Şimdi Ara

Omertacılar buraya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
23.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yokmu 2.8 de oynayan :)
  • Atış poligonunda nasıl ks artırabiliriz hiç vuramıyorum en az kaç olması lazım vurabilmesi için?
  • biri cevap yazsa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: utkuh

    arkadaşlar ben bir çok sürümünü oynadım local chief oldum chief oldum bruglione mu neydi ondanda oldum ks 90 küsürdü vincitori liberta falan filan vermı bilmiyorum ama escalada nın caposu olsum gittik yeni ailide kurduk, revolte mi neydi deli gibi param 10 binlerce hatta 100 binlerce mermim vardı 2 godfather öldürdüm .. rulet masası dahi yönettim.. sonuçta demek istediklerim siz ne yaparsanız yapın oyunu kendi arasında 40 50 kişi falan oynuyor güçlü ailelerin ilk 5 kişisi falan yani capolar bile adam sayılmaz.. savaş zamanını falan onlar karar veriyor ne isterlerse yapıyorsunuz falan filan hepsi birbiri ile anlaşmalı zaten genelde o adamlar ölmezlerde aile yıkılmadan önce başka aileye geçerler, olan ailedekilere olur telef olur hepsi.. Aile kurma hevesiniz olmasın boşuna ne olursa olsun indirirler o 50 adam ın aileleri.. Sınırsız koruman silahın mermin ks olsun sabaha karşı alırlar adamı ve uyanınca ölü bulursun kendini..
    Oyunu hilesi var scripti var araştırırsanız bulursunuz bende kullandım bilgisayar açık olduğu sürece ks yapıyor booze narco alıp satıyor dolayısı ile oda adil değil..
    YOk yani ciddi boşuna zaman kaybı ben günde 15 saat civarı oynardım .. BElki hatırlayan vardır masaccio idi adım.. çok zamanınızı yiyen bişi koyverin gitsin kitap okuyun yerine kültür olsun bişi olsun:)


    Dedigin ailelerin hepsinde bulundum ircdeki nick ingamele aynımıydı ?




  • bende omertacıyım bende sizdenim beni de alın aranıza
  • Ogame Scripti nereden indirebilirim bilen var mı?
  • 2.2 den beri oynuyorum 2.3 te faviansın kurucularındandım.hiç bir versiyonu kaçırmadım. şuan oyun 2.8 ve hala faviansın kurucularındanım ve favians ta top3 um şuan
    2.3ten beri top3 dışında bir yerde yer almadım aile kendinin olunca böyle oluyor. yüzlerce adam öldürdüm onlarca aile yıktık e tabi bizi yıkanlarda oldu
    Favians diyorum başka söze ne hacet ^^

    birde beni #favians kanalında bulabilirsiniz nickim BaLGaT elimden geldiğince yardımcı olurum size

    Forever Favians



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balgat -- 4 Ağustos 2008; 1:54:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.