Şimdi Ara

Önce Askeri Pilot Daha Sonra Sivil Pilotluk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben lise 4'e giden biriyim. Üniversitede askeri bir lisede pilotluk okumak istiyorum. Daha sonra sivil pilotluğa geçmek gibi bir düşüncem var. Diyeceksiniz, madem sivil pilot olmak istiyorsun neden önce askeri pilotluğa geçiceksin. Öncelikle özel bir okulda pilotluk yapmamam, maddi açıdan o yeterli değiliz. Özel olmayan pilotluk okulunada puanım yetmez. Dolayısıyla aklımda şöyle bir fikir var. 2017'de açılacak olan yeni Milli Savunma Okulu'ydu galiba yanlış hatırlamıyorsam, ilk kez alım yapıcak dolayısıyla puanı düşük olur ve bildiğiz üzere bir takım olaylardan sonra bir sürü asker/pilot açığı var. Şansım yaver gider de orayı kazanırsam askeri pilot olacağım. Bir kaç ay önce internette okuduğuma göre 15 yıl Türk Hava Yolları'nda çalışacağına dair imza atarsan hiç ücret ödemeden çalışmaya başlayabiliyormuşuz. Ne kadar doğru tartışılır.

    Bu forumda açılmış olan bir sürü pilotluk hakkında konu var hepsini okuyup göz gezdirdim fakat genelde hepsi 2010-2012 arası açılmış konulardı. O zamanın şartlarıyla şuan ki şartlar aynı değil. Belki benim bilmediğim yeni şeyler bilen vardır aranızda. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scanlite -- 19 Eylül 2016; 15:52:46 >







  • hava harp okuluna girmek kolay bir iş değildir. ki girsen bile o okula giren 5 kişiden 1i pilot olur kalanlar yer subayı olarak hizmet eder. zaten şu mesajı yazdığın türkçeyle hava harp okulu mülakatını geçme şansın yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.