Şimdi Ara

!!Önemli Konu Lütfen Yardım!! (Receiver)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    danışmak istediğim konu şöyle;

    lcd tv'ye bağlanan receiver, digiturk, teledünya kutuları vs. genelde tv nin altında bir rafta veya dolapta duruyor. yer darlığı nedeni biz bu kutuyu tv'nin altına koyamıyoruz çünkü tv duvara asılacak. altında herhangi bir dolap veya raf olmayacak.

    bu kutuyu oda içerisinde başka bir yere koysak, tv nin altına da kumandayı algılayabilmesi için sensör vs. koysak gibi birşey aklımıza geldi. böyle bir teknoloji var mı bilmiyorum. ya da receiver kutusundan daha küçük bir ek parça ile bu problem çözülebilir mi? receiveri başka bir dolabın içine koyup kablo çekmek işin basit kısmı fakat bu sefer de tv ye doğru bakarken kanal değiştirmek için kumandayı receiver'a doğru tutmak gerekecek. bu da çok sağlıklı bir çözüm değil gibi geldi. uydu yayını için aklınıza gelen bir çözümü paylaşırsanız çok işime yarayacak. şimdiden teşekkürler.







  • bu arada binada 3-4 tane odada tv olacak. merkezi bir uydu yayını kurulursa da receiver'a ihtiyaç var mı acaba? tv den kanal değiştirme gibi birşey olsa problem çözülecek aslında.
  • mini receiver lar var incelemeni tavsiye ederim hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SsDriVeR

    bu arada binada 3-4 tane odada tv olacak. merkezi bir uydu yayını kurulursa da receiver'a ihtiyaç var mı acaba? tv den kanal değiştirme gibi birşey olsa problem çözülecek aslında.


    Öyle bir sistem var fakat izleyeceğin kanal sayısı kadar kurulum maliyeti artıyor headent sistem diye nette ararsan maliyetinide öğrenebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.