Şimdi Ara

OmniGroup'un Mac OS'e hazırladığı 5 program iPad'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iPad, iPod Touch ve iPhone'a göre farklılaşmaya başladı. Sahip olduğu daha büyük, yüksek çözünürlükteki IPS ekranı ve güçlü işlemcisinden dolayı iPad uygulama alanında bu avantajını kullanmaya şimdiden başladı.


    OmniGroup, Mac OS için hazırladığı 5 programı OmniGraffle , OmniOutliner , OmniPlan , OmniFocus , ve OmniGraphSketcher uygulamalarını iPad'e de uyarlayacağını açıkladı. Firmanın blog'undan yapılan açıklamada yıllar önce Macintosh bir bilgisayarın nasıl olması gerektirdiğini hissettirdiyse, iPad'in de aynı şeyi hissettirdiğini ve iPad'in insanların bilgisayarda sıkça yaptıkları işleri en iyi şekilde yapabilecekleri bir cihaz olduğu belirtilerek, 2 yaşında 92 yaşına kadar herkesin rahatlık kullanabileceği bir cihaz olduğunun altı çizildi. Açıklamanın bir bölümünde iPad'den duydukları heyecanı dile getiren firma, iPad'in ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını ve uygulamalarını en kısa zamanda iPad'e uyarlamak istediklerini belirtti.


    Kısacası OmniGroup; iPad'i çok önemsiyor...









  • aynen katılıyorum .adamlar ne cıkartırsa cıkartsın,sanki dunya dısı bıseymıs gibi ilgi odagı oluyor ....
  • quote:

    aynen katılıyorum .adamlar ne cıkartırsa cıkartsın,sanki dunya dısı bıseymıs gibi ilgi odagı oluyor ....
    bencede çok yükleniyolar Apple yeni ürünlerine
  • çok pahalı yine kazıkçı politika ve yine apple arkadaş donanımların toplam maliyeti 250$ A4 işlemcisi 10 15+$ gibi bir fiyata mal oluyormuş bence çok yanlış bir yol izliyor piyasada bu fiyatlara satmaya başlarlar ardında 1 yıl geçer bir sürü firma hortlar ortaya millet fiyat düşsun alım der hem maldan az satacağı için zarar eder hemde müşteri kaybeder tekel olmanının yolu her zaman bir ürünü pahalıya satıp kısa yoldan köşeyi dönmekle olmaz. İlk amaç kullanıcı dostu ve müşteri memnuniyeti olmalı bence ayrıca ben bunda iphone os harici mac os bekliyordum bir halta yaramz bu bütün temsili resimlerde mac os kullanıldi bu firmadan kimse bakmadımı acaba google ask yahoo vs. insan biraz talepleri karşılamak için uğraşır ürün güzel almak isterim ama sırf bu paragöz olmalarından dolayı almayacağım 700 800$ verebileceğim halde almayacağım. kazıkçı firma inş. batarsın
  • sen almazsan kesin batar al be batmasın güzelim firma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanefe305

    çok pahalı yine kazıkçı politika ve yine apple arkadaş donanımların toplam maliyeti 250$ A4 işlemcisi 10 15+$ gibi bir fiyata mal oluyormuş bence çok yanlış bir yol izliyor piyasada bu fiyatlara satmaya başlarlar ardında 1 yıl geçer bir sürü firma hortlar ortaya millet fiyat düşsun alım der hem maldan az satacağı için zarar eder hemde müşteri kaybeder tekel olmanının yolu her zaman bir ürünü pahalıya satıp kısa yoldan köşeyi dönmekle olmaz. İlk amaç kullanıcı dostu ve müşteri memnuniyeti olmalı bence ayrıca ben bunda iphone os harici mac os bekliyordum bir halta yaramz bu bütün temsili resimlerde mac os kullanıldi bu firmadan kimse bakmadımı acaba google ask yahoo vs. insan biraz talepleri karşılamak için uğraşır ürün güzel almak isterim ama sırf bu paragöz olmalarından dolayı almayacağım 700 800$ verebileceğim halde almayacağım. kazıkçı firma inş. batarsın


    Ürünlerini pahalıya sattığı bir gerçek, ama Apple müşteri memnuniyeti odaklı bir firmadır zaten. O yüzden hiç bir markanın olmadığı kadar çok sayıda tutkulu ve fanatik hayranı vardır. Seninle aynı fikirde olduğum tek nokta iPad'in şu haliyle işe yaramaz olduğudur. Ama eminim eksiklerii her yeni versiyonda güncelleyecektir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.