Şimdi Ara

ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
14
Favori
9.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

    sil ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! 

  • tytden dolayı ayt temeli olanı gördüm de

    aytden dolayı tyt temeli olanı ilk kez görüyorum

  • karamba naparsa yapsin bu forumun degerlerinden biridir.Ona yapilan saygisizlik bana yapilmissaygisizliga esdegerdir. Umut essekle elma bir olup armutu yenmeye çalismislar ama armutun arkasinda cinar yapradi varmis haberin olsun. Burda armut karamba ginar yapragi benim .Artik essek kim elma kim onu da sen düsün ucube.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sistem hakkında bilginiz olmadığı çok bariz:

    Öncelikle ÖSYM binasında 300 kişi çalışıyor bunlardan 270'i sınav okuma görevlisi

    İlk olarak her ilden gelen kitapçık ve cevap kağıtları il il diziliyor (alfabetik olarak)
    Ardından 270 kişi her ile 3 kişi olacak şekilde dağıtılıyor (Evet 81x3=243 ama ÖSYM işini iyi yapabilmek için fazladan kişi görevlendiriyor)

    Sonra her görevli kağıtları tek tek eliyle okumaya başlıyor

    En sonunda bütün kagıtları ÖSYM genel müdürü topluyor tek tek QR kodları tırnağıyla söküyor ve sisteme netleri giriyor(Aynı MEB'teki not girme sistemi gibi)(Geriye kalan 300-271=29 kişi ne iş yapıyor diceksiniz geriye kalanlar çaycıları)

    Yavaş okunmasının sebepleri:
    -okuma görevlileri tükenmez kalem kullanıyorlar bu yüzden tükenmez kalemleri bitip duruyor ve almaları gerekiyor (tükenmez kalemler nijerya dan geldiği için aksamalar yaşanabiliyor)
    -herkesin eğlenmeye hakkı vardır bu yüzden foruma girip 2020x3 konuları açıyorlar
    -QR kodları çıkarmak için tırnak gerek ama ÖSYM genel müdürü de memur tırnak uzatamaz çıkarması zor oluyor
    -Çaycıların çay yapma hızı 1.25 olduğunda ÖSYM'nin okuma hızı ters orantılı olacak şekilde değişiyor bazen çayın demlenme hızı bile etkili olabiliyor

    Umarım sizi bilgilendirebilmiş ve bu kutsal mesleğe saygınızı arttırabilmişimdir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!
  • ya herkes çok iyi netler yapıyor ki,artık mezuna kalıp 60 altını yapan görmedim ciddiyim.
    troll,flood amaçlı değildir herhalde yazılanlar fakat ileride çok yığılma olacaktır.

    ayrıca değişik bir şekilde : " tıp okumayanın başka bir amacı var mı" diye sorular soruluyor.

    avuntu gibi olmasın fakat her şey sınava bağlı değil.

    aramızda hiç mi maaşı göz ardı eden yok?
    evet,ülke berbat durumda,
    belki proleterya -işçi sınıfının bir çocuğusunuzdur-
    fakat universitede çok kalbürüstü bölümlerden yine hazırlanmak istemek saçma değil midir,
    insanlar sınava girmekte özgürdür

    ancak bir zamandan sonra kapasitesini en iyi şekilde kullanıldığında kendisine ödül vermesi gerektiğini düşünüyorum.

    alta gelip "herkes özgür,karışma miilete" hodü bödü yapanlar yazmasın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    Komikmiş hocam eşeklere özel ilginiz mi var niye durmadan eşek üzerinden hakaretler ediyorsunuz ? Size karşı en ufak hakaret içeren yorum yazmamama rağmen hakaretler edip duruyorsunuz

  • aleyküm selam knk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sabah otosbuste ayaktayım arkamda kız var popom poposuna deyiyo sonra terbiyesiz diye Bi bağırdı arkamı döndüm arkadaşları falan bana bakıyo gir gir konuşuyor yok erkek milleti falan bende ne demek Allah yk diye bağırdım kız sustu etrafa falan baktı Allaha küfredemessin falan dedim kız ne diyosun falan dedi bazı teyzelerde linçledi kızı ama kız az biraz daha terbiyesiz diye bağırsyadı mguardlar duyacaktı Allah’tan cok kişi duymadıda ben ağırdım sonra indim. Iyi yapmış mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam_Smith -- 8 Temmuz 2023; 22:36:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Galiba ben biraz farklıyım


