğini nasıl anlayacaksın?

    Almıyor. DH Forumu takip ederek veya oneplus'ın kendi forumuna bakarak anlaşılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barocker

    Evet arkadaşlar sonunda benimde cihazım geldi



    İlk izlenimler muhteşem, akşam daha detaylı görüşlerimi yazarım.

    Güle güle kullan
  • Arkadaşlar. Telefonun kayıtsız kullanım süresi 8 ay mı?

    Bir yerde öyke okumuştum sanki. Bir simin kullanım süresi dolduğunda diğer sime takarak 8 ay kullanılınabiliyormuş.

    Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu birkaç saattir kullanıyorum ilk izlenimlerim gerçekten çok iyi oldu. İnternette gördüğüm videolardan ve fotoğraflardan çok daha şık bir cihazmış gerçekten. Sandığımdan daha ince ve malzeme kalitesi çok kaliteli. Cihazı aldım diye abartı şekilde övmem kesinlikle, daha önce kullanmadığım marka kalmadı. Xiaomi,ZTE,ZUK amiral gemileri geçti elimden, Samsung ve iPhone saymıyorum bile, Oneplus 3T deki sağlamlık hissi ve kalite gerçekten hissettiriyor kendisini. iPhone 6S ile HTC arasında bir kalite hissi veriyor, Xiaomi Mi5S de inceleme fırsatı bulmuştum ama 3T kesinlikle Mi5S den daha kaliteli malzemeye sahip, Mi5S almayı düşünüyordum ama ekrandaki iç çerçeve olsun, band 20 nin olmayışı gibi nedenlerden dolayı vazgeçmiştim, Mi5S in malzeme kalitesini beğenmiştim ama 3T gerçekten çok daha şık ve oturaklı bir tasarıma ve malzemeye sahip.

    Neyse gelelim kameraya, internette bazı yorumlarda kameradan memnun kalmayanları görmüştüm ama kamera gerçekten harika. Şuan elimde Samsung S7 EDGE var onunla karşılaştırdığımda gerçekten 3T nin kamera konusunda öyle ezildiği büzüldüğü falan yok, tamam S7 edge daha iyi kamera konusunda ama S7 den 3T ye geçen biri mutsuz olmaz yani kamera konusunda. Ön kamera zaten efsane. Öyle hastalık derecesinde kameraya önem veren biriyseniz bişey diyemem ama benim gibi bir çok cihaz ve marka kulllanmış teknoloji hastası biri çok beğendi öyle söyleyeyim.

    Pil performansı için henüz bişey diyemem ama şarj olma hızı gerçekten çok iyi Dash charge olayı çok iyi, cihazı şarja taktım ilk dolmuşmu diye ilk baktığımda %100 olduğunun gördüm. Gerçi quick charge olayı artık bir çok cihazda var ama 3T bu konuda da lider sanırım.

    Parmakizi okuyucu gerçekten çok hızlı, şimdiye kadar gördüğüm en iyi parmakizi okuyucu iphone 7 de vardı ama 3T de kesinlikle bu konuda iphone 7 ayarında bir hız sunuyor, andoroid dünyasında zaten daha hızlı parmakizi okuyucu görmedim sanırım android cihazlar içinde en iyisi. Parmakizine dokunduğunuz anda ana ekranda buluyorsunuz kendinizi, siz cihazı değil cihaz sizi bekliyor:) Cihazı yanıltmak için farklı parmaklar ile çeşitli denemeler yaptım ama yanılmadı gayet stabil çalışıyor.

    Performansa zaten diyecek bişey yok, tek kelimeyle harika ve şuan android dünyasının en iyisi diyebilirim.

    Ekranda jelatinle geliyor bu güzel düşünülmüş bir detay. Şarj aleti, şarj kablosu falan kaliteli. Bildirim ışığı çok renkli ve kaliteli.

    Ses seviyesi konusunda da bazı memnuniyetsiz yorumlar okumuştum ama ses seviyesi ve kalitesi bence çok iyi. Daha önce kullandığım xiaomi ve zuk gibi cihazlardan amiral gemilerinden çok daha iyi. Kulaklık tuşları da çalışıyor. Alert slider çok kullanışlı.

