Şimdi Ara

Onceden kasmiyodu simdi kasiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarimin anakartini degistirdim eskisinden daha iyi bi anakart aldim pc ye format attirdim ve windows 7 yaptirdm (onceden xp ydi) lolu kurdum oyuna bi girdim oyun kasmaya basladi nasil oldu anlamadim yardim ederseniz sevinirim.
    Bu arada bilgisayarci parcalari falan degistirmis olabilir diceksiniz ama bilgisayarci akrabam oyle bi sorunda yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selck.glmz -- 21 Nisan 2015; 18:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam anakart performansı etkilemez desem yeridir. Anakartı değiştirdiğinizde daha fazla performans beklememelisiniz.

    Eskisinden daha fazla performans sıkıntısı yaşıyorsanız şunlara bir göz atın:

    - Daha önceden XP tarzında çok RAM yemeyen bir işletim sistemi kullanıyorduysanız şimdi win7 geçtiğinizde RAM'iniz oyuna yetmeyebilir.
    - Bileşenlerinizin sürücülerini (driver) yanlış ya da eksik yüklemediğinizden emin olun.
    - Grafik ayarları formattan sonra değişmiş olabilir. Çözünürlük dahil grafik ayarlarını kısmayı, gölgeleri kapatmayı, Anti-Aliasing'i kapatmayı deneyin.
    - Arkada bilgisayarınızı yoracak uygulamaları kapatın. (Tarama yapan bir antivirüs programı ya da harddiskinizi yoracak bir program ya da bir virüs)
    - Ekran kartı kartı yerine tam oturmamışsa, onboard denilen ekran kartını kullanıyorsunuzdur. Bu konuda tanıdığınız bilgisayardan biraz anlayan tanıdığınız varsa onlara danışabilir ya da internetten araştırabilirsiniz.
    - Denetim masasından güç seçeneklerinden bilgisayarınız enerji tasarrufu modundaysa bileşenleriniz tam performansa geçmiyor olabilir.
    - Bilgisayarınızda ısınma sorunu olabilir, AIDA64 gibi sıcaklık değerlerini kontrol edebileceğiniz bir program indirip, bilgisayarınız yük altındayken sıcaklık değerlerini kontrol edin. (yük altından çıktıktan 2-3sn sonra sıcaklığınız 20derece birden düşebilir hızlı olmalısınız)




  • Arkadaşında yazdığı gibi sorun yüksek olasılık ile RAM
  • Ram 3 gb ramdan oldugunu sanmıyorum ama driver yüklü olamayabilir bide bilgisayar onboard ı okuyor normal ekran kartını okumuyor diye düşünüyorum ? önceden çalıştır a dxdaig yazıp ekran kartına baktıgımda 512 mb gösteriyodu şimdi 1700 mb falan gösteriyo onboardla beraber galiba
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.