Şimdi Ara

Olmayan Tapulu ev problemi (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Biraz uzun olacağı için üzgünüm şimdiden;


    Bizim 1998 yapılmıs bir aile apartmanımız var tapuda 5 katlı, Tum kardesler yerleri dukkanları bolusurken en kucuk babam ve amcama size 2 ev dusuyor demişler ve en ust kati onlara vermisler her kat 2 daire toplam 4 katlı. Projede belediye ve tapu onaylı olarak ilk 2 kat asma katlar zemin bodrum buro felan diye gecmekte oldugu icin toplam 3 katlı gorunmekte aparman ve kat mulkiyetli ayrıca emlak vergisini vermekteyiz. bizim en ust katlardaki evin kagıt uzerinde projede ve tapuda ustunde ev gorunmekte ve vergi cıkmakta ama orada ev yok. Amcam gecen sene vefat etti ve cocukları bunu tapuda ogrendi üst kata ya ev yapın yada tapudan silin demişler. onlarda madem ev var yapalım deyip belediyeye gitmişler, belediye de orası 4 kata imarlı 5. katı yaptırmayız tas koyun yıkarız demişler. simdi elimizde tapu var 5. katın vergileri odenmekte ama evi yapamıyoruz belediye izin vermiyor. su ve elektrik alamayız zaten vermezlerse izin. nasıl bir yol izleyelim vaz mı gecelim kat mulkiyetli onaylı projeli yerden yoksa dava ile mi devam edelim ?


    eksik yazmıs olabilirim merak edene detay verilir


    Tesekkurler








  • Merhaba hocam.. Youtube'de MÜH. HAKAN EFE yazarak çıkan bir sayfa var.Orada sayfanın sahibi Harita Mühendisi soru cevap şeklinde gerek video gerek yorum olarak yazıyor.Detaylı olarak bilgi alabilrsiniz.

  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt

    cok tesekkurler hocam

  • Rica ederim hocam..Buradaki yorumlar sizi yanıltabilir o yüzden en sağlıklı bilgi orası olacaktır diye düşünüyorum.Bol şanslar şimdiden

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.