    Sonuç olarak şimdilik uzun yıllar kullanılabilecek bir cihaz izlenimi verdi bile. Parasını sonuna kadar hakeden bir cihaz, iphone SE den bu cihaza geçtim bu yüzden benim için tek sıkıntı ekran boyutunun fazla büyük olması, eğer 5.5'' ekrana alışabilirsem gerçekten efsane cihaz, almayı düşünenlere tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 28 Ocak 2017; 5:21:25 >




  • barocker kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrı bir heycanlandırdınız beni bu olumlu yorumunuzla

    Şunda belirtmek isterim. Zuk z2 kullanıcılar sayfasına yazarken yanlış hatırlamıyorsam siz demiştiniz op3tyi tavsiye ederim diye.
    Onun içinde ayrıca teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 25 Ocak 2017; 21:21:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    birinci sim ile 4 ay ikinci sim ile 4 ay kullanabiliyorsunuz...tabii birinci sim kapanmadan 2 sim e kart takmamanız gerekiyor..

    op3 sattığım bir arkadaş test etti.. diğer forum sayfasında bilgileri ve cevabı var..
  • Sezai GÜREL S kullanıcısına yanıt
    8 ay sonra iki hat kapansa da pasaporta jadedip iki simide açabiliyor muyuz? Bir bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barocker kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden çok açıklayıcı bir şekilde anlatmışsınız. Teşekkür ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Birkaç günden beri telefonu inceliyorum gerek forumdaki paylaşımlardan gerek karşılaştırma videolarından, telefonu edinmek istiyorum fakat telefon arıza yapsa veya ekranı kırılsa yurtiçinde tamir edebilecek bir servis var mıdır? Yani cihaz arıza yapsa kenara atıp geçmiş olsun mu diyeceğiz. Bence birinci olumsuz nokta bu. İkincisi ise telefonun ikinci el pazarının olmayışı. Bu durumlar telefon konusunda kararsızlığa itiyor beni.
  • Kral1905 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Henüz ben de bir OP kullanıcısı değilim. Bugün ya da yarın alıcam nasip olursa. Ben de baya araştırdım cihazı ve herhangi bi kronik sorunla karşılaşmadım. Normalde böyle grup ve forumlarda cihazın sıkıntı ve problemlerini gidermek için birşeyler paylaşılır. Ama bu grupta öyle bişey yok

    Bana kalırsa bu cihazın servis, parça vs bulmak çok kolay olmayacak. Bu yüzden bu cihazı kullanırken özenle korumamız gerektiğini düşünüyorum. Slim kılıflar yerine spigen türü biraz daha kalın ama çok iyi koruma sağlayacak kılıflar kullanılmalı ve de normal cizilme önleyici ekran filmi yerine kırılmaz cam, kalın ekran koruyucu kullanmalıyız diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThePalaBey

    Merhaba. Henüz ben de bir OP kullanıcısı değilim. Bugün ya da yarın alıcam nasip olursa. Ben de baya araştırdım cihazı ve herhangi bi kronik sorunla karşılaşmadım. Normalde böyle grup ve forumlarda cihazın sıkıntı ve problemlerini gidermek için birşeyler paylaşılır. Ama bu grupta öyle bişey yok

    Bana kalırsa bu cihazın servis, parça vs bulmak çok kolay olmayacak. Bu yüzden bu cihazı kullanırken özenle korumamız gerektiğini düşünüyorum. Slim kılıflar yerine spigen türü biraz daha kalın ama çok iyi koruma sağlayacak kılıflar kullanılmalı ve de normal cizilme önleyici ekran filmi yerine kırılmaz cam, kalın ekran koruyucu kullanmalıyız diye düşünüyorum

    Kesinlikle size katılıyorum fakat yazılımsal/donanımsal bir problem de gelişebilir bu da ihtimaller arasında. Bu telefonun satış prensibi gereği ülkemizde çok fazla kullanıcısının olduğunu düşünmüyorum Xiaomi kadar bile yoktur. Xiaomi ülkemizde ithalatçı garantili olarak satılıyor bu az da olsa bir güven veriyor en azından bir sorun ile karşı karşıya kalınsa başvurulacak iyi yada kötü birileri var. Telefon çok iyi, performansı ve fiyatı da öyle ama bu durum çekince oluşturuyor maalesef.




  • telefon çok iyi de keşke makul fiyata getirip satan babayiğitler de olsa.
    fiyatlar dövizin de etkisiyle evlere şenlik maşallah.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.