Şimdi Ara

` [ ÖNEMLİ KONU ] NEW AGE L2 `

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence C3 Server'ları Arasında En Hosuma Giden Server Bu Oldu Eger Burda Oynamak İsteyen Arkadaslarımız Warsa BURADAN Adresinden Her Turlu İletişimi Sağlıyabilirler. Benim Çok Hosuma Gitti Yani Türk'ün Neler Yapabileceğini Gosterdiler Ama Sunda Bizlere Garanti Vermeleri Lazim Server'lari Eger Ucmayacagina Garanti Veriyorlarsa Server'in Online Sayisini 2 Ye Katlaama Garantisinide Bizler Onlara Weriyoruz !

    Ve Her Türlü Hizmetinizi Karşılamaktan Gurur Duyarım [ Web Tasarim , Dark Flash Tasarim , Equem Disaing ]
    Bunların Hepsi İle Size Yardım Edebilirim Simdi Bu Konularla İle İlgili Gorusleri Arkadaslar Bu Baslık Altında Toplıyalım !!!


    Teşekkürler..







  • aynen garani weriyorlarsa biz bütün arkadaşlarla bu servera geçeciz
  • server güzel LAG falan yok denecek kadar az ama sanırım bu gun biraz sorun yaşıyo server, hiç down olmadıysa en az 7 kere down durumuna geçti son 3 sattir de kapaşı durumda. umarım bi terslik olmaz ve açılır çünkü oyunu hiç bilmiyorum ve burda kimi görsem yardımcı oldu şimdiye kadar.....umarım bu böyle deva meder....
  • bu arada 2 charım war

    1- keshberfo
    Orc- Monk (lvl 26)

    2- kellindil
    Dark ELf
    ilerde assassin olacak ama daha büyümesi lazım :) keshberfo ile oyunu öğrenip kellindil i sonra kasacam....sadece isimi kimse çalmasın die alayım dedim :)
  • Öncelikle İlginize çok çok çoook teşekkürler arkadaşlar. Onca hafta boyunca art niyetli kişilerce forumumuzda sürekli eleştrildikten sonra burda sizce takdir edilmek inanın bizi çok gururlandırdı.

    Serverımızın kapanmayacağını size garanti ediyorum diyebilirim; çünkü bu uğurda verilen emek ve harcanan zamanı bilseniz inanın bana katılırdınız. Lag olayı çoğunlukla hiç yok ama bazen çok az olabiliyor. İleride İnşallah o da kalmayacaktır. Forum sitemizin şu anda kapalı olmasının nedeni server ile ilgili bir problem olmasıdır. Yoksa Türkçe forum sitemiz uzun zamandan beri hizmet vermektedir. İngilizce forum sitemiz ise kullanıma hazırdır ve serverdaki hatalar giderilince hemen hizmete girecektir. Bu arada belirtmekte fayda görüyorum; İngilizce forumumuza İyi İngilizce bilen Gönüllü Arkadaşlarımız Moderatör olarak alınacaktır. Ayrıca biri galiba FLASH dedi

    Serverımıza sırf buglardan yararlanmak için gelen bir sürü art niyetli oyuncu oldu. Bunlar zaman içerisinde tespit edilerek gerekli cezalar uygulandı. Cezalar uygulandı çünkü diğer üyelerimizin haklarını elimizden geldiğince korumak görevimizdir. Dün serverın Down olmasının başlıca sebebi yine bir bug ın kötü niyetli oyuncular tarafından kullanılmasıdır. Tabii ki yine bu sözü geçen oyunculara gerekli cezalar verilmiştir. Bugün İnşallah serverımızdaki o bug da düzeltilmiş olarak açılacaktır.

    Forumlar devreye girer girmez yabancı arkadaşlar da gelmeye başlayacaklar.

    Tekrar Teşekkür ediyor ve hepinizi bekliyoruz Arkadaşlar...




  • gansh Ben Sizin Server'ınız İçin Hiçbir Hizmetten Kacınmam Ve Her Turlu Fedakarlıga Hazırım Elımden ne Gelıyorsa Web tasarim Hakkında Hepsinlen Sıze Yardım Etmekten Gurur Duyarım ! Istersenız Bu Konu Uzerınde Bıraz Deyınebılırz !
  • Mesela Soyle Birşey Ama Bu Dandik Bana Gore 2 Dakikalık Bır Is Bu

    BURADAN Yapmıs Oldugum Acılıs Sayfası Yukarda Dediğim Gibi Bundan 1000 Kat İyilerini Yapabilirim Sizler İçin Eğer Istersenız Hızmetteyım !


    Teşekkürler...
  • wallaga cok guzel olmus.Ellerine saglık bunun 100 kat iyisini dusunemiyorum.
  • Bunlar Sadece Gosterı Amaclı Yaptıgım Seyler Eger Gercek Bır Nıyetlerı Warsa Deıdgım Gıbı Buyuk Zevkle Yardım Ederim
  • WE GOT DEAL!!!
  • Ben Sizinle Çalışmak İsterim Ama Siz İstermisiniz Onu Bilemem !
  • Sizde New Age L2 Serverına Yardım Etmek istiyorsanız Ve Serverda Daha Cok Player Gormek Istıyorsanız Lutfen YARDIM ICIN TIKLAYIN

    Şimdiden Sizlere Tesekkür Ederiz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksider -- 19 Mart 2006; 20:54:19 >
  • Darksider Arkadaşımıza huzurunuzda, Aramıza Hoş Geldin demek istiyorum. Aramıza katılalı daha çok kısa bi süre olmasına rağmen büyük işler başardı. Ellerine ve emeğine sağlık kardeşim.

    Sitemizin İngilizce Forum bölümü hazır olup ufak tefek ayarları kalmıştır. Moderatör olmak isteyen ve İYİ İNGİLİZCE bilen arkadaşları bekliyorum...
  • Sagolasın Abi :) . Abimin Dediği Gibi ,

    * Öncede Modluk Bilgisi Olan

    * İngilizcesi Olan

    * Ahlaklı Olan

    * Herşeyden Once Sabırlı Olan

    Kişiler Aranıyor Ing. Forum'una Murecat Etmek Isteyen Arkadaslarımız Bizlere Bu Adresten Ulasabilirler.

    basvuru@newagel2.com adresine mail atabilirler.. ( MSN Messenger DEĞİLDİR )
  • beyler herşey gusel hoşta bi şey dikkatimi çekti sizin kaç serveriniz var bu bilgilere ulaşamazmıyız bence şuan en başta yapılacak şeysitenin üstüne serverlar hakkında bi bilgi ekranı bilmiyorum hiç düşündünüzmü çünkü diğer bütün sitelerde bu yapılr ve çok gereklidir
  • server bilgi ekrani icin bi site war aslinda....

    http://newagel2.no-ip.info/ burdan server bilgisine ulasabilirsin.....
  • O sayfa sadece geçici bi deneme sayfası. Sağlam veriler asıl sayfamıza en yakın zamanda eklenecek ;)
  • Umarım ikna olmuşsunuzdur ve serverımıza siz de katılırsınız...
  • acaba c4 e geçme planınız varmı artık düünya geçtide sizde ilk 50 girmiş bi server olarak c4 olmayı planlıyomusunuz
  • C4 e geçmekte bişi yok kardeş Çoğu geçen serverların da nasıl patates olduklarını gördük. Biz tüm altyapıyı hazırladıktan sonra geçmeyi planlıyoruz. Şu anda işin yarısından çoğu bitmiş durumda. Yani bi aksilik olmazsa İnşallah geçeceğiz. O yüzden şimdiden yer tutmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.