Şimdi Ara

Öncelikle herkese merhaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..Dedikten sonra sorunumu söylüyorum.Ya benim bi writerım vardı tabi ben gerizekalı! bilgisyar çalışırken onun power kablosunu takmaya çalışınca doğal olarak bozuldu.NEyse o gitti arızaya ondan sonra ise onun yerine bir dvd-rom aldım(lg) şimid bu alet ogüzel güzel oyun yüklerken bi anda bilgisayr nunu görmemeye başlıyor.Bunu niye yapar.Ben power supplydan şüpheleniyorum çünkü ide kablolarını değiştirdim, dvd-rom'u değiştirdim , ide kablolarının giriş yerlerini(ide1-ide2) değşitirdim ama nafile bi tek power kaldı oda 65 doalrlık power kıyamıyorum onu değiştirmeye bi ayrdım edebilirmisiniz acaba?



  • power supply 65 dolarlık dıosun.kac watt ve markası ney..anakarttan olmadıgından emınmısın??dvdromu baska pc de denedınmı?? ve markası ney
  • JUMPER AYARLARINI KONTROL ET BAKALIM.
  • power codegen jumperları kontrol ettim dvd-rom samsung ya bence powerdan olabilir hani windowstan desem daa dün kurdum.Benim dangalaklığımdan sonra olmaya başladı böyle en iyisi ben bi arızaya götüreyim powerı belki rica minnet alırlar?
  • Bu işlem için izleyeceğiniz yol,->>
    Başlat / Çalıştır ve "Regedit" yazıp Enter yapın, daha sonra aşağıdaki yere girerek işlemi tamamlayın.!

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
    SAĞ tarafdaki büyün sürücü harflerini silin. ( C:, D:, E:, F:, gibi.)

    Bilgisayarı kapatın.!
    DVD veya CD-ROM'ların IDE kablosonu sökün. Bilgisayarı açın ve yukarıdaki yola tekrar bakın orada Sadece Hard Disk harflerini göreceksiniz.!
    Bunları yaptıktan sonra Bilgisayarı yenden kapatın ve IDE kablosonu yeniden takın. Windows yeni sürücü atayacak ve ne tür bir sürücü olduğunu belirleyecektir.!
    Kolay gelsin
  • Saol dostum düzeldi beni ek yükten kurtardın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.