Şimdi Ara

Omuz Sakatlığı (Tendinit, Donuk Omuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sağ omzumda epeydir bir ağrı var. Antremanlar esnasında özellikle shoulder press yaparken ilk sette agrıyı hissediyordum. Omuz ısındıktan sonra agri hafifliyor ve son setleri rahat yapabiliyordum. Bu agri sabah sag omzum sogukken de oluyor.

    Bunun için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünden bir doktora muayene oldum ve 2 hafta fizik tedavi aldım; fakat agrı hafif de olsa halen devam ediyor. Geçen süre zarfında shoulder press hareketini tamamiyle cıkarttım.

    Benim merak ettiğim, fizik tedavi dışında bu hastalığı çözebilecek bir tedavi yöntemi var mı? Uzun süren bir rahatsızlık olduğundan artık kurtulmak istiyorum.



  • Overhead press yapmanı şiddetle tavsiye ederim.olimpik barla ve ayakta yapılan versiyonundan bahsediyorum.ben de rotator cuff sakatlığı yaşamıştım omuzumdan bench press yüzünden, dediğim hareket hem omuz ağrısı yapmıyor hem de rehabilite edici bir özelliği var bunu hem o bölgedeki eklemlere bağlı kasları kanlandırarak hem de güçlendirerek yapıyor.bununla ilgili youtubeda da bir video izlemiştim.bunun yanında çok hafif kilo bol tekrar (o bölgeyi pump edecek kadar) face pull tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWalker -- 27 Şubat 2019; 1:41:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.