Şimdi Ara

Onboard ekran kartını devre dışı bırakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Benim basit bi sorum olucak. Ben yaklaşık 6 ay önce ekran kartımı yakmıştım. O zamanlar da tamire falan gitmişti neyse yenisi geldi. O zamanlar bir de tabi ekran kartı olmayınca asus p77h idi sanıorum anakartı var onun onboard ekran kartını kullanayım dedim. Normal nvidia driverlarını falan sildim. Motherboarddan driverları yükledim. Şimdi elimde ekran kartımın sıfır versiyonu var garantiden gelen. Bunu takmak istiyorum ancak onboard ı devre dışı bırakmam gerekior mu yoksa direkt bu ekran kartını takıp driver yükleyince buna geçer mi? Bir de ekran kartını anakart yuvasına taktıktan sonra vidalamak falan gerekiyor mu ya? Önceden benim vidalanmıştı da elimde şimdi vida yok malesef. Sorun olur mu ?? Yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi Forumlar.



  • Masaustu icin
    Yeni ekrankarti takilinca oto matik olarak ekrankartina gecer
    Laptop icin
    Gerekince gecer yani siz oyun vs oynamak istediginizde on board yetersiz kalcagindan ana ekrannkarti devreye girecektir
  • peki teşekkür ederim. Bir de ekran kartını anakarta illa da vidalamak gerekir mi?? Benim ekran kartının vidasını kaybettim de kasaya bağlamışlardı eskisinde. Sanıyorum gerekmiyor ama ne biliyim sonradan problem falan cıkartır mı? Hani vida dediimiz de bişi değil ama şu anda taşındığım için ne nerde belli değil. Direkt bilgisayarı kurucam da :P
  • Ekran kartı kasaya vidalanır. Anakarta vidalanan herhangi bir kısmı yoktur. Vidalamanız iyi olucaktır arkadan kablolar tutulup çekildiğinde çıkma ihtimali var.
  • yani benim demek istediğim de kasaya idi zaten kusuruma bakmayın. Peki teşekkür ederim :)
  • prqblem P kullanıcısına yanıt
    Sart deil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.