Şimdi Ara

One M8 4.4.4 Dual Capture mod problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kimler güncellemeyi aldı bilmiyorum (Ota ile dağıtılıyor). Özellikle kamera yazılımına eklemeler yapılmış. Ancak kamera yazılımında bulunan dual capture modu gitmiş split capture gelmiş sanırım. Bunu onaylayabilecek biri var mıdır? Ya da ben mi bulamıyorum merak ettim. Benim için önemli bir kamera moduydu eğer gittiyse hayal kırıklığı... Diğer siteler üzerinde bu bilgiye ulaşamadım bir türlü. Umarım sizden edilebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kamera yazilimindaki değişimlerden brisi yeni tanıtılan eye modelindeki çiftli cekim ekranının küçük bir kisminda değilde ortadan ikiye ayrılmış şekilde gözüküyor olması. Daha gelmedi benim m8 ime. Ama videoda öyle gözüküyor. 1 ay içinde guncelleme geleceği söylendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: majorosmajor

    Arkadaşlar kimler güncellemeyi aldı bilmiyorum (Ota ile dağıtılıyor). Özellikle kamera yazılımına eklemeler yapılmış. Ancak kamera yazılımında bulunan dual capture modu gitmiş split capture gelmiş sanırım. Bunu onaylayabilecek biri var mıdır? Ya da ben mi bulamıyorum merak ettim. Benim için önemli bir kamera moduydu eğer gittiyse hayal kırıklığı... Diğer siteler üzerinde bu bilgiye ulaşamadım bir türlü. Umarım sizden edilebilirim.

    güncelleme geldi indiriyorum güncelleme içeriği tamamen kamerayla ilgili diye gördüm ciddi yenilikler geliyor kamera çekim modlarıyla ilgili :)
  • Evet, maalesef dual çekim, split olarak değiştirilmiş. Ama yüz değiştirme olayı bi harika.
  • Bende şimdi güncelliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.