    Evet 12 yaşındayım ama mizahtan çok iyi anlıyorum. Porçayı duydun mu? Sanmam. Tarihle aram çok iyi. Yusuf Kayaalpi hiç izledin mi? Elbette hayır sen nereden bileceksin. Ad@lf Hitler çok iyi yaşasın naz!. Benim yaşımdakiler brawl stars oynarken ben Sedat Peker izliyorum. Benim yaşımdakiler aleyna tilki dinlerken ben rap dinliyorum. Ama sınıfımdakiler gerçekten çok salak. Daha stalini bile bilmiyorlar. Ve hepsi Müslüman. Hahahaaahaha komik müslümanlar. Arkadaşlarıma hugola izlettim. Ama nereden anlıyacaklar. Mal mal bakıyorlar. Okula hepinize merhaba ben neo diye giriyorum. Bence ben farklıyım moruQ 

  • Adam_Smith kullanıcısına yanıt

    Tesekkurler mesut. Iki gun once kalkmis ban  ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! 




    Yilbasi guzel ve saglikli gecti. Bol whey proteini, macadamia yagi, egzersiz, biraz alkol ve eglenceli bir cinsellikle guzel bir yeni yila girdik. Senin de yeni yilin kutlu olsun.

  • Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ebeden daimen. Öncelikle teşekkür ederim iyi veyahut kötü düşünceleriniz için. Bu forumda destek çıkan insanlar olacağını düşünmemiştim pek bakmadım ama anladığım veya gelen sslerden böyle bir düşünceye varmıştım. Birazcık benim ön yargımmış kusura bakmayın. Vaktim olunca ve okuyunca kaliteli insanların da burada olduğunu fark ettim o yüzden bu yazıyı yazmaya karar verdim. Bazı olaylar yaşandı ve özel hayatımı tam olarak yansıtmadığım için aklınızda soru işaretleri kalması , çelişkilerin gözünüze çarpması gibi şeyler çok doğaldır fakat bunları düzeltmek için yapabileceğim şeyi + - olarak değerlendirince pek mantıklı gelmiyor bu konuda o yüzden tam olarak açıklama yapmayacağım. Öncellikle 5 ayt hatası olmasaydı tutardıdaki olayı açıklamam gerekirse son 2 haftaya kadar bazı olaylardan dolayı tamamen salmıştım bu dönemden çıktığım ve 2 hafta gibi bir süreye tüm ayt fen konularını sığdırmaya çalıştığım için ve kıl payı yetiştiği için son gün deneme çözmem gerekiyordu pratik ile girmem için 1 ayt denemesi çözmüştüm sadece son günü uykuma veremezdim. Uykusuz girince 5 tane dikkat hatası yaptım (gaz sorusundaki süreyi hız diye okumuşum,matematik sorusunda küçüktür yerine büyüktür koymuşum,özel üçgenin kenarlarını yanlış yazmışım, 100 gramlık çözeltiyi 1kg çözücüye eklemek yerine çıkarmışım ve yoğunluk sorusunda formülü yanlış yazmışım) olay aslında 5 yanlış yapmayı dert etmek değil yanlışları bu kadar saçma şekilde uykusuzluktan dolayı yapmak. Bilgi eksiği olsaydı aklıma takmazdım ilk 2 gün. Türkçe 100 dk olayı da yaşadığım bazı olaylardan dolayıydı. Sınavın içinde amnezi kelimesinden dolayı saçma şekilde atak yedim olmasını beklediğim bir şey değildi pek iyi yönettiğim söylenemez benim hatam birazcık haklısınız bu konuda extreme bir süre ama sınavın kolay olması sayesinde sorun olmadan atlattık. Bunlar ön yargınızını bırakabilirseniz belki diye aklınıza takılan sorulardı. Benim merak ettiğim esas şey ise tam olarak neyden dolayı anlaşamadığımızı düşündüğünüz. Discorddaki public bir sunucuda yazılan mesajlardan veyahut youtubedaki public içeriklerden birini tam olarak ne kadar tanıyabilirsiniz veya biri ile anlaşıp anlaşamayacağınızı düşünebilirsiniz? Benim herhangi bir şekilde size kinim yok. Sizin bana olan kininizin sebebini açıklarsanız sevinirim (varsa tabii)

    Edit:☠️ makinesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam_Smith -- 9 Temmuz 2023; 14:12:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Forumda Eyüp B çok önerilmiş TYT/AYT Matematik videolarını arıyorum ama bulabildiğim tyt/ayt mat videosu 3-4 yıl öncesine ait? ben mi körüm anlamadım yarım saattir bulamadım, oynatma listesi varsa atabilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JDKAKFNAKDNAMXJNDKQNFNSKANXJSKAMXN

    En iyisi buydu sanırım

    Neyse flood kalmadı haydi iyi geceler herkese

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    iyi geceler hocam güzeldi ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! 

  • Bu kadar aktiflik beklemiyordum, arşiv gibi oldu arada kullanırız silmezlerse

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.