Şimdi Ara

OMNIA II almak mı OMNIA 7 beklemek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. oyun-program epey irdeleyeceğim için WM barındıran, görselliğe önem verdiğim için AMOLED ekranlı, dolayısıyla OMNIA almaya karar verdim. öncelikle şunu söyleyim 4 inç kapasitif superAMOLED ekran beni acayip cezbediyo bir de işlemci farkı var. bunun yanında WM7 nin abidik gubidik eksiklikleri olacağını öğrendim. sizce duyurulacak bi yama türü bişeyle bu eksiklikler kapatılabilir mi (bellek kartı ve görüntülü konuşma desteği haricinde)? zira öyleyse omnia 7yi beklemeyi düşünüyorum çünkü dediğim gibi ekranında kaldım yoksa yeni işletim sistemi mağduru olmayı göze almadan, 1 milyara omnia 2mi paşa paşa alıp kullanıyım mı (muhtemelen omnia 7 1.5dan aşağı çıkmaz) ?

    bunları omnia 7 çıktıktan sonra konuşmak daha iyi olur muhtemelen ama biraz sabırsızım işte :D yine de beklemelisin mi diyorsunuz?

    bir de oyun-program dedim, windows mobile dedim, yanlış mı dedim yoksa?

    konuya hakim arkadaşlardan yardım bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok426 -- 4 Kasım 2010; 0:00:10 >







  • Bence galaxy s al o da super amoled ekranli bu devirde ya ios ya da android alican
  • hangisini almak gönlünden geçiyorsa direk onu al.çünkü yok bu özellik var yok şu özellik falan derken boşuna zaman kaybı ve yenı telefonlar cıkıyor.onun için ilk gönlün hangi telefondan yana ise onu al ikiside seni mutlu edebilecek özellikleri var
  • aslında beni düşündüren tek şey işletim sistemi. WM7 den ümitli misiniz yoksa WM6.5 daha mı iyi olur? ya da WM yi sallayıp android veya bada mı seçsem?
  • aynı sorular benimde aklımda var WM li htc kullandım uzun süre HTC nin yeni modelleri ülkemizde satılmıyor yoksa kesin legend alırdım ancak hergeçen gün Weve e bir adım daha yaklaşıyorum satış rekorları kırması ve 2 milyon barajını aşmak üzere olması BADA nın geleceğinin olacağını gösteriